Mar.Apr(166)- Bravo Andreea, Dorinut@, Speranta!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

irinuca 05 nu stiu ce sa spun, daca zici ca ti-ai revenit doar cind ai ajuns la toaleta, inseamna ca o fi fost vreo indigestie ceva... si cartofi prajiti...seara...si multi...cam aiurea

Bine ca ti-ai revenit, ...sa ai grija!

simonacipMultumesc mult! Ma bucur ca e Matei mai bine...cit de cit...si cu dormitoarele cum facusi? pai nu mai poti face nimic? cum sa-ti aduca pe alte nuante?

Te asteptam cu vesti maine, ..sa fie data pe care ti-o duresti!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata ...ne-am mai organizat/cunoscut si noi cat de cat si stau altfel cu timpul!!!
mi-am luat tava cu "cina" in pat si pot sta nitel la taclale!!

mai e cineva???

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

eu sunt prin zona si am o durere de cap ingrozitoare

_
35 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

am pierdut rau de tot sirul simo maine mergi la dr??? chiar vroiam sa te intreb!

iony hai ca mai ai asa putin!!!

stefy lasa te rasfata cat poti de mult!

antguess pt ca inca sunt putin ametita iti voi spune de astazi LA MULTI ANI FERICITI!!! in caz ca uit maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi...daca tot esti prin zona, ...imi poti raspunde te rog, ce intelegi prin lapte praf ''formula''. Adica? Ce lapte ar trebui sa cumpar, sa am pt primele zile in caz de completare...De la ce firma? care este mai bun?ce recomandati voi?

p.s.Ma bucur ca esti ok, ca bb e cuminte...Yasmi, ce mai spune?cum reactioneaza? ce ''lucruri trasnite'' mai spune despre fratiorul ei?

Mergi la inceput

laura...uitasem...bine ai revenit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamira

FELICITARI ANDREEA PT PUIUTUL SCUMP SI DRAG RARES ANDREI. SA VA TRAIASCA SI SA CREASCA MARE SI FRUMOS ASA CA PARINTII LUI.

STRUMPF-ule scriu mai rarut ca pana va citesc incepe sa ma doara pe sub burta si nu mai apuc sa si scriu.

ANAXENA eu maine dimineata cred ca ma scol dupa ce nasti si nu vreau sa ratez sa-ti fac galerie asa ca sper ca nu te superi daca scot motatele de pe acuma

HAI ANAXENA! HAI BB ALEX!

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 35+
AMR maxim 5 sapt.

sigur te trezeshti pana nasc eu si te si plictiseshti pana iese bb al meu..multumesc!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

bb_yasmi...daca tot esti prin zona, ...imi poti raspunde te rog, ce intelegi prin lapte praf ''formula''. Adica? Ce lapte ar trebui sa cumpar, sa am pt primele zile in caz de completare...De la ce firma? care este mai bun?ce recomandati voi?

p.s.Ma bucur ca esti ok, ca bb e cuminte...Yasmi, ce mai spune?cum reactioneaza? ce ''lucruri trasnite'' mai spune despre fratiorul ei?

catank,pana raspunde yasmi vezi ca a spus pisuc la sfarsitul capitolul trecut ce a sfatuit-o prietena ei care este si pediatru ce fel de lapte praf sa ia in caz ca trebuie completare si mai sunt niste sfaturi , poate te ajuta

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

catank, formula=lapte praf ....cel mai bun....hmmm.....cel mai bun este cel cu care ii merge bebelusului mai bine (in caz de nealaptare). nu cumpara nimic inca. intrebi la maternitate ce formula le da. unde am nascut eu le dadea novalact si fiind particulara am primit si pt acasa o cutie. la fetita i-am dat nan de la nestle. sunt multe (humana, milupa, nan, etc....cu lactoza/fara lactoza pt bebeii care nu o tolereaza)

iasmi e o nazdravana.......toata ziua ar sta pe bebe....avem momente in care ne intelegem fffff bine....ca si cu un adult...si alteori e numai "talente" dar la urma urmei e si ea doar un copil a carei viata a fost schimbata o data cu venirea fratiorului.
isi doreste fff mult sa ma ajute in tot ce tine de bb.....ea aduce/duce pampersul cand il schimb....ii spala manutele la baita.....etc
azi am reusit si am dormit cu totii la amiaza!!!!!!1

aaaaaaaa ca uitasem: ai o burtik superba!!!!!!!!!!!!!!! iar tu arati minunat!!!

am facut o poza cu burtik ....sunt sigura ca sunt multe dintre voi curioase cum o sa arate dupa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bb_yasmicredeam ca esti supy si nu vb cu mn

_
35 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput