Mar.Apr(166)- Bravo Andreea, Dorinut@, Speranta!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

mama anexena mai aia rabdare sa ne scri si noua??? ce-a mai tare faza...tinem pumnii Doamne Ajuta!

simo...da si pe mine ma iau emotiile deja numar zielele pana miercuri cand e termenul desi ma astept sa se intample in orice moment...ma bucur ca nu e nimic programat ca nu cred ca as fi rezistat emotiilor...dar parca acum nu mai am rabdare sa mi se rupa si mie apa sa vina bebelina mea ca nu mai pot de nerabdare

ufff...tu azi vb cu dr...sa ne spui ce ati stabilit, am emotii si ptr tine, emotii de bucurie ca mai avem putin si ne vedem puiutii

felictas...cum te simti? ce se mai intampal la tine, semne mai apar

eu am intrat intr-o stare de nu-mi vine sa fac nimic, zac in pat, azi fara scurgeri vad pana acum...uf om vedea

HAI ANEXENA!!!!!

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

...tot astept vestea!! oare mai apuca epidurala la ritmul asta???Wow!

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna dimineata!

M-am gindit sa ma alatur si eu ''transmisiei in direct'' a unei nasteri ...ca dehh...nu vezi f des asa ceva.

Tinem pumnii anaxena

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

strumph- ce faci?dormi? vino sa ne schimbi capitolul. sa incepem unul cu anaxena live
- hai anaxena

- apropo- te-a lasat cu telefonul in buzunar?

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Zicea Anaxena ca are o tableta cu care merge sa nasca un fel de IPad inteleg eu.
Lavi, la voi in Timisoara nu se poate sa nu existe genul asta de moasa-consiliera pentru alaptare ca in Bucuresti. Eu chiar am contactat una care cica e foarte buna si care mi-a si scris ieri sa ne vedem intr-o sedinta individuala de 1 ora inainte de a naste ca sa ma invete; apoi vine si acasa sa te mai sfatuiasca. In Bucuresti am inteles ca sunt multe astfel de moase, grupuri de consiliere alaptat etc. Nu-mi inchipui ca intr-un oras ca Timisoara nu sunt.
Nu renunta, nu te da batuta! (poate ca mi-e usor sa zic si cine stie ce o sa patesc si eu, dar sper sa ma tin tare )

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

happy merci de raspuns, intr adevar, asta am citit in multe locuri, ca se lenevesc muschii daca o porti. eu acum caut informatiile preventiv ca din ce in ce mai tare am un feeling ca ajung la cezariana bebe mare+bazin ingust = cosmarul meu cu forcepsul...o sa stau de vb cu ea ft serios pentru ca daca exista si 1% sanse sa foloseasca forcepsul, atunci prefer sa ajung la ceza...daca o sa nasc natural, adio centura, nu imi vine sa cred cat de mult se retrage burta dupa nastere si cat de repede, pe cand la cezariana stiu ca tragi mult de ea pana sa scapi...sa vedem cum mi-o fi norocul...

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

HAI ANAXENA, HAI BEBE ALEX!!

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Gata cu epidurala!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

HAI ANAXENA CURAJ MAMICO

34sp+
AMR 5SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- anaxena - esti cea mai tare mamica!!! sa ne transmiti tu live.
- o sa fie bine, sunt sigura, si fara epidurala!

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput