Club chic (44)
Raspunsuri - Pagina 5
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall [Si, Tom Fordul de care spuneai ca are sticla razuibila, era cumva de 50ml? Ca mi se pare ca cele de 50ml sunt razuibile, cele de 100ml sunt din sticla fumurie. |
deci tom ford a bagat o editie limitata de sticle la 50 ml cu razui si NU castigi?
de unde pana unde informatia asta?
da, la 50 ml este.
ai primit NOIR DE NOIR?
rall spune:
Da, Sali Deci acum am un TF razuibil, dar care in rest pare foarte ok. Stantza pe capac arata bine, ca cea de la 100ml. Mai meditez
Un cupon legat de parfumuri: www.groupon.ro/deals/bucuresti/beautyarena/272888/.8QlO0u" target="_blank">click aici
geniest spune:
Fetelor cat va admir interesul permanent viu pentru parfumuri.
Eu ma simt ca la nunta de aur cu alienii mei. Ma tenteaza Rall cu grouponul...ce stiti de beautyarena ?? Ce zice la gazeta despre ei ?
Rall cred ca asa trebuie sa fie in Rai, plin de miresme...
Sali, ce faci ? Nimic nou, acum la inceput de primavara ???
Va doresc o zi frumoasa, frumoasa !!!!
Va las si o melodie de demuuult...ca tot ziceam de nunta de aur...
http://www.youtube.com/watch?v=vIBdJFSGnm4
mihaeladm spune:
O primavara frumoasa si tie, G.!
Rall, am primit plicul!Multumesc frumos, toata casa miroase a Angel!
Am testat pe piele WP, imi place ca e finutz,ca si cum treci printr-o livada cu pomi infloriti. Se simte ca e ciprat, nu stiu insa daca l-as cumpara.
Restul urmeaza la testat.
rall spune:
Mihaela, ma bucur ca a ajuns plicul
Ieri am mai testat "Secrets de Rose" (Les Parfums de Rosine), dar mai mult de descrierea pe care am citit-o pe net - "un trandafir in rochie neagra", nu pot spune mai mult O copie destul de afumata a parfumului natural al trandafirului, frumos, dar nimic special.
Hei, dar diseara am iar intalnire
sali spune:
citat din mesajul lui rall Hei, dar diseara am iar intalnire |
cata promiscuitate, dom'le, la tineretul din ziua de azi !
sali spune:
citat din mesajul lui geniest Fetelor cat va admir interesul permanent viu pentru parfumuri. Eu ma simt ca la nunta de aur cu alienii mei. Sali, ce faci ? Nimic nou, acum la inceput de primavara ??? |
lasa, geniest, ca stii cum e..oldies but goldies!
cat despre faptul ca incepe primavara, olfactiv nu prea ma marcheaza, pt mine e totuna, aprilie sau iulie, eu sunt tipa care merge la piscina data cu midnight poison! acu' ce sa fac daca aveam costum de baie albastru si mi s-a parut mie ca merge?
trecand in regimul portocaliu, faza, azi: tocmai mancam o portocala( mananc cam una, maxim 2 pe an) si la ultima felie am dat click pe link-ul tau, sa vad ce ai pus si am vazut portocala andei calugareanu!
data viitoare pune una si cu struguri, ca sunt preferatii mei!
rall spune:
*Ati fugit de pe chaaat
In seara asta am incercat Jade by Olivier Durbano. Luati un pachet de tigari, lasati-l intr-o haina parfumata si apoi, peste vreo 24 ore, mirositi o tigara de aproape Cam asta e senzatia mea, de tutun nears, desi notele respective vin din ceai (verde si mate).
E un parfum reusit, pe luckyscent o tipa spune "I would follow a man who wears it for miles" , dar e totusi simplu si natural, nu prea sofisticat.
ianka78 spune:
un strugure de la mine pentru sali, fara numar!
http://www.youtube.com/watch?v=9HYhD7hTezU
blue eyes spune:
Eu mi-am gasit parfumul http://www.fragrantica.com/perfume/Rampage/Blue-Eyes-4105.html