Vacanta in Turcia 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
calista e misto, dar si pretul pe masura. La maxx Royal nu am decat ceva camera pt. 3 adulti sau 4...cu copii. nu gasesc camere duble.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
ioanaiub spune:
noi am luat la maxx royal, e drept ca am luat 2+2 dar sunt si camere duble
noi am luat de la fibula.ro, acolo iti face calcul exact
Giova spune:
Se pare ca pica Cornelia Diamond. Noi mergem cu nasii nostri, si ei au 2 copii peste 2 ani...asa ca diferenta dintre Susesi si Cornelia e de vreo 400 euro. am si uitat de chestia asta.
Asta e....sper sa fie ok si la Susesi.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Elag spune:
Eu am o intrebare legata de zborul pana in Turcia.
A zburat anul trecut cineva cu Air Bucharest? Poate sa ne spuna cum a fost?
Multumesc :)
ladybird32 spune:
la Sea life a fost cineva de curind ?
eu am vorbit cu cineva care a fost acum aprox 10 ani si a spus ca era ok, dar in 10 ani se schimba multe ...
are tot 5 stele, cu piscine etc, aproape de aeroport, iar tariful este mult mai mic decit la hotelurile astea "la moda"
multumesc
ladybird32 spune:
daca a fost cineva, va rog rog frumos sa-mi spuna si mie diferenta dintre 4 stele si 5 stele, ambele all inclusive.
ati fost la vreun hotel de 4 stele in care sa va fi simtit ok ?
multumesc
clyo spune:
neata, pe lista scurta au ramas, pt moment, Calista si Cornelia Deluxe; as vrea sa stiu care din cele 2 este mai potrivit pt un copil de 7 ani (topogane, kids club, etc).
ca solutie de avarie am Gloria serenity dar nu as vrea sa mergem 2 ani la rand in acelasi loc.
din punctul meu de vedere, Ela quality iese din discutie; este cel mai slab hotel la care am stat in Antalya.
multumesc
Miillyy spune:
Am o rugaminte pt cunoscatoare. Am 2 copilashi - unul de aproape 4 ani si unul de 1 an si 6 luni. Intentionam sa mergem la vara iarasi in Turcia. Ce sa alegem in special pt activitatile copiilor? Belek - Ela Quality sau Cornelia Diamond? Lara - altceva in afara de Royal Wings si Delphin Palaca, Diva??? Ma intereseaza sa fie ok pt copii, nu avem un buget limitat. Multumesc
Giova spune:
Miilly] EU AS ALEGE cORNELIA. CITESTE CE AU SCRIS FETELE DE eLA...ZICEAU CA A DECAZUT DESTUL DE MULT.
mamica de 2 smecherasi