Club chic (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, scot la bursa Eau de Shalimar. Detalii pe PM. Am niste idei in ultima vreme....

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

rose, am inceput deja lectura :D

cred ca ar trebui sa fac chiar eu un tabel, ca tot iau capitolele la rasfoit, dar ma cam inspaiminta cele 44X25 de pagini, mi-e teama ca nu voi avea atit de mult timp liber...

si pentru ca ieri, citindu-va, m-ati inspirat, iata si "portretul" meu (actual) la parfumuri,in functie de starea de spirit :
_ Jasmin noir de Bulgari, cind ma simt "diva"
_ Fidgi cind vreau sa am o mireasma discreta
_ Galliano cind sint putin "cu capul in nori", parfumul asta ma duce cu gindul in copilarie, cind am gasit un parfum care mirosea exact asa in casa bunicilor... un miros dulceag cu iz de praf.
_ La môme de balmain cind sint vesela
_ kenzo ... le-am cam dat uitarii, sint parfumuri de vara, florale.. poate acum, ca a revenit timpul frumos, sa le reincerc

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

ai la mome de balmain ? eu ma tot invartesc in jurul lui balmain ca miss balmain e de o vartsa cu mine si am citit ca toate parfumurile de la balmain sunt speciale !
spune ceva mai mult despre el te rog ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ma pui in dificultate, eu nu am nici nasul nici experienta voastra la "degustat" mirosuri :)) deci m-am parfumat pentru tine (cam din belsug, ca sa simt toate aromele) si pot spune asa: este un parfum cu note de flori uscate, dulcege, probabil si trandafir, iar in fundal este o perdea de pudra irizata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Eu nu prea am noutati, aerul de primavara se lasa asteptat (apropo, azi a tuns sotul iarba din curte si miroase demential a iarba proaspat taiata, combinata cu miros de ploaie si de liliac... de ce nu exista un astfel de parfum???). Ieri am primit o comanda de la Yves Rocher in care am primit cadou un lapte de corp Naturelle... imi place, e fresh si seamana cumva cu D&G Light blue, dar e un pic altfel, adica nu chiar asa... "cunoscut". Poate o sa iau si parfumul candva, la vreo oferta.

si fiul meu a taiat iarba in curte, stateam pe terasa, simteam mirosul si ma gandeam la geniest cand isi dorea un parfum cu un astfel de miros...ce mi-as dori sa stau pe o plantatie cu lamai vara, iar iarna langa un arbore de vanilie, hm...

toate parfumatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Eu nu prea am noutati, aerul de primavara se lasa asteptat (apropo, azi a tuns sotul iarba din curte si miroase demential a iarba proaspat taiata, combinata cu miros de ploaie si de liliac... de ce nu exista un astfel de parfum???). Ieri am primit o comanda de la Yves Rocher in care am primit cadou un lapte de corp Naturelle... imi place, e fresh si seamana cumva cu D&G Light blue, dar e un pic altfel, adica nu chiar asa... "cunoscut". Poate o sa iau si parfumul candva, la vreo oferta.

si fiul meu a taiat iarba in curte, stateam pe terasa, simteam mirosul si ma gandeam la geniest cand isi dorea un parfum cu un astfel de miros...ce mi-as dori sa stau pe o plantatie cu lamai vara, iar iarna langa un arbore de vanilie, hm...

toate parfumatele

Dana, ce simplu ar fi!

Detalii despre Eau de Shalimar, pentru listuta de la bursa: EDT, editia 2008, sticla de 50 ml din care consumati aprox. 15 ml max.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Si de la mine pentru parfumate mai noi sau mai vechi (la subiect ma refer )

Rose spune ceva despre Alien-ul de 2011, te rog mult....Eu l-am mirosit pe o discheta si m-a dezamagit :-( ma asteptam la altceva, eu nu simt baza de Alien in el ci un parfum cu flori de primavara (lacramioare, liliac) dulce....mi se pare ca aduce mai mut cu Womanity decat cu Alien.

Da' spune tu cum ti s-a parut, te rog...

Dana esti o dulce...inca mai caut acel parfum cu miros de iarba proaspat cosita....

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Geniest Alienul nou nu m-a surprins cu nimic. E bineinteles un miros frumos construit si foarte agreabil, dar pentru cine are deja clasicul cred ca acesta ar fi un capriciu. Ma asteptam (din nou, ca si in celelalte aparitii limitate ale lui) sa vad acolo o licarire de noutate mai puternica. Nimic mai mult decat vagi note fructate suprapuse peste ce stim deja. Fructe de care se spune ca ar fi in prim-plan, insa eu nu le pot percepe foarte clar, mi se par destul de slabe. Per total, e vorba o sticla senzationala (da, asta imi place, are o culoare estivala) si cam asta e tot.

Surprinzator, imi place parca mai mult flankerul nou Angel, cel albastru-azuriu. Mi se pare ca acolo s-a inclinat balanta creativa a casei Mugler pt sezonul asta...

http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-Sunessence-Ocean-d-Argent-11633.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ma pui in dificultate, eu nu am nici nasul nici experienta voastra la "degustat" mirosuri :)) deci m-am parfumat pentru tine (cam din belsug, ca sa simt toate aromele) si pot spune asa: este un parfum cu note de flori uscate, dulcege, probabil si trandafir, iar in fundal este o perdea de pudra irizata...

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

da notele de flori uscate si pudra irizata ma asigura ca e un parfum clasic si pt femei mature.
acum ramane sa ma decid pe care sa l iau ...ca miss -de o varsta cu mine - ma retine doar pt ca are si note de piele si am cabochard pentru asta .
am testat ivoire si mi-a placut mai mult decat "jardinurile" iar pentru canicula e splendid si nu e atat de masculin precum jardinurile

oricum la mome e mai modern asa e prin 2007 facut ...tot citesc despre ele - despre jolie madame - pana mi se pune pata pe unul si nu ma mai uit la nimic atunci si COMAND !

Mergi la inceput

de ce nu mergi in parfumerie ca sa vezi diferentele? asa te-ai putea decide mai usor. Ce am vazut eu pe site-uri, e ca Jolie Mme e apa de toileta, pe cind la môme e apa de parfum... deci persistenta nu e aceeasi. De obicei eu iau apa de toaleta, pt ca ma doare capul daca parfumul e prea persistent, dar de data asa nu am probleme si pot chiar sa pun 2 pufi, in loc de unul, cum fac la bulgari ori o jumate, la fleur de kenzo (care e apa de toileta!!).

Mergi la inceput

uite, l-am gasit aici ieftin de tot

Mergi la inceput