Maini amortite
De vreo luna poate si mai bine imi amortesc mainile ingrozitor in timp ce dorm. Mi-am facut analizele si in afara de lipsa de fier totul a fost ok.
Analizele le-am facut acum vreo 6 luni dar mi-e groaza sa ma duc sa-mi fac alt set, alta umblatura pe la n doctori.
Am luat fier, Magne B6 o perioada dar acum durerile au devenit cumplite. Nici sa dorm numai pot in ce hal imi amortesc.
Aveti cumva vreo idee? Un sfat...
Multumesc.
Raspunsuri
Angie.C spune:
Ai incercat un RMN? Nu vreau sa te sperii, dar mama asa a descoperit ca a facut accident vascular. Sper sa nu fie asta si nici altceva.
Sanatate!
danaiulia spune:
Eu am patit-o pe timpul sarcinii,acum mama mea e internata pt. aceleasi probleme, eu am studiat si este sindrom de tunel carpian, iar mamei mai are de-i facut maine ceva investigatii dar tot spre asa ceva inclina si medicii.Gasesti informatii pe google si poate iti regasesti simtomele.
Multa sanatate.
narcisam102 spune:
Am cautat pe net dar nu regasesc sintomele la tunelul carpian. Imi amorteste mana cu tot cu degete, toate degetele, ambele maini. E mai rau la stanga dar si dreapta e amortita.
Si in ultima luna de sarcina mi s-a mai intamplat dar at dr a spus ca este normal.
Dupa ce am nascut o perioada a fost ok apoi durerile au revenit.
Mai citeam pe net de lipsa de calciu din oase ...o sa iau si niste calciu sa incerc...
XIO spune:
Daca ai la abele maini AVC-ul iese din discutie, oricum e teribil de rar la per. tinere fara probleme de sanatate.
Sindromul de tunel carpian apare la o ingura mana, nu la ambele, in urma pozitiilor vicioase si a suprasolicitarii.
fa-ti o ionograma serica si consulta un medic, aici doar te baga lumea in sperieti :))))))
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
andacos spune:
Ai avut variatzii d egreutate in ultimul timp?
Si mie mi se intimpla,daca ma ingras in special!Si la fel ambele miini!
Dar pe mine zau ca nu m-a ingrijorat deloc!
Xio ar trebui s ama ingrijorez?
Eu am avut ceva probleme cu incheieturile miinilor in umar(hai ca nu stiu cum sa ma exprim altfel)insa nu cred ca are legatura!Sau?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
narcisam102 spune:
Am avut probleme cu greutatea dar in sens invers suna cam aiurea... dar, dupa nastere in 3 luni am slabit 35 kg in conditiile in care mancam normal.
Am pus totul pe seama copilului care nu ma lasa sa dorm. Dormeam cel multtt 4 ore/noapte iar ziua nu reuseam sa adorm deloc.
Durerile sunt groznice. Acum doua seri am inceput sa plang de durere iar azi-noapte am inceput sa tip la sotul meu ca a pus mana pe mine de am trezit si copilul.
Desi cand e vb de copil imediat sun doctorul pt mine sunt tare delasatoare...o sa vb cu medicul de familie pt ionograma aia...
Multumesc mult
andacos spune:
Narcisa,eu nu sunt de specialitate,insa 35 d ekg slabite in 3 luni este enorm!
Asta inseamna o mare solicitare a coloanei,care da si respectivele probleme!Pai tu ai dureri sau itzi amortzesc miinile?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
narcisam102 spune:
Imi amortesc de nu le mai simt dar cand ma trezesc si incep sa se dezmorteasca ma injunghie asa...e o senzatie groaznica de durere.
Stiu ca nu e normal, eu nici nu am realizat...am crezut ca este normal pt ca in sarcina am luat f mult...vreo 40 kg. Credeam ca e normal si organismul revine la forma initiala .
Mai tarziu o dr mi-a spus ca nu prea e normal si de aici si starea de irascibilitate. Dar a trecut destul de mult timp de atunci...adica vreo 8-9 luni....asa de tarziu sa apara reactiile astea?
XIO spune:
Ar putea sa fie si din cauza coloanei, dar aici dam cu presupusul si atat. Cel mai bine este sa mergi la dr.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro