Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
carla_2008 spune:
Oana dar nu gasesc preturile,ma ajuti te rog?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Roxana_Theo, bravo pt mancarica! Homeopatele care le luati pt cresterea apetitului se dau personalizat, sau sunt din astea care le pot lua oricine? michelle, daca te consoleaza cu ceva sa stii ca nu sunteti singurele care papa asa putin (si noi am inceput diversificarea din noiembrie si la gramaj tot cam atat papa). Daca afli vreo solutie sa ne zici si noua. Fetele care va intra indemnizatia+alocatia pe card: va apare ca tranzactii separate sau impreuna? Mie imi apare "Indemnizatie crestere copil", dar nu stiu daca in suma aia e inclusa si alocatia fetelor. Acum am verificat, in dec. mi-au fost virati 242 (Bea+Elise), la tranzactie scrie doar "Alimentare cont", dar in ianuarie si februarie nu am mai primit. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Crissy daca banutii ii primesti in Raif...atat scrie nika mai mult de fapt din TREZORERIE vin cu aceasta mentiune. Daca vrei degizia trebuie sa te duci la agentia de prestatii sociale aferenta localitatii in care locuiesti.
intra pe saitul celor de la agentia nationala de prestatii sociale si gasesti nr de contact!
sorina_goga spune:
remember me?
buna seara fetele. reusesc si eu sa scriu dupa o lunga perioada. pe fb mai intrasi dar aci.... sa-mi fie rusinica. am avut mult de recuperat, citisi pe diagonala, nu am retinut nica, doar ca Isa a fost tare bolnavioara, cu temperatura dar a intrat si ea in glubul iepurasilor. avem si noi 2 dintisori si tot de atunci au inceput problemele cu mancatul. ma dispera ca mananca foarte putin si nu stiu ce sa-i mai gatesc ca sa manance si el bine. acum am ajuns la faza ca mananca bine dimineata iar la pranz 2/3 lingurite si abia la 16 vrea biberon. In schimb se trezeste foarte des noaptea si papa lm. am o delapidare de somn de zile mari dar asta e. nimeni nu a zis ca e usor sa fii mama, nu m-a obligat nimeni!, e greu dar e asa de frumos!
din capitolul vesti bune: Bogdan merge singur pe langa pat, a inceput si cativa pasi in patru labe dar preferatul lui este mersul in picioare. e un alintat si un smecher de zile mari. gata ca m-am lungit destul. va pupacesc si sa auzim numai de bine!
cate o asa de 1 martie (va dau din seara asta sa fiu prima :D)pentru fiecare mamica si delfinasa (noi suntem baietel educat si oferim floricele)!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
michelle1981 spune:
Multumesc pentru raspunsuri tuturor
Sunt de acord cu voi, o sa incerc sa ii fac un program Biancai, sper din tot sufletul sa reusesc.
Cam in cat timp ar trebui sa manance masa de fructe si cea de legume fara sa mai ceara lapte dupa?
rody ce combinatie, raceala cu dintisori
sorina multumim!
denisa am trimis pe mailul comun o lista cu ce jucarii am cumparat eu.
Cuburile fisher price sunt 11 lire pe amazon acum.
Si ca tot s-a discutat despre pesticide iata niste informatii interesante
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Alice_Elena spune:
Mara doarme de la 9. eu am sterilizat, spalat, pieptanat
mie mi'a venit si sunt putin obosita. azi m'a durut capul foarte tare. am avut si ambele soacre la un moment dat in casa acum am ramas doar cu una :)) a venit pusa pe smotru, azi toata ziua a frecat bucataria.. nu stiu la ce a avut atat de spalat dar... zic mersi ca ma ajuta
voi faceti branza cu lapte praf? mie doc mi'a zis cu lapte uht
rodica, pupam pe isa. si pe tine.poate va odihniti la noapte
de fapt, toate sper sa va odihniti
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
doarme in patut puiutul scump, mi-a adormit in brate in timp ce povesteam cu nasii... sa vedem cat tine somnicul ei acuma. dar febra inca mai are, l-am trimis pe tati sa-mi ia supozitoare, ca alea isi fac efect mai rapid si siropul mi-l scuipa! nu stiu cand o iesi si celalalt dintisor (se vede umflatura bine), la asta practic a durat 2 nopti lungi... dar combinat cu bronsita, a fost groaznic! azi a papat doar fructele de dimineata, in rest a dat-o pe lapte toata ziua. sunt curioasa putin cat a slabit zilele astea , bine ca avea de unde...
ma retrag si eu, noapte buna delfinariu
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rubia spune:
Rody felicitari pt dintisori si va anuntam ca si noi avem un coltisor iesit in stanga jos.
Si a mea tot asa a facut febra(adika 39,6) vreo 4 nopti si zile la rand de nu stia dr de la ce ca ea nu avea nimic(in sensul de boala) si am tinut-o tot in nurofen si panadol...se vede deja si perechea de jos deci sa ne asteptam la inca ceva maraiala.
In ceea ce priveste mancarea daca ea manca fara probleme 160-170ml (paharelele de la avent) acum nu mai vrrea decat max 80 si pe urma lapte-lapte.Sper sa-si revina.Cu somnul in schimb e bine de la 21.00 pana la 8.30 cu trezire pt papa pe la 6-6.30.
Va pupam si ne mai "auzim".
PS: Cate o pt fiecare de 1 Martie ...poate aducem primavara mai repede
Mycya spune:
Rody felicitari pentru dintisor si o -am pe Isa sa treaca cat mai repede raceala.
Crispro eu nu ma mai gandesc la un fratior nici macar pentru peste 4-5 ani.... mi-a mancat ficatii Andra si inca e pusa pe rele la tine macar ai nopti cat de cat bune dar la mine nu a fost una macar sa zic si eu ca sunt odihnita dimineata
pai la ce mi-as mai dori nopti pierdute, zile chinuite si stari de depresie , momente cand m-as arunca de pe cel mai inalt bloc si m-as da cu capul de toti peretii casei??!!!
Michelle nici noi nu avem inca un program fix cu mesele doar dimineata ii dau merue la 9-10 fructele dar supa niciodata la aceleasi ore....sper sa reusesc si eu cat de cat sa ii formez un program chiar si cu riscul sa nu manance deloc supa in zilele cand nu va vrea la orele alea
fata doarme, eu am facut o ciorbita de pui si niste pulpe si cartofi la cuptor mai astept sa ajunga sotul de la servici si ma pun la nani. dar inainte sa plec va dau tuturor cate un martisor si o
nbuna delfinariu
Mami de Andra Maria 02.08.2010
nela_didea spune:
Offf Rody draga prin cate trebe sa mai treceti si voi.Sper sa treaca repede raceala si tie poate poate iti vine lapticul daca bei o bericica fara alcool. Daca nu mai vine...vorba Cristinei (Crispro) ai alaptat opt luni jumate, e super bine.
Cristina( Crispro) de mult vroiam sa-ti zic...nu stiu de ce am senzatia ca te cunosc de o viata. Din tot ce povestesti tu in ceea ce te priveste pe tine parca sunt io, ma regasesc in aproape toate povestile tale. Cand citesc ceva despre cineva gandesc ca ar fi bine asa sau asa...tu hop postezi exact la ceea ce gandeam eu.Si multe altele, nu mai imi amintesc acuma. Ce-o fi asta? In ce zodie esti? Si, apropo de rezumatul ultimei saptamani, sa stii ca tare bine mi-a prins si n-ar fi rau sa te facem responsabila cu cate un rezumat pe spatamana? Ce zici? Mie una mi-ar prinde tare bine.
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Mara doarme de la 9. eu am sterilizat, spalat, pieptanat mie mi'a venit si sunt putin obosita. azi m'a durut capul foarte tare. am avut si ambele soacre la un moment dat in casa acum am ramas doar cu una :)) a venit pusa pe smotru, azi toata ziua a frecat bucataria.. nu stiu la ce a avut atat de spalat dar... zic mersi ca ma ajuta voi faceti branza cu lapte praf? mie doc mi'a zis cu lapte uht rodica, pupam pe isa. si pe tine.poate va odihniti la noapte de fapt, toate sper sa va odihniti mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
esti tare tu cu 2soacre.dar cum de stateau impreuna?asa familie moderna sunteti?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana