Puiuti de Sept-Oct 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Va mai citesc si eu printre picaturi si incerc sa raspund ce stiu si eu.. NU e recomandat sa va masati burtica!! Adica o puteti mangaia gingas cum probabil toate o facem, dar NU masaj! Daca aveti crampe sau vi se pare ca se intareste deodata luati un No-spa si intindeti-va pe o parte, nu pe spate. Mai ales cand e burtica mai mare, statul pe spate blocheaza o artera care ajunge la bebe, deci se recomanda sa stati pe o parte.... Sa nu va suparati pe mine ca va dadacesc dar am invatat multe de la colegele de la odiseea lui Andrei, si din ce stiu va impartasesc si voua

O primavara frumoasa tuturor!

Mamica lui Andrei (23.03.2010) si din nou in 11+
POZE

multumim pt sfaturi , sunt binevenite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mihaela.. multumim pt sfaturi, nu stiam ca nu e bine sa masam.. dar promit ca ma abtin, dar nu ma voi abtine sa dorm cu mana pe burtica sau sa o mangai non stop..

Loredanar
.. nu e panica de dupa.. de abia astept sa ma zbat sa ma descurc. sa imi chitaie la urechi , sa mor de dragul lui/ei..
Panica e pt acu, de e bine , de evolueaza normal, de nu se intampla ceva aiurea ( cine e cu sarcini oprite are un cosmar permanent), cum va fi la ecograf.. etc.. Eu cand merg la ecograf din mom in care urc pe pat pana cand ii vad inimioaa nici nu respir si ced ca schimb vreo 5 culori la fata...
Mai am o saptamana de asteptat si probabil ca si de mom de panica..

13+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Loredana , bravo pt rezultat !

Off , sapt viitoare fac si eu , mama ce emotii...

Multumesc Jade. Tinem pumnii si pentru tine sa iasa rezultatele bune!

Urmeaza si triplu test la 3 saptamani dupa dublu test. Ne fac doctorii sita de cernut faina la cat sange ne recolteaza. :)

Lori 14+

http://primulmeucalendar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Lore.. felicitari pt dublu test.. il faci si pe triplu? eu nu m-am hotarat vedem ce zice nenea dr... dar mult a durat pana ti-a dat rezultatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza fetele.

eu cred ca ma duc la privt sa fac o ecografie ca nu mai suport

ma panichez toata cand va citsc cate eco aveti deja :|

9+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

multumesc seidana.

parca atoshik zicea ca a luat rezultatul la dublu test in aceeasi zi. la mine a durat 1 saptamana. nu stiu care e explicatia.

doctorita mi-a recomandat sa fac si triplu test, dar a mentionat ca aceste teste sunt optionale - daca nu imi permit sa le fac este la latitudinea mea. normal ca le fac cum sa nu le fac... multi zic ca sunt pierdere de bani, dar eu aleg totusi sa ma conformez obiceiurilor medicale. nu as vrea sa risc nimic facand mofturi. sarcina nu e momentul pentru greve.

vazusem zilele trecute o emisiune pe nu stiu ce post TV "1 nastere pe minut" sau ceva de genu` , si era un fel de reality-show despre job-ul de moasa cred ca prin Anglia, sau vreo tara alaturata ca avea accent britanic protagonistele. sarcina era tratata cu ... simplitate. si ma gandeam si la ce ziceau colegele noastre de odisee din strainatate , cum ca te vede moasa de cateva ori in sarcina si cam atat.

nici nu stiu sa zic in care parte e mai bine? la noi ca se fac multe ecografe si teste? sau la ei ca nu fac aproape deloc?

Lori 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Loredanar
.. nu e panica de dupa.. de abia astept sa ma zbat sa ma descurc. sa imi chitaie la urechi , sa mor de dragul lui/ei..
Panica e pt acu, de e bine , de evolueaza normal, de nu se intampla ceva aiurea ( cine e cu sarcini oprite are un cosmar permanent), cum va fi la ecograf.. etc.. Eu cand merg la ecograf din mom in care urc pe pat pana cand ii vad inimioaa nici nu respir si ced ca schimb vreo 5 culori la fata...
Mai am o saptamana de asteptat si probabil ca si de mom de panica..

imi suna tare tare cunoscut ce zici tu aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Rachell da eu is mai grasa..

La mine durerea a durat ceva mai mult , adica poate si 30 min, pana cand am inceput sa ma masez si sa imi schimb pozitia..

Fetelor voi ce facet and va apuca pitici si va intra in cap piticii cu oare e bine? oare e normal? sau numai eu sunt disperata? in general sunt lnistita, dar asa din senin ma mai apuca.. si cum trec 2 sapt de la ecograf cum ma acidulez ca sifonul..

eu inca nu am gasit nici o solutie sa scap de griji... nu prea am griji deocamdata pentru ce va urma dupa nastere, cele mai multe griji le am fata de prezent - daca evolueaza bine sarcina, daca voi ajunge cu bine la sfarsitul sarcinii... etc.

sunt curioasa daca vreuna din voi are vreun "tratament" pt panica.

PS: mi-au ajuns si rezultatele la dublu test. toate valorile ai iesit "below cut off" - adica e de bine. :)

Lori 14+

Felicitari pentru rezultatul de dublu test!!!!

13+

Mergi la inceput

Lore si mie mi-a dat rezultatul in aceeasi zi mai exact dupa 4 ore,
Mie dr mi-a zis sa fac cum vreau ca pana la urma testul e o statistica , citeam si pe net ca de multe ori faptul ca primesti un rezultat fals e un cosmar, si mai bine nu le faci..
Ei l-am facut e ok, daca dr zice de triplu il fac ..
Nu e vb de bani, eu as fi in stare sa imi fac saptamanal dublu test numai sa il vad pe bebe.. Oricum la fiecare consult dau 8o lei, medicamente de vreo 50 pe sapt( 30 utrogestan,8 aspenter, 3 acid,+ vitaminele), si din sapt 5 in sapt 10 am fost de 4 ori la dr.. deci mai bine nu mananc numai sa stiu ca bebe are totul sa fie bine..

Mergi la inceput

multumesc athosik. :)

Lori 14+

Mergi la inceput