FIV in Ungaria 126
Raspunsuri - Pagina 5
samira33 spune:
bombi,wow...24+16???
esti tare ,doamna draga...ai si de dat.
Doamne-ajuta sa fie bine!!!tinem pumnii.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
adipapazi spune:
dragile mele,
acum un an pe vremea asta cautam caucioace de iarna ca trebuia sa plecam la pk. imi bagasem picioarele in toate sansele si nesansele fivului pe care urma sa-l fac. am plecat mai degraba in concediu decat la procedura. jinduiam la un singur lucru: sa ajung la ET, ca la fiv 1 avusesem punctie oarba.
andradaP m-a sustinut ca o mama.am stat in camera in care a stat si ea si, culmea, am reusit la fix 2 ani dupa ea. acum imi plimb bebeii in carutul in care a plimbat si ea timp de 2 ani fetele facute tot cu ajutorul lui PK (nu ma intelegeti gresit!).
samira, mami_vreau, speranta2008, sonya si inca cineva tare discret de aici de pe forum mi-au fost colege de fiv.pamy si tamy au urmat dupa noi. am aflat ca sunt insarcinata in capitolul 99, la pag 9 a acestui topic, in sambata mare. bucuria mi-a fost intunecata de un singur lucru: dintre toate, numai eu reusisem. si acum ma mai incearca un sentiment de vinovatie inexplicabila. imi doresc si ma rog in fiecare zi ca fetele de aici sa traiasca bucuria unui beta mare si miscarilor bebelusilor in burta.dar sa vedeti dupa ce nasteti ce bucurie!
forumul asta m-a invatat multe si mai ales ca exista solidaritate si prietenie fara margini.
iertati-mi efuziunea, dar simteam nevoia sa va multumesc pt tot.puii mei ofteaza prin vis, motaie si sug suzetele datorita voua.
ariadna33 spune:
adina, iar eu acum 2 ani pe vremea asta luasem calea Budapestei, ne intalneam cu PK a doua oara... eu am ramas gravida la un an dupa Andrada si copiii nostri au fix aceeasi zi de nastere
Deci se pare ca povestea de succes continua!
Mult curaj, fetelor! sa nu renuntati la visul vostru!
desiderio spune:
adipapazi, ariadna33 va multumim pentru povestile voastre de succes si pentru incurajari. toate stim cat sunt de importante si categoric si succesul vostru si gandirea pozitiva ne ajuta f. mult; adipapazi mi-au dat lacrimile asa frumos ne-ai exprimat si noua din trairile tale. sa dea Dumnezeu sa ne vina si noua randul cat mai repede.
despre mine inca nu prea am ce sa spun sunt in asteptarea rezultatului la cariotip si trombofilie si apoi la sfarsitul lunii merg si eu la Budapesta; o seara placuta tuturor
bombi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 bombi,wow...24+16??? esti tare ,doamna draga...ai si de dat. Doamne-ajuta sa fie bine!!!tinem pumnii. |
hehe, nu stiu daca i-ar vrea cineva, ca sint cu probleme genetice; de asta facem PGD sa-i gasim pe aia 30% care teoretic sint ok (ne-am hotarit pt PGD dupa 5 sarcini naturale oprite in evolutie pe la 8 saptamini). In iunie, din 13 fertilizate au ajuns pina in ziua 3 cind se face analiza - 10, din care nu a fost nici unul ok.
Dar oricum nu-i dau, sa stiu ca 10 ani de-acu inainte nu fac altceva decit copii
alinuknuknuk spune:
uite de ce e bine sa mai reaminteasca cate cineva povesti de succes => ca sa faca bine uneia ca mine...
eu azi din pacate am fost cam "desumflata" pentru ca desi mi-a marit doza de merional luni, foliculii nu au evoluat cum se asteptau dr.
in ziua 7 de tratament am doi foliculi pe ovarul drept de 13-14 mm si doi pe ovarul stang de 11-12mm.
mi-a marit de azi pana vineri doza de Gonal f de la 75 ui la 112,5, si a pastrat si merionalul doza dubla (150).
vineri merg doar la eco.
sper ca vineri sa imi spuna ca are ce recolta luni la punctie.
oricum mi-a zis sa-mi anunt sotul sa fie pregatit pentru luni de punctie.
luisan preturile clinicii sunt afisate pe prima pagina si sunt cele actualizate, as putea sa-ti fac o sinteza in weekend, si eventual sa-ti dau PM.
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
anchusa spune:
alinuk , eu am facut IA cu tratament cu Menopur(112.5) si abia in ziua 12 a crescut foliculul la 12mm,iar in urmatoarele 2 zile a ajuns la23mm.
Asa ca nu te stresa.
Urmaresc postarile tale deoarece vreau si eu sa ajung in primavara asta la Szeged
anchusa
littlegirl spune:
Desiderio, pana la urma unde ai facut analizele genetice si cele de trombofilie? Si eu sunt din Cj si mi-e groaza s ama apuc de ele....sa nu mai zic de plecatul la budapesta...
ingeras26a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bombi
hehe, nu stiu daca i-ar vrea cineva, ca sint cu probleme genetice; de asta facem PGD sa-i gasim pe aia 30% care teoretic sint ok (ne-am hotarit pt PGD dupa 5 sarcini naturale oprite in evolutie pe la 8 saptamini). In iunie, din 13 fertilizate au ajuns pina in ziua 3 cind se face analiza - 10, din care nu a fost nici unul ok. Dar oricum nu-i dau, sa stiu ca 10 ani de-acu inainte nu fac altceva decit copii |
Oau si tu 5 sarcini naturale pierdute? ti se opreau din ev la 8 sapt, sau atunci descopereai ca erau oprite?
Ideea e sa nu-ti pierzi speranta, pt ca se poate! Uite, la mine Maya a fost prima sarcina (perfecta, fara probleme), un copil minunat, frumos, destept, cam fara bani acum , dupa atatea tratamente ale lui mami
iar dupa 5 sarcini pierdute (mici, ce-i drept, nu am vazut inimioara si o parte nu au fost confirmate decat prin beta, nu si ecografic, nu s-au vazut in uter), azi intram in saptamana 9. Dar din 4 embrioni AA s-a prins 1, care se pare ca este puternic:)
Ati facut cariotipul? daca da, cum a iesit? noi l-am facut si pe ala, a iesit ok, cu "mutatii" in limite...ca de', perfecti sunt putini oameni.
Bafta multa si sa te ajute Dumnezeu! eu am vrut numai sa-ti spun ca SE POATE!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
diana-tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martinel alinuknuknuk, pe cand punctia , cum stai? eu am avut azi vreo 6-7 mari (11/13 aprox), endometrul de 7 si muuulti mici, iar estradiolul mare, deci maine din nou la sange si eco.mie mi-e tare frica sa nu fac hiperstimulare, dar nu mai insist pe subiectul asta ca ma bate Gyongyi ... diana_tm am inteles ca si tu era sa te hiperstimulezi, poti "descrie" putin? bafta tuturor! |
Eu la inceput (cateva zile) nu am rasuns la tratament.
Apoi mi-am dat drumul
Totul era foarte bine.
Am facut embriotransferul si am decis sa raman la d-na Gyongy, pentru ca e recomandat sa nu pleci pe drumuri imediat.
Dupa 2 zile de la embrio, m-am dus (daca tot eram acolo) sa ma vada Zadori.
Surpriza...... hiperstimulare.
Ovare marite, toti cei 9 foliculi erau acolo, lichid in abdomen.
Am facut 4 zile perfuzii si s-a retras lichidul din abdomen.
Nu ma deranja, dar faptul ca nu mai puteam inchide pantalonii era o problema.
In schimb la fiecare eco Zadori i-mi zicea ca i-mi cresete endometrul, si ca bebeii mei au ceva activitate.
Am fost la eco (in Ro) duminica, am 6 saptamani , 1 embrion prins care se dezvolta ca la carte si i-i bate inimioara, dar ovarele sunt la fel de mari si cu toti foliculii.
Mie i-mi ziceau fetele din Ungaria ca mai toate cu hiperstimulare au ramas. Se pare ca asa e.