Club chic (44)
Raspunsuri - Pagina 12
ianka78 spune:
si eu am fost surprinsa zilele astea sa vad ce liniste e in club, dar m-am gandit parfumatele se bucura de venirea primaverii (desi putin cam capriscioasa pentru gustul meu) si petrec mai mult timp in natura decat in fata calculatorului.
Anyway, am fost ieri la mirosit si am plecat tare dezamagita. nu am gasit nimic care sa-mi placa. mi-e dor sa ma indragostesc de o aroma, sa o visez noaptea, sa intru in fibrilatii pana o am si apoi sa ma dau obsesiv cu ea zile la rand.
rose te invidiez ca ai un nas asa fin, care poate surprinde mereu ceva interesant in noi si noi arome
geniest spune:
Nu stiu cum e la tine Rose, dar la noi e o primavara tare capricioasa. Azi-dimineata mi-a fost tare frig in drum spre serviciu.
Olfactiv e ceva mai bine. Ploaia spala cumva aerul imbacsit al orasului si iti mai vine sa respiri.
Mi-am comandat acum o luna un Jessica Mc'Clintock la Beauty Arena. Mi-au trimis mail ca parfumul meu a ajuns, din greseala, in Argentina. Si sa mai astept ca e pe drum spre Romania....ca la noi...ce sa mai spun. Macar am certitudinea ca l-au adus din State.
Sali ce faci ? Pe unde esti ?
Carmena multa, multa sanatate..
Pup si
manumanu spune:
Da, cam liniste pe-aci... ROSE, si mie mi-a placut Chloe Love la prima incercare (am avut o mostra intr-o revista) dar nu mi-a placut deloc in ce s-a transformat, mirosea ca fixativul mamei din anii 80. Pacat, pentru ca notele de varf, asa pudrate cum sunt, au "ceva" deosebit.
CAMELIA, te rog scoate de la mine de la bursa Orange Tonic, l-am dat ieri.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Ah, am uitat sa va spun ca am pus la pastrare Air-ul de Samsara si am "trecut" pe Cristobal, de care mi s-a facut brusc dor duminica.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rose_selavie spune:
Ahhhh mi-am pierdut curajul!
Am uitat sa adaug ieri ca am testat si un ruj intr-o culoare extravaganta , de corail mat de la Revlon, care la lumina din magazin parea chiar usor fosforescent.....si ma tenta, da, era altceva...pe o piele bronzata si cu restul machiajului redus la minim ar fi dat bine. Si nu l-am luat pe acela. In final am ales o nuanta mai potolita, mai naturala, Peche Volupteuse de la Bourjois. Bun o fi si asta...
mihaeladm spune:
Geniest, ai testat ultimul Alien editie speciala 2011?
Sunt tare curioasa cum este...