Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 3
Mycya spune:
neata delfinariu !!!
urez si eu La multi anisori sarbatoritilor :
Sebastian , Stefan , Tudor , Aida , Maria, Bogdan Andrei Gabriel, Catalin sa cresteti mari si sanatosi
Giorgia deci si la voi inca e la fel si Andra mi se trezeste f des noaptea , nu gasesc motivul din ora in ora, alteori si mai des doar ca ea incepe sa vb sa se joace iar papa la 4 ore cere. nu inteleg de unde agitatia asta in somn, ca nu o vad sa doarma cum trebuie, si cu ochii inchisi se misca si nu are stare o mai iau in pat langa mine ca ma satur sa ma tot ridic de n ori si degeaba ...de multe ori si eu ma simt ca sunt inca f f aproape de depresie
abia astept sa vina luna aprilie sa ma duc acasa, poate odata cu iesirea din rutina asta urata imi voi reveni cat de cat
Denisa ce ma bucur ca in sfarsit ti-ai mai revenit si la cat mai multe iesiri daca asta va face bine in familie
Crispro eu nu cred ca tu arati asa de rau pe cat incerci tu sa ne convingi fata de persoanele de langa noi ne vedem de 3 ori mai mari si mai deformate la fel sunt si eu....cand vb cu cineva pomenesc de kg mele in plus si de faptul cum arat iar ei spun ca nu vad ceea ce vad si eu si ca exagerez acum sper sa fie cu adevarat asa oricum cand ma voi duce in tara am de gand sa incep sa merg la sala si masaj...chiar daca e pt o luna si o saptamana dar voi continua cum voi putea si la intoarcere. Iar la operatii si eu m-am gandit chiar daca inca alaptez si inca nu stiu cum vor arata dupa
cu diversificarea . noi am introdus asa
-fructe : mar, para-caisa-piersica (borcanele) mandarina, banana, mango
-legume: morcov, pastarnac, telina, patrunjel,dovleac, tuchini,ardei,ceapa(numa la fiert)
de maine urmeaza sa ii fac branza din LP
la supa avem putin mai mult succes de cand ii pun si cate o lingurita de iaurt.
nici nu am terminat de scris ca sa si trezit fata numa 30 de min cand vad ca face ochii mari si ea nici nu si.a facut cum trebuie somnul imi vine sa
macar de ar fi odihnita si sa se joace cum trebuie dupa....dar nu... tot mofturoasa e
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
Canita si noi avem de la NUK si ii place nu curge cand o intorc cu fundul in sus , si chiar bea din ea, eu io pun pe masa si se serveste cand are chef
baba mi-am ales-o ca de obicei pe 8 Martie dar de ar fi dupa data nasterii deci ar fi pe 4....asta cu data nasterii nu stiam
martisoare noi dadeam pe 1 la barbati si pe 8 primeam noi
Alice deci si parintii tai au fost harnici de tineri si ai mei Idem si acu le-am calcat si noi pe urme
CarmenAlbu spune:
Neata si de la noi mamici
Denisa semnul clar de iesit dintele la noi a fost nemancatul cu o zi inainte , pe langa durerile care ne-au chinuit o luna la primul si 2 sapt la al 2-lea. am stiut sigur ca vine cand in ziua anterioara in loc de 180 ml de lapte a mancat /ros 60 ml la o masa cu mult chin.
bravo pt iesiri si pt decizia cu bona!
O saptamana minunata tuturor mamicilor, eu fug sa iau brcolli ca azi e zi de nou!
Alice_Elena spune:
mycya, pai cred ca asta a fost unu din motivele pt care am vrut bebe de tanara. pt ca eu ma inteleg foarte bine cu ai mei :)
maicamea cand a aflat ca sunt gravida s-a speriat putin, se gandea ca sunt prea tanara, dar apoi si-a amintit ca si ea tot 22 de ani avea cand a facut-o pe soramea, iar pe mine nici nu m-a vrut :))) noroc cu tati
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena mycya, pai cred ca asta a fost unu din motivele pt care am vrut bebe de tanara. pt ca eu ma inteleg foarte bine cu ai mei :) maicamea cand a aflat ca sunt gravida s-a speriat putin, se gandea ca sunt prea tanara, dar apoi si-a amintit ca si ea tot 22 de ani avea cand a facut-o pe soramea, iar pe mine nici nu m-a vrut :))) noroc cu tati mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
si mama la fel sa speriat iar tata ma intreaba cand il fac pe al 2-lea
Alice_Elena spune:
taicamiu saracu a avut cele mai mari emotii din viata lui cand am nascut eu. a zis ca nu a fost asa emotionat nici cand a nascut maicamea :)) nici macar n-a coborat sa vada copilul pana nu am iesit eu din operatie. si pt ca a avut stresul asta asa de mare, a inceput sa ii cada parul din cap, rau de tot..
pai si? cand il faci pe al2lea?
mara
Mycya spune:
eu pe ai mei nu i-am anuntat ca m-am dus la spital anume sa nu stea ca pe jar i-am sunat dupa ce am nascut , apai sa vezi tu bocete atunci pe el cica nu a dormit toata noaptea atunci
Alice al 2-lea ....pai sa il faca sora-mea , frate-miu dar io nu mai fac nici unu nu imi mai trebe , Andra face cat 10 pana acu vreo 3-4 luni ma dadeam viteaza ca o sa il fac in asa fel incat sa nasc cand fac 2 ani de la prima nastere dar acum m-am razgandit adica de vreo luna
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Miha, pe mine ma intrebai? Nu am introdus 2 alimente noi intr-o zi. Da nici nu am facut o regula ca las 3 zile de la un aliment la altul. De exemplu, aseara i-am dat branza de vaci cu smantana (smantana pt prima data), azi ii dau dovleac la legume. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Am vazut ca ieri s-a scris care ce ati dat la bebei. Noi, pana acum, am introdus urmatoarele: Fructe: mar, avocada, pruna, para, nectarina, mango. Carne: piept de gaina. Lactate: branza de vaci, iaurt...maine ii dau smantana prima data. Legume: dovlecel, morcov, cartof, patrunjel, conopida, mazare, broccoli, rosie...maine ii dau dovleac. Fainoase: cereale...saptamana ce vine ii fac si mamaligutza ff bine fiarta. Galbenus de ou. 2/saptamana |
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Alice_Elena spune:
eh eu nu ii puteam anunta dupa ce nasteam ca ei erau la cta si eu am nascut la bucuresti. plus ca am facut cezariana si stiam cu cateva zile inainte
si eu la fel de viteaza ma dau :)) adica nici nu ma dadusem jos de pe masa de operatie si il intrebam pe doctor cand pot sa fac al 2lea copil..
si sper, daca ma ajuta DD, (si sotul meu ) pana la sfarsitul anului sa marim familia
mara
ramonavlas spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui michelle1981
************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Aha, pana la urma i-am dat duminica smantana si azi dovleac. Tocmai i-am terminat pranzul...sa vedem cum ii place.
Deocamdata se joaca singura in patut cu o carticica si cuburi...de 20 de minute
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010