Pogonici, pe active travel. Si am marturii pe viu cum ca in octombrie in Turcia erau + 31 gr C, deci la inceput de iunie este perfect pentru noi si pentru copii. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi in iulie sau august.
Noutati: in cei 1330 euro au intrat si taxele de aeroport. Am mai platit in plus 170 ron, in cazul in care nu ajungem, vom primi o parte din bani inapoi.
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Pogonici, pe active travel. Si am marturii pe viu cum ca in octombrie in Turcia erau + 31 gr C, deci la inceput de iunie este perfect pentru noi si pentru copii. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi in iulie sau august. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Noutati: in cei 1330 euro au intrat si taxele de aeroport. Am mai platit in plus 170 ron, in cazul in care nu ajungem, vom primi o parte din bani inapoi. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Buna! impresii recente despre Cornelia Diamond are cineva? am primit si noi oferta pentru 2 adulti +2 copii,(1 an si 6 ani), am vrea sa mergem la sfarsitul lui mai;
de agentia komsitravel ce parere aveti?
multumesc.
Noi am vrea sa mergem in iunie la IC Green Palace (Lara), din ce am citit pare OK pentru bebei - in special gradina...
A mai fost cineva acolo ?
Dana & Amelia (21.06.2011)