Puiuti de Sept-Oct 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza aproape de pranz gravidutelor !!

Azi am o tona de treaba si chef ioc ... Vraciule,imi procuri nitel chef de treaba ?

Va pup pe toate,de la prima la ultima ....

May3 uite ce spune un scolar :
" Zilele Saptamanii...
M-am trezit LUNI si m-am hotarat MARTI sa ma duc MIERCURI la scoala. Dar cand am vazut JOI ca vine ziua de VINERI, mi-am zis:
- Ce sa caut eu SAMBATA la scoala...? Cand DUMINICA e zi libera! "

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

michelle.. bine ai venit si multumim de cuvintele frumoase..

Lali o saptamana buna si tie

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

michell , ce baietel scump ai !

Mergi la inceput

Mihaela.. sunt f frumosi.. iar piciul e demential

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

'neatza aproape de pranz gravidutelor !!

Azi am o tona de treaba si chef ioc ... Vraciule,imi procuri nitel chef de treaba ?

Va pup pe toate,de la prima la ultima ....

May3 uite ce spune un scolar :
" Zilele Saptamanii...
M-am trezit LUNI si m-am hotarat MARTI sa ma duc MIERCURI la scoala. Dar cand am vazut JOI ca vine ziua de VINERI, mi-am zis:
- Ce sa caut eu SAMBATA la scoala...? Cand DUMINICA e zi libera! "

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Deci , acuma fac niste incantatii sa nu mai dorm latita pe birou...cand termin cu mine fac vreo doo si pt voi. Pana una alta ...va dau eu voie la somn...tre sa zamislesc incantatia si mai dureaza! scuze ..sunt incepator!

Oana 10+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

fetelor sunt un pic ingrijorata. am fost la baie si am obs o pata colorata pe slip, portocalie cam de 1-2 cam. nu stiu daca e normal. eu am deja 14 saptamani, stiu ca in al doilea trimestru nu e normal sa existe asa ceva. nici nu am numarul de telefon al doctoritei la mine ! :( sper sa fie bine.

Lori 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Loredana, Gorgi, incercati totusi sa dati de un medic.
nu sa va panicati acum ca stiu ca se mai intampla sa fie si sangerari fara sa fie afecatata sarcina, dar pentru linistea voastra.

si eu, mai ales de cand cu uliasi, stau si-mi controlez protej slipul de nu stiu cate ori si-s cam stresata....

eu am o scurgere destul de abundenta. am citit ca-i normala sa fie, dar alba.
a mea e galbuie.
i-am zis la moasa si a trecut peste ce i-am zis asa, fara nicio problema :|
voi ce culoare aveti scurgerea. ma scuzati ca intreb astfel de lucruri, dar sper sa nu ne citeasca vreun mascul

in rest, lunea nu trece deloc repede la mine.
am atata de munca si nu ma pot concentra pe nimic.
tot aman chestii mai meticuloase de ceva timp si problema e ca se cam apropie termenele limita la ele si tre sa le fac...

off, nu fu si al meu vreun bogatan sa fi stat pe acasa

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Loredanar.. si eu tot portocalie am avut scurgerea pe la 7-8 sapt... dr si matusa mea care e asistenta la gine mi-au zis ca atata timp cant nu e rosu sa nu imi fac pb.. ecografia a confimat ca totul era ok..
Insa nu ar fi deloc rau sa poti lua leg cu dr sa faceti cum zice ea..

Oricum e bine, nu te speria

MAy eu nu vad f bine scurgerea pt ca iau utrogestan, dar pe protez slip vad si eu niste tente galbui..

Acum oameni suntem si toti suntem diferiti, nu om functiona dupa acelasi sablon..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Loredana, Gorgi, incercati totusi sa dati de un medic.
nu sa va panicati acum ca stiu ca se mai intampla sa fie si sangerari fara sa fie afecatata sarcina, dar pentru linistea voastra.

si eu, mai ales de cand cu uliasi, stau si-mi controlez protej slipul de nu stiu cate ori si-s cam stresata....

eu am o scurgere destul de abundenta. am citit ca-i normala sa fie, dar alba.
a mea e galbuie.
i-am zis la moasa si a trecut peste ce i-am zis asa, fara nicio problema :|
voi ce culoare aveti scurgerea. ma scuzati ca intreb astfel de lucruri, dar sper sa nu ne citeasca vreun mascul

in rest, lunea nu trece deloc repede la mine.
am atata de munca si nu ma pot concentra pe nimic.
tot aman chestii mai meticuloase de ceva timp si problema e ca se cam apropie termenele limita la ele si tre sa le fac...

off, nu fu si al meu vreun bogatan sa fi stat pe acasa

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
May, eu nu am scurgere alba deloc,desi am citit ca ar fi normala, daca e alba si fara miros, mie mi-a curs putin sange de dimineata, m-am dus la toaleta si dupa am vazut pe hartie putin sange si m-am speriat. Sa speram ca va fi totul bine, sanatate multa si tie si la mine e sfarsit de luna si s-au cam adunat toate, si eu nu am nici un kefff de nimic.

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu am terminat de facut o supa de taitei buuuuna. Va invit si pe voi.
Mona, michelle sunteti oficial in listuta.
Loredana mie mi se face rau cand aud de scurgeri maro, rosii sau portocalii. Mergi la dr. mai bine sa faci un eco.
Nu stiu daca ati citit dar sambata am fost la eco sa fiu eu sigura ca e bine bebe.M-a speriat f. tare ce a patit iulia.
Avem 6,7 cm si se prea poate sa fim baietel. Nu a garantat 100% dr.

12+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput