Mar.Apr(166)- Bravo Andreea, Dorinut@, Speranta!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

am pus si eu ultimele poze la zid

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

frumoasa foc burticuta ta

_
35 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi sanii mei s-au inmuiat de pot mulge laptele cu mana deci zici ca-i dai suzeta cand umbla cu gurita. o sa incerc si eu sa vad daca tine figura.
voi cum spalati suzetele? le fierbeti, le sterilizati in solutie din aia speciala? eu am solutie speciala de sterilizat.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

catank, formula=lapte praf ....cel mai bun....hmmm.....cel mai bun este cel cu care ii merge bebelusului mai bine (in caz de nealaptare). nu cumpara nimic inca. intrebi la maternitate ce formula le da. unde am nascut eu le dadea novalact si fiind particulara am primit si pt acasa o cutie. la fetita i-am dat nan de la nestle. sunt multe (humana, milupa, nan, etc....cu lactoza/fara lactoza pt bebeii care nu o tolereaza)

iasmi e o nazdravana.......toata ziua ar sta pe bebe....avem momente in care ne intelegem fffff bine....ca si cu un adult...si alteori e numai "talente" dar la urma urmei e si ea doar un copil a carei viata a fost schimbata o data cu venirea fratiorului.
isi doreste fff mult sa ma ajute in tot ce tine de bb.....ea aduce/duce pampersul cand il schimb....ii spala manutele la baita.....etc
azi am reusit si am dormit cu totii la amiaza!!!!!!1

aaaaaaaa ca uitasem: ai o burtik superba!!!!!!!!!!!!!!! iar tu arati minunat!!!

am facut o poza cu burtik ....sunt sigura ca sunt multe dintre voi curioase cum o sa arate dupa....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

unde-i poza cu burtica?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

hai anaxena. nastere usoara si abia astept sa te vad cu puiul mic in brate

burticuta este tare frumoasa si Maria tare incantata. cred ca abia asteapta fratiorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi sanii mei s-au inmuiat de pot mulge laptele cu mana deci zici ca-i dai suzeta cand umbla cu gurita. o sa incerc si eu sa vad daca tine figura.
voi cum spalati suzetele? le fierbeti, le sterilizati in solutie din aia speciala? eu am solutie speciala de sterilizat.

vezi ca e posibil sa nu accepte suzeta de la inceput. eu o dau cand stiu ca e satul, de ex in ultima ora a tot supt si vad ca ii este ff somn.
cum sunt sanii tai? cat ml mulgi?
suzeta o fierb o data la cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena, laura acum le incarc...nu le voi lasa prea mult... ca nu sunt prea "sexy"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Buna seara. Acum am ajuns acasa ca am fost si am petrecut la cumatrii , caci cumatra in sfarsit este insarcinata, si toata lumea nu mai poate de fericire.
Roxy s nu ne putem da seama de cantitatea de laptic pe care o ia bb , dar sa stii ca organismul produce laptic exact atat cat ii trebuie lui bb nici mai mult nici mai putin. Daca bb trage mai mult atat [produce si organismul pentru urmatoarea masa, daca bb trage mai putin atunci organismul produce mai putin laptyoic. De asta nu prea este indicat sa ii dai supliment de lapte praf pt ca organismul nu are de unde sa stie ca bb de fapt vrea mai muot laptic. Oricum lapticul nu vine imediat, dureaza cateva sapt( 2-3). Daca crezi ca nu se satura poti sa ii dai lapte praf PRE( exact asa se cheama) se gaseste de la Tofer si cred ca si la milupa dar cauta pe net sau in farmaci. Este un lapte praf special care nu da dependenta bb-ului. laptele praf normal pt bb este dulce si atunci bb va ajunge sa refuze sanul care nu este atat de dulce. Sper ca te-am lamuriot ca am vb cam mult . deci pe scurt insiosta cu sanul ca este absolut normal sa faca asa.Nu intra in panica, asa fac cam toti bb-ii.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 36+ s
AMR 2 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi Multumesc mult! Draguta de Yasmi, imi dau seama cit este de eincintata si nerabdatoare...multa rabdare iti doresc..trebuie sa o intelegi si pe ea....sunt sigura ca o intelegi, si bine faci!

strumphymultam, m-am inotors si am citit,...si am gasit: - ''ca laptic praf, daca e cumva necesar in maternitate la inceput, ca un mic supliment, cel mai bine ca sa nu se dezvolte nicio intoleranta la lapte apoi este sa ai lapte hipoalergenic formula NANHA1 (am gasit pe net ca exista la Nestle, Milupa'' [pisumic]Multam de pont!

roxy Multam! Ce faci mai mamico? cum te simti tu? cum e in noua postura?..hai....fara emotii si descrie momentul....
Astept picanterii....!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burtici !!!

Andreea, am vazut printul ...este minunat. Sa va traiasca si sa va umple sufletul de fericire/

Anaxena, am intrat pt a-ti spune drum bun maine, o nastere usoara si un bebe sanatos .

Roxy, tare dulce mai este bebelina voastra, pe zi ce trece capata contur.

Simonelu, esti o dragutza, ca de obicei! Am 25 de ani, fac 26 ani pe 4 iulie.

Madutza, astazi ai fost la parinti daca nu ma insel...cum s-a comportat bebelina?

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

bb_yasmi azi am muls doar 20 ml pentru ca vroiam sa vad daca iese ceva. aveam impresia ca nu mai am lapte pentru ca bebelina tot sugea, sugea si cand am luat-o de la san tot cauta sanul cu gurita. si ma gandeam ca nu mai avea ce suge.....ma rog, ganduri din astea am si eu

Mergi la inceput