Club chic (44)
Raspunsuri - Pagina 19
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel uite, l-am gasit aici ieftin de tot Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
NU SE DESCHIDEEEE! in plus nici nu stiu daca la noi se gasesc parfumuri de la pierre balmain ...o sa caut dar ...
teo30967 spune:
citat din mesajul lui geniest Si de la mine pentru parfumate mai noi sau mai vechi (la subiect ma refer ) Rose spune ceva despre Alien-ul de 2011, te rog mult....Eu l-am mirosit pe o discheta si m-a dezamagit :-( ma asteptam la altceva, eu nu simt baza de Alien in el ci un parfum cu flori de primavara (lacramioare, liliac) dulce....mi se pare ca aduce mai mut cu Womanity decat cu Alien. Da' spune tu cum ti s-a parut, te rog... Dana esti o dulce...inca mai caut acel parfum cu miros de iarba proaspat cosita.... http://chicboutique2011.blogspot.com/ |
geniest parerea mea e ca nici unul dupa angel si alien nu se ridica la nivelul lor !
iubesc angel inocent ! in rest ....sunt derivate ....
chatonel spune:
citat din mesajul lui teo30967 NU SE DESCHIDEEEE! in plus nici nu stiu daca la noi se gasesc parfumuri de la pierre balmain ...o sa caut dar ... |
scuze, asta e linkul
http://parfumdutyfree.fr/parfum-femme-pas-cher/parfum-pas-cher-balmain-paris/parfum-la-mome-100-ml-pas-cher.html
teo30967 spune:
chatonel am studiat oferta dar nu stiu sigur daca trimit si in romania parfumuri ...da e bun pretul acum depinde si cat mai costa transportul . in orice caz ma invartesc de mult in jurul unui parfum de la balmain . pe celelalte le-ai incercat?
si cum te ai oprit asupra lui la mome ?
chatonel spune:
teo, doar numele parfumului m-a inspirat avusesem demult Ivoire tot de la balmain si imi placuse, desi nu f mult; dar stiam ca nu imi displace si e deja mare lucru.... asa ca pe "la môme" l-am luat pe net, pe nevazute/pipaite/mirosite si am avut noroc, ne-am nimerit bine impreuna
Carmena spune:
Buna parfumatelor,
Stiu ca ati mai discutat, de jardin-urile lui Hermes, dar mi-a stat mintea la altceva...Acum caut sa ma premiez cu ceva de vara, si as vrea sa stiu ce parere aveti de ultima aparitie Un jardin sur le toit?! Rose, Teo, Sali, hai sa ma lamuriti si pe mine ca nu va mai gasesc nici pe mess, ma gandeam sa va mai iau prin invaluire si pe facebook...
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui Carmena Buna parfumatelor, Stiu ca ati mai discutat, de jardin-urile lui Hermes, dar mi-a stat mintea la altceva...Acum caut sa ma premiez cu ceva de vara, si as vrea sa stiu ce parere aveti de ultima aparitie Un jardin sur le toit?! Rose, Teo, Sali, hai sa ma lamuriti si pe mine ca nu va mai gasesc nici pe mess, ma gandeam sa va mai iau prin invaluire si pe facebook... Carmen cu Stefan si Bogdan |
Draga Carmena mie ultimul Jardin Hermes mi se pare destul de masculin. E proaspat, miroase a fructe verzi, a gradina dupa o ploaie scurta de vara, a pamant reavan si tufa de rozmarin. Are persistenta buna. Personal consider Alegoriile Guerlain mai reusite. Ai terminat Mandarine Basilic? Eu asa ceva as vrea...si a aparut si Jasminora Guerlain, un miros atat de placut si varatic de iasomie...Acum depinde ce grupa olfactiva iti doresti. Mie pentru vara mi-ar placea un miros tot floral, eventual cu ceva note fructate, dar nu foarte ierbos sau citric. Citricele sunt pt limonada la mine vara asta.
Carmena spune:
Rose esti o scumpa, multumesc frumos. Nu am terminat inca Mandarin, mai am putin din el, da, intr-adevar si mie imi place mult, si mi-a mai placut mult si Pamplelune, stiu ca l-am testat anul trecut si mi-a placut. Dar persistenta lor nu este extraordinara, chiar daca sunt Guerlain...Bine, acum nu stiu in ce masura e bine sa te dai vara cu un parfum f persistent, mai bine mai discret si il plverizezi de mai multe ori, cred...
Ideea cu Hermes-ul mi-a ramas de vreo doi ani, sa am si eu un Hermes, si l-am gasit pe asta ultimul la un pret bun. Dar daca zici ca ti se pare masculin, mai bine pas, mie imi plac parfumurile pentru femei, nu vreau sa il impart cu ceilalti membri ai familiei
rose_selavie spune:
Carmena poate gasesti Hermesul sa-l testezi pe piele. Stiu ca am idei fixe cu privire la parfumurile astea Hermes, majoritatea mie mi se par prea masculine (chiar si Eau de Merveilles si Elixir de Merveilles tot asa mi se par din cauza notei de cedru din ele, desi ca miros in sine ambele mi se par extraordinare).
teo30967 spune:
citat din mesajul lui Carmena Ideea cu Hermes-ul mi-a ramas de vreo doi ani, sa am si eu un Hermes, si l-am gasit pe asta ultimul la un pret bun. Dar daca zici ca ti se pare masculin, mai bine pas, mie imi plac parfumurile pentru femei, nu vreau sa il impart cu ceilalti membri ai familiei |
asa ma lovise si pe mine dorinta de a avea un hermes si pentru ca venea vara am tot la rand jardinurile ...pe ultimul nu l stiu dar nici nu am de gand sa l incerc dupa ce le-am mirosit pe primele . bune, bune calitativ, persistente, puternice, proaspete, dar ...nu faci distinctie intre un parfum masculin si ele, chiar date pe piele, "emanam" a "mascul" curat!
in plus consider ca ar merge doar pe canicula...
elixir de merveilles mi-a placut ! si daca l-as gasi la un pret bun ar fi al meu .