FIV in Ungaria 126
Raspunsuri - Pagina 10
samira33 spune:
luisiana,pretul procedurii este 1500 euro pentru fertilizare simpla si 2000 euro pentru fertilizare cu ICSI si include:monitorizari,punctie si ET.
tratamentul pentru stimulare costa intre 500-1000 euro in general insa sunt cazuri in care el poate ajunge si la 2000 euro-in fct de problemele fiecareia dintre noi.
apoi cazare,drum,mancare si bani de cheltuiala pe acolo pentru 2 saptamani iti trebuiesc un minim de 1500 euro.
cheltuielile cu cazarea,mancarea depind de la om la om... fiecare stie cat isi poate permite si vrea sa plateasca pentru ele.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
desiderio spune:
flory_ana, si eu voi fi in 23 martie la Budapesta, am programare de la 13.00, dar e vorba doar de consultatia preliminara, asa ca nu voi sta decat 1 zi. Tu la cat vei fi la clinica?
O zi buna
alinuknuknuk spune:
buna fetelor,
luisand vezi preturile mai jos:
-monitorizarea ovulatiei (analize hormonale si eco, cam la fiecare doua zile) 114.000 fr.
-punctia 114.000 fr.
-embrio transfer 114.000 fr
-ICSI 110.000 fr
-AHA 50.000 fr
apoi ar fi medicatia, care este diferita de la persoana la persoana si poate fi intre 500 si 1000 de euro.
eu pana acum am ajuns cam la 400, dar as fi dat mai mult daca una dintre fetele de aici nu mi-ar fi donat niste Gonal F, ca nu-i mai trebuia.
apoi cazarea poate ajunge si ea cam la 400-600 de euro, depinde unde stai si cat stai.
mancarea si ea difera de la pers la pers: o masa de pranz de ex, cu supa si felul 2 si desert m-a dus pe la 1200-1500fr, acum depinde de preferinte. Sunt multe cantine, sunt magazine TESCO cu zona de fastfood.
daca mai ai nelamuriri intreaba-ma.
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
luisianadsd spune:
Buna dimineata si multumesc de raspuns.Nu stiu ce inseamna AHA;
Daca are cineva medicamente de donat sau la un pret mai mic as fi recunoscatoare pe veci
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
samira33 spune:
luisiana, ma bag si eu in seama:AHA=asisted Hatching este o procedura ce se poate face embrionilor numai in ziua 3 de diviziune celulara.
Uneori invelisul embrionului-numit zona pellucida este mai gros si atunci embriologii decid sa-l "ia la smirghel"-asta e exprimarea plastica in care stiu eu sa descriu procedeul...deci invelsiul embionului este smirgheluit pana devine usor "zgrunturos".
dupa aceasta procedura embrionul se poate implanta mai usor.
sunt clinici unde se lasa la latitudinea pacientilor aceasta procedura...la Budapesta dr.K mi-a spus ca embriologii o fac/recomanda acolo unde este cazul.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
joannaalx spune:
samira....acum am si eu o intrebare...ziceai k aceasta procedura se aplica embrionilor de ziua 3 doar...eu am transferat blasto z5...si p factura mi-au taxat si aha....si acum vine intrebarea: se face aha in z3 si ii lasa pana in z5 cand ii transfera? sau cum?