Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (229) - LMA Alexia28!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Dece....mie ca si blugi imi plac mult Levi's 501.
Azi e baba mea, deci nu plecati de acasa decat cu haine groase...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Multam de cafea, Bea! si de strudel tare mi-i pofta de unul....

LA MULTI ANI, ALEXIA!

Dece, eu mi-am luat de la Little Big ultima pereche de blugi, din Afi, nu stiu daca au magazin si-n mall-ul ala.Fara elastan, drepti, au vreo 2 "zgarieturi" pe ei, dar sunt ok.

Micki, multumesc pentru laude

Sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Vazut poze noi...super-super frumosi toti pufii...

Lorex..mama, ce bine poti arata....nu-i permis sa arati asa..super petrecerea, locatia, tortul...de Iuria...nici nu pot sa spun cat e de scumpa si dragalasha, zambitoare, sociabila...
Kiti de Miki are un sharm de star in devenire...
Maria-Dalia e o fetita mare, frumoasa si tareee eleganta
Ioana-Cristina de Mandruta de o domnisoara mergacioasa, frumoasa si delicata..
Sebastian de Evyme... zambicios, miscacios si musculos, si pletooos, cat doua fetitze...

Lali...mooama...o gramada lume ati avut voi acolo...eu cred ca o luam pe aratura cu atata lume! Felicitari pentru alegerile lui David!

Nu mai stiu...s-a trez. iar...
Reviu!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna dimi...

Bea sarumana de tratatie niste vreme frumoasa nu ne trimiti si noua? De dimineatza erau -5 grade la noi
Dece sa ai spor la tras de fiare

Ma duc sa ma uit la poze.
Zi frumoasa sa aveti

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza, sa semnez condica de prezenta... citit pe repede inapoi (nu citesc nici cartile pe inainte, tot timpul de la coada la cap)... David petrecere (ce sa insemne pipa? ca va lucra in industria tutunului?) Bobitza poze, vazut, placut, mai ales basca! Bea pune floricele, Mara face fitze de bucale (perfect normale la o fetita, nu?) Dece se duce la sala... cu cine il lasi pe Jij cel mic? Oare e posibil sa ma duc si eu la sala, sa las copiii amandoi (cand vine Ela pe la 4-5 pm de la scoala?) o data doua ori ma pot rupe de ei, dar n-o pot face saptamanal... imi permit 2-3 escapade pe luna si alea numai in interes major de familie...

... cu tzipetele si urlelte... am impresia ca am depasit faza... nici cand cade de pe masinuta cu nasul in podea sau pe spate nu mai plange ci sta intins si asteapta 3 min ca cineva sa-l bage in seama si noi suntem toti cu ochii pe el, asteptam reactia de plans, intentia de a se ridica sau reactia de "au ma doare", el nimic... sta intins cu o mutra de "inca nu stiu ce mi s-a intamplat" si asteapta sa reactionam noi... uneori tzipa dar scurt cum ar zice un cuvant din 3-4 silabe si am inteles ca asa se exprima el... sau nu ajunge la o jucarie care e cazuta intre fotoliu si canapea sau e undeva sub pat alt loc greu accesibil pentru el si atunci tzipa ca sa fie ajutat...

plans la greu e doar cand vreau sa-l culc si el inca nu e pregatit pentru asa ceva... evident ca renunt in cele din urma si ne intoarcem la jucarii... inceteaza sa mai planga imediat ce ne indreptam spre usa... de unde rezulta ca plansul lui e doar expresiv ca sa ma impresioneze...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

plans la greu e doar cand vreau sa-l culc si el inca nu e pregatit pentru asa ceva... evident ca renunt in cele din urma si ne intoarcem la jucarii... inceteaza sa mai planga imediat ce ne indreptam spre usa... de unde rezulta ca plansul lui e doar expresiv ca sa ma impresioneze...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

idem si la noi

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

[b]La Multi Ani Alexia 28![/b

Sa fii sanatoasa alaturi de toti ai tai.

Sper ca-ti este ok la noul servici.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Neata!

Haideti la o www.retete-diverse.ro/img_retete/bauturi/amaretto_coffee.jpg" target="_blank">cafea cu frisca
si un strudel cu branza si visine.....ca sa incepeti o zi frumoasa.........

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Neata !

Am servit cafeluta de la tine!

Ms frumos!

Mami a lui Cristi

nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Micki, kiti e mereu asa zambilici??????????

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mai mereu e zambilici. Cand incearca sa vorbeasca, face niste mutritze...funny... Dar e un copil vesel si mereu e pus pe joaca.

Mami a lui Cristi

nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

NEATZA

nu am mai intrat de cateva zile, bine ca nu s-a scris prea mult..ma asteptam la cateva capitole bune...oricum timp nu am de recuperat, si nici chef prea mare...

urez LMA tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat NYNY, IRINA, ALEXIA, sa aveti parte de ce-i mai bun in viata

noi suntemn ok, dor un pic fara chef..o fi astenia de primavara...sau mai zis, lipsa primaverii

asta e

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput