Mar.Apr(166)- Bravo Andreea, Dorinut@, Speranta!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Fetele eu tot grasuta cu burtica miscatoare sunt! Azi am fost la biserica si ne-am impartasit!
Chiar oare ce or face Iony si Salo_Sama?
Ina.Click ala cred ca e sigur dop gelatinos.Numai vezi ca procesul asta poate dura. Mie azi nu mi-a mai curs deloc.
Catank foarte frumoasa burtica si haioasa.
Ally mi se pare ft frumoasa camasa de noapte, numai cred ca fetele care au experienta pot spune si cat de folositoare este. Ca si camasa de sacrificiu, adica de nastere mi se pare stramta, iar pentru alaptat din cate am vazut nu se poate deschide. Oricum esti o sexy mami.

Feli cu Miriam in burtica 39 s 2z
AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

revin cu, completarea mesajului de la Andreea:

Are 49 cm, par negru si o fatuca mica. Spune mamica ca i se pare ireal , nu ai vine sa creada...Si bebe are un ticnal mama, mama!!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

49 cm , pai si Andreea e micuta de inaltime daca imi aduc bine aminte ? cat despre parisor negru, ii seamana lui tati sigur, ca imi aduc aminte ca sotul Andreei este brunet , la ticnal nu stiu cui seamana

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Vai cred ca asa emotii are Anrdreea ! Nu stiu daca poate sa doarma , numai daca nu isi fac efectul medicamentele! Ca altfel eu nu as putea!
Si la mine pe scara s-a mai nascut un prichindel, un baietel saptamana asta. Aici la noi pe scara de bloc e o adevarata odisee cu bebici, parca vad la vara plin de "mercedesuri"(carucioare) in fata blocului. Eu sunt ultima la odiseea de pe scara!

Feli cu Miriam in burtica 39 s 4z
AMR Aproximativ 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

FELICITARI ANDREEA, BINE AI VENIT RARES ANDREI!!!!!!!!!!!!!!

eu pana la urma mi am calcat pe suflet si n am mai iesit nicaieri am zis totusi sa stau si azi in casa chit ca disper deja, dar totul ca sa nu ma intoarca pacatoasa asta de raceala, ca tare rau am patimit...de abia astept sa merg maine la control, macar mai socializez si eu un pic si sper sa aflu lucruri noi, ca doar incet incet se apropie termenul...chiar ma gandeam astazi ca daca ajung la cezariana vreau sa nasc in sapt 38 si asta inseamna ca mai am 3 sapt si cateva zile doamne nu imi vine sa cred ca am ajuns asa aproape...

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

FELICITARI BEBE RARES!!!!!
BRAVO MAMICA ANDREEA!!!!!!

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

felicitas , te strigasem azi sa faci prezenta ca sa stim cum esti ca ma gandeam ca ai nascut mi-a placut tare faza cu odiseea de pe scara

scrish, bravos ca nu te-ai dus nicaieri, desi stiu ca e greu si vrei sa iesi din casa sa respiri aer curat si sa socializezi, dar nu mai e mult pana maine si iti vezi si puiutul daca nasti la 38 sapt poate nasti inaintea mea daca o fi sa duc sarcina pana la 40 sapt si nu vine mai devreme bubulina, ca tot mi s-a lasat burta, dar cine stie cand o vrea ea sa iasa... Eu ma tot mir ca mi-e mica burta si Nick imi spune ca ba num e mare ...ca mi s-a pus un pitic pe creier ca am burta ica si nu stiu eu unde sta un bebe acolo , ca nu e destul de mare ehh paranoia de fumeie gravida

Ma duc sa trag un pui de nani, poate pana cand ma trezesc imi trece si paranoia cu burta mica si bebe mic

Ne auzim mai tarziu , nu scrieti iar un capitol pana ma trezesc

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hey shtrumph, de burta mea ce ziceai? ca visez eu ca a avut puseu de crestere si ca e mica si testat si verificat la eco, asa mica, cum e, ascunde un grasan si un lungan deci lasa grijile deoparte ca e ok sapt 38 la mine inseamna intre 21-27 martie, acum sper sa pot sa imi aleg si ziua care imi face mai mult cu ochiul

fetelor, voi ati folosit sau veti folosi centura postnatala? am tot citit pareri pro si contra si chiar nu stiu ce sa fac...daca ati folosit, ce model recomandati? eu din ce am gasit pe net imi face cu ochiul una de la chicco...

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Buna fetelor , revin si eu dupa ceva vreme de absenta. Parol ca va citesc constiincios insa de raspuns la intrebarile voastre nu prea ma bag ca mare experienta nu am ...deh sunt si eu incepatoare!!!.
Felicitari Andreea, bun venit bebe Rares, sa fi sanatos , sa cresti mare si voinic !!!!!
In fine am inceput si eu timid cumparaturile, hainute am mai primit, am mai cumparat, avem carucior, urmeaza patutul, salteluta si accesoriile de patut pe care stim de unde le vom achizitiona .
Feli mai ai un pic si iti vezi puiutul, avea astept sa vi cu impresii!!!
Va pup pe toate si curaj mamicilor care urmeaza sa nasca

S31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Aoleo...sa schimb semnatura ca abea astept sa mai treaca cate o saptamana sa ajung si eu sa-mi vad comoara

S33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bine ai venit Rares Andrei!!!ai facut-o pe mamica ta cea mai fericita!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput