Puiuti de Sept-Oct 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

seidana, sper sa fie ok.
oricum pana nu ma vad in romania la un control nu stau linistita, pot sa zica astia ca totul e normal.
Doamne ajuta pana acum n-am avut sangerari si nici crampe puternice, doar asa intepaturi.

ziceati ceva ca scremutul nu face bine.
eu nu-s constipata, dar in schimb ma screm cand vars seara.
fiindca vars pana iese tot.
eu nu mai am nimic in stomac si tot ma iau spasmele de vomat.
si atunci ma cam screm.
sper sa nu afectez cu ceva

Gorgi, da, am inteles ce ai, eu doar ziceam de altceva :)
mergi la doctor, nu sta pana miercuri. parerea mea.

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

camady, bravos bravos.

eu am pofta de o ciorba de aia de pui taraneasca

dar eu cum sunt dezastru in bucatarie, cred ca o sa raman cu pofta...

trebuie sa ma apuc si eu sa invat sa gatesc ca vine bebelul.
stiu eu asa, dar nu prea practic ca urasc bucataria

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Salutare fetele,

Am fost si eu plekata vreo 2 zile din oras...fara acces la internet si ati avut o activitate de abia am reusit sa va citesc ...FELICITARI

Ma bucur k sunt burticutze noi .... le doresc tuturor o sarcina usoara si lipsita de griji si sa isi tina in brate bebelasii!!!!

Eu nu prea am noutati pana pe 19 martie cand merg la urmatorul ECO ... doar k am observat k bebele meu devine pretwntios la mancare ... ceea ce nu ii place ma lasa sa pap si apoi dau totul inapoi ... de exemplu mie imi place mult soncul afumat cu mustar si cu rosii ... dar se pare k lui NU chair deloc ... ce sa fac ma sacrific.
In schimb ma doare rau spatele cateodata sper sa treaca k uneori nu stiu ce sa fac de durere

Sa aveti grija de voi si abia astept sa vin cu noutati ... sper sa fie si pozitive

O zi placuta si va pe toate!!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady ce de lucruri sfinte orbesti.. vai cat imi e de foame si ce lene mi-i sa ma apuc de facut mancare..
Am vazut mesajul, daca nu am zis atunci zic acum.. sa va pupe (o alta viitoare) mama , sa cresteti mari si sanatosi , sa dea DD a fie bine pana la capat si sa fie in oul kinder ce isi dorec mami si tati.
Ce mi-ar place si mie sa merg la eco cand sunt stresata.. sa imi vad aurul..

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Athosik.. ce te invidiez ca tu incai ai greturi...
Eu nimik, nici tu greturi (decat dimineata o sensibilitate cand ma gandesc la mancare, cam fac iacc), nici tu dureri de sani ( desi cateodata parca imi mai palpaie).. nimik.. sper sa fie bine si ma bucur cat imi mangai burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor sunt un pic ingrijorata. am fost la baie si am obs o pata colorata pe slip, portocalie cam de 1-2 cam. nu stiu daca e normal. eu am deja 14 saptamani, stiu ca in al doilea trimestru nu e normal sa existe asa ceva. nici nu am numarul de telefon al doctoritei la mine ! :( sper sa fie bine.

Lori 14+
Lori, o poti suna cand ajungi acasa,pana atunci stai linistita, se mai poate intampla, e bine ca nu mai esti chiar la inceputul sarcinii. Pupici

mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Eu am terminat de facut o supa de taitei buuuuna. Va invit si pe voi.
Mona, michelle sunteti oficial in listuta.
Loredana mie mi se face rau cand aud de scurgeri maro, rosii sau portocalii. Mergi la dr. mai bine sa faci un eco.
Nu stiu daca ati citit dar sambata am fost la eco sa fiu eu sigura ca e bine bebe.M-a speriat f. tare ce a patit iulia.
Avem 6,7 cm si se prea poate sa fim baietel. Nu a garantat 100% dr.

12+ si mami de Razvan 7 anisori
Bravo, ma bucr ptr tine, bine ca sunteti sanatosi amandoi!

mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Athosik.. ce te invidiez ca tu incai ai greturi...
Eu nimik, nici tu greturi (decat dimineata o sensibilitate cand ma gandesc la mancare, cam fac iacc), nici tu dureri de sani ( desi cateodata parca imi mai palpaie).. nimik.. sper sa fie bine si ma bucur cat imi mangai burtica..

daa uneori si eu ma gandesc asaa. nu am nici greturi nici macar o tensiune la sani, nu am nimic,doar ca as dormii mai mult decat de obicei, in rest nici nu simt ca sunt gravi. Doar la inceput m-au durut putin ovarele in rest nimic. Sa de Dumnezeu sa fim bine!

mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Salutare fetele,

Am fost si eu plekata vreo 2 zile din oras...fara acces la internet si ati avut o activitate de abia am reusit sa va citesc ...FELICITARI

Ma bucur k sunt burticutze noi .... le doresc tuturor o sarcina usoara si lipsita de griji si sa isi tina in brate bebelasii!!!!

Eu nu prea am noutati pana pe 19 martie cand merg la urmatorul ECO ... doar k am observat k bebele meu devine pretwntios la mancare ... ceea ce nu ii place ma lasa sa pap si apoi dau totul inapoi ... de exemplu mie imi place mult soncul afumat cu mustar si cu rosii ... dar se pare k lui NU chair deloc ... ce sa fac ma sacrific.
In schimb ma doare rau spatele cateodata sper sa treaca k uneori nu stiu ce sa fac de durere

Sa aveti grija de voi si abia astept sa vin cu noutati ... sper sa fie si pozitive

O zi placuta si va pe toate!!!!

13+
Mai da-ne noua din greturile tale, ca te ajutam, suntem doritoare unele dintre noi. te pup, sarcina usoara si tie si sa auzim numai de bine

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Alyna.. bine ai venit.. imi pare rau ca ai pierdut sarcina.. aveai 11 sapt? asa avansata erai?
De data asta sigur va fi bine...

Din pacate da ,am pierdut sarcina la 11 saptamani,a fost un soc pentru mine,nu ma asteptam sa mi se intample chiar mie si destul de ...tarzior sa zic .
Asta e,sper sa fie ok de data asta

Fetelor care aveti sangerari,consultati un medic chiar daca sangerarea se opreste.
Fiecare femeie e diferita in timpul sarcinii , suntem ''insemnate'' cu o pata mica ,unele pot pierde sarcina ,iar unele sa nu aiba nimic.
O prietena a sangerat pe toata perioada sarcinii ,pana la 9 luni si a nascut un bebe sanatos si frumos.
Eu la prima sarcina am avut o pata rozalie mai mica decat o unghie ,de care nu i-am dat importanta si ....s-a terminat rau ,nu vreau sa sperii pe nimeni dar e bine sa luati masuri .

Fetelor sa nu mai vorbim de lucruri triste ,haideti sa gandim pozitiv si sa ne incurajam.

V-ati facut analizele la sange ? Eu primesc rezultatul abia luni si am emotii de mor.

EU am o pofta de macare nebunaaaaaaaa si nu stiu cum s-o stopez.Pe de o parte ma bucur ca pot papa,pe de alta nu.....ca nu ma pot abtine si nu vreau sa iau mult in kg

9+

:)

Mergi la inceput