Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (229) - LMA Alexia28!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Noi avem zile grele De ieri a inceput reactia la vaccin (cred)
Ce, numai Luca?

De mancat mananca so rosu in gat nu-i. Dar face febra, cedeaza la Nurofen si Panadol dar reapare cu insistenta. Azi dimineata ne-am trezit cu 39.5 (la subrat)

Alicredo multumim de intrebare, la botez a fost super, vro 4 ore Yannis a patrulat prin toata sala, se ducea la toata lumea, i-am luatr 2 din octopalsii lui sa aibe mainile ocupate si sa nu traga diverse de pe mese si si-a plimbat octopalsii de pe un scaun pe altu, i-a dat la copii. Mai erau vro 3 copii: 2 mai mari (unu cu 3 luni si altu cu 2 saptamani) si inca unul mai mic cu o luna. Restul copiilor erau de la 3 la 7 ani. Yannis vizita bebelusii in carucioare, le dadea jucariile lui un scump! Am pleznit de mandrie ptr ca Yannis era singurul mergacios si care radea, dansa, statea numa pe ring si printre picioarele celorlalti. Cand am mancat noi a stat perfect cuminte la noi in brate si a molfait o chifla, nu a marait sau miertzait nici macar odata, numa zambete si voie buna grecu meu petrecaret!. Mai nasol de mami care si-a luat tocuri de 10 m-am resimtit acasa. Oricum l-am luat la noi fara carucior si ne-am descurcat d bine, a adormit la un moment dat la tati in brate ptr vro juma de ora apoi iar de la capat am stat vro 5 ore juma' cu totul.
Iar duminica cu bunicii a fost cuminte.

de Yannis

pup micul grec petrecaret!
of,febra asta...
cred ca al meu e neamtz cu totul...dupa cum se comporta in societate...ma ia plansul si imi crapa ranza cand citesc de yannis

Pot sa subscriu si eu la toate punctele?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

O primavara frumoasa sa aveti fetelor, de abia astept sa se incalzeasca, sa iesim in curte, sa creasca iarba, lalelele, sa plantam flori, sa infloreasca trandafirii....of...

Aseara l-am tuns pe Dani. Arata super tuns, ii scoate ochii in evidenta,....super baiat are mama...zise cioara!!!
Poate am timp sa pun si poze.

va pup, am o gramada de lucrat.

despre ce e vorba ...cine s-a suparat si de ce? eu ieri n-am avut timp sa citesc.....fetelor, nu va mai suparati din nimicuri. Ne sunt copiii sanatosi, noi suntem bine.....

Ieri m-a sunat o prietena de a mea, cu fetita de 4 ani, ca vine vineri la Fundeni, si-a descoperit un chist pe ficat. Alea probleme. E in divort. Are si alte probleme....gen nu mai poate face alt copil pt ca la nastere a facut histerectomie totala, a avut un accident in urma caruia a ramas fara un ochi.....viata acestei femei e o continua durere.....alea sunt probleme....nu LML sau LMA....veniti-va in fire.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua!
la multi ani iuria! bobitza de aur a mamei!

MARTISORUL PRINS IN PIEPT
SI DARUIT DE CAND E LUMEA
SA-TI OCOTEASCA GANDUL DREPT
SI ROSTUL CASEI SI.. IUBIREA!

O PRIMAVARA IN SUFLET VA DORESC DOAMNELOR

_
SOACRA CU DOUA NURORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Noi avem zile grele De ieri a inceput reactia la vaccin (cred)
Ce, numai Luca?

De mancat mananca so rosu in gat nu-i. Dar face febra, cedeaza la Nurofen si Panadol dar reapare cu insistenta. Azi dimineata ne-am trezit cu 39.5 (la subrat)

Alicredo multumim de intrebare, la botez a fost super, vro 4 ore Yannis a patrulat prin toata sala, se ducea la toata lumea, i-am luatr 2 din octopalsii lui sa aibe mainile ocupate si sa nu traga diverse de pe mese si si-a plimbat octopalsii de pe un scaun pe altu, i-a dat la copii. Mai erau vro 3 copii: 2 mai mari (unu cu 3 luni si altu cu 2 saptamani) si inca unul mai mic cu o luna. Restul copiilor erau de la 3 la 7 ani. Yannis vizita bebelusii in carucioare, le dadea jucariile lui un scump! Am pleznit de mandrie ptr ca Yannis era singurul mergacios si care radea, dansa, statea numa pe ring si printre picioarele celorlalti. Cand am mancat noi a stat perfect cuminte la noi in brate si a molfait o chifla, nu a marait sau miertzait nici macar odata, numa zambete si voie buna grecu meu petrecaret!. Mai nasol de mami care si-a luat tocuri de 10 m-am resimtit acasa. Oricum l-am luat la noi fara carucior si ne-am descurcat d bine, a adormit la un moment dat la tati in brate ptr vro juma de ora apoi iar de la capat am stat vro 5 ore juma' cu totul.
Iar duminica cu bunicii a fost cuminte.

de Yannis

Eu ti-am mai spus ca e mai mult grec decat roman.
Ce sunt "octopalsii"? Ce vaccin ati facut? ROR? Uff.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI IURIA !!!

iti doresc sa fi sanatoasa si bucuri inimile parintilor tai toata viata asa cum o faci acum

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

O primavara frumoasa sa aveti fetelor, de abia astept sa se incalzeasca, sa iesim in curte, sa creasca iarba, lalelele, sa plantam flori, sa infloreasca trandafirii....of...

Aseara l-am tuns pe Dani. Arata super tuns, ii scoate ochii in evidenta,....super baiat are mama...zise cioara!!!
Poate am timp sa pun si poze.

va pup, am o gramada de lucrat.

despre ce e vorba ...cine s-a suparat si de ce? eu ieri n-am avut timp sa citesc.....fetelor, nu va mai suparati din nimicuri. Ne sunt copiii sanatosi, noi suntem bine.....

Ieri m-a sunat o prietena de a mea, cu fetita de 4 ani, ca vine vineri la Fundeni, si-a descoperit un chist pe ficat. Alea probleme. E in divort. Are si alte probleme....gen nu mai poate face alt copil pt ca la nastere a facut histerectomie totala, a avut un accident in urma caruia a ramas fara un ochi.....viata acestei femei e o continua durere.....alea sunt probleme....nu LML sau LMA....veniti-va in fire.....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Sa va fie de bine.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Noi ocupati, sambata am fost toti 3 la un botez, duminica mami cu tati prin mall si restaurante, Yannis acasa cu bunicii, iar azi mami a smotruit de zor toata ziua.

Am citit, nu stiu ce mai tin minte ca am vazut filmuletul lui DAVID Alicredo! WOW! super idee, super tehnica, foarte frumos, bravo! Noua stii ca cel mai mult ne place geaca

Decenuela sa-ti fie de bine masajul.

Bobitza si Iris sa va fie de bine petrecerile si..la mai multe!!! (fug de indata sa vad si poze)

Mandruta vine, vine vacanta! hai ! we miss you! Eu pricep ca a ta Cristinuca o sa fie tare indemnatica (din alegeri)

Ruxita multa bafta cu business-ul.

Restul am retinut ca Lucia nu ne mai face colajul si bebe Theo nu va fi alaturi de pufuleti, . Nu stiu de ce treb sa existe astfel de neintelegeri...nici nu inteleg de ce era atat de important un titlu de capitol, nici de ce e musai cineva sa aibe poza de la fix un an ...eu una as fi pus cu mare placere poze de la 10 luni ca-mi plac mai mult...nicaieri nu a fost ideea de exclus pe cineva, Ioanei nu i s-a spus ca nu va fi inclusa Alexandra Doamne Fereste , stiu clar chiar eu i-am sugerat sa timita o poza, orice poza, una mai recenta...ma rog...dar memoria mea stie ca pufi in titlu au fost la LMA si nu la LML...Si acum din cauza unui titlu... Ce sa zic...

de Yannis

Buna ziua
Nu e din cauza unui titlu ci din cauza rautatii cu care s-a sters titlul
O singura data mi-am manisfestat dorinta de a scrie ceva in titlu si cineva mi-a sters.
Voi ati scrise orice ati vrut si de cate ori ati simtit nevoia in titlu iar eu n-am comentat niciodata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LA MULTI ANI IURIA !!!

iti doresc sa fi sanatoasa si bucuri inimile parintilor tai toata viata asa cum o faci acum

Povestea Marei

Povestea lui David cand vine? De revelion?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!!!!!!!!!

La multi ani de 1 Martie!!!!!!!
Va doresc o primavara frumoasa, insorita si plina de bucurii!!!

acum cinstea.........
un ceai special....

un ghiocel pentru fiecare

si un www.florideportocal.ro/wp-content/uploads/2011/02/2011-02-01_2767.jpg" target="_blank">martisor

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza mamicilor..

Sorina de cofee

Eu am o dilema. De vineri, Mara are o bubitza pe frunte. Nu arata ca o ciupitura de insecta, mai degraba ca un cos. Pana azi nu i-a trecut si nici nu da semne sa se usuce. Nu pare sa o manance. Sambata si duminica a stat destul de mult in preajma verisorului si astazi mi-a spus cumnata ca i-a aparut si lui o bubitza pe obraz. Am controlat-o sa vad daca mai are si altele pe corp. Nu are. Este posibil sa fie o forma usoara de varsat de vant ???
Azi ma duc cu ea la dr. Nu de alta, dar sa nu fie ceva contagios... ma gandesc. Am mai dus-o si la gradi

Povestea Marei

Mergi la inceput