Club chic (44)
Raspunsuri - Pagina 11
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu M-am uitat si pe site la Sephora ca sa-mi confirm memoria, cam asa e, dar Elixirul e indisponibil la ei. L-am gasit aici la pret de magazin :(( http://www.strawberrynet.com/perfume/christian-dior/hypnotic-elixir-eau-de-toilette/96082/#DETAIL mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
eu stiu ca elixirul e EDP (eu asa am avut), probabil este si in varianta EDT...dar eu vreau EDP
camelia_daniela spune:
Fetelor, voiam sa va zic ca eu am "pierdut" comanda aia de pe Fragrancex facuta in noiembrie ... Am initiat procedura aia pe Paypal,ei mi-au raspuns ca tre sa ajunga si am tot asteptat, bazandu-ma si pe experienta lui Sali care a primit comanda dupa 2 luni. Intre timp s-au facut 4 luni si nici urma de comanda. Le-am tot scris si ei o tin una si buna ca o sa primesc comanda, dar eu sincer mi-am luat gandul de la ea.
Asta e ... pana acum nu pierdusem niciun banut la comenzile facute on-line pe diverse site-uri! Exista un inceput pentru orice.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
rose_selavie spune:
Fragrancex se misca in ritmul melcului, toata lumea se plange de treaba asta. Am asteptat si eu vreo 2 luni jumate o comanda...
manumanu spune:
Da, asa e, nici n-am observat, si eu stiu ca Elixirul e EDP, cel putin numai asa l-am vazut. Ori e o greseala la astia, ori.. nu stiu ce sa zic. Si pe site la Sephora apare tot numai EDP.
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
eu stiu ca elixirul e EDP (eu asa am avut), probabil este si in varianta EDT...dar eu vreau EDP |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Fetelor, am comis-o din nou... mi-am comandat un fond de ten pe Strawberry si evident ca nu am rezistat ispitei si am adaugat si Fleur de Rocaille (ei, 50 ml EDT, dar la un pret foarte bun). Va tin la curent...(in plus, asa am avut reducere si transport gratuit... intotdeauna astea sunt argumente feminine esentiale).
camelia_daniela spune:
Suuuper Manu! Abia astept detalii despre ce ai comandat!
Ce fond de ten ai luat?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
manumanu spune:
Cami, am comandat fondul de ten Superbalanced de la Clinique.
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Suuuper Manu! Abia astept detalii despre ce ai comandat! Ce fond de ten ai luat? Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! |
manumanu spune:
Ah, uitasem sa va mai spun ca de vreo 2 saptamani nu ma pot 'desparti" de Un Air de Samsara, il port zilnic si imi place tot mai mult... am ajuns aproape la jumatatea sticlei... I-am dat o pauza lui Dune (am terminat in feb o sticla de 100 ml).
rose_selavie spune:
Asa Manu, asa! Bun fond de ten ai luat, am avut mostra la plic odata, mi-a placut textura. Sa-ti ajunga cat mai repede comanda si sa te bucuri de produse!
rose_selavie spune:
E foarte liniste in clubul nostru. Nici o idila parfumata? Nici un strop de decadenta? Nici un esec olfactiv mai recent? Nici o aspiratie sau inspiratie? E primavara si daca infloreste natura ar trebui si noi sa ne dezmortim, sa iesim de sub patura hibernala a aromelor orientale, nu?
Eu am fost azi intr-o parfumerie cu o lista de nume in cap pe care vroiam neaparat sa le (re)incerc si din toate mi-au placut cel mai mult:
-Estee Lauder Sensuous Noir.
Din nou va povestesc despre Estee, pentru ca printre multele parfumuri create de aceasta casa exista anumite comori pe care ma bucur ca le-am descoperit si una e Sensuous Noir. In aparenta nimic revolutionar, nimic inedit. Un lemn fin, aromat, picant, iar ambra in combinatie cu patchouli da un amestec senzual, cremos.
Vi-l recomand cu caldura, dar neaparat incercat pe piele. Are o putere nemaipomenita, s-a contopit cu pielea mea si stau tot cu nasul in incheietura bratului...
si...
-Chloe LOVE.
L-am ignorat o vreme, apoi l-am tratat total superficial mirosindu-l in treacat pe cartonas, pana azi cand i-a venit randul pe piele. E un floral mai neobisnuit, foarte pudrat si doar un pic dulce, subtil nu direct ca si Chloe clasic. Mi s-a parut elegant si aparte. Nu mai miroase la fel ca acum 2 ceasuri, s-au inmuiat notele de inceput. E un parfum placut pentru cine iubeste un buchet delicat in fierbinteala unei zile de inceput de vara.
Am observat ceva azi, o greseala, am incercat intai parfumuri mai dulci si am sfarsit cu un strop de Kelly Caleche proapsat si cristalin care a aterizat intr-un moment prost pe pielea mea, ca un inotator care sare de pe stanca in lighian . Niciodata nu voi mai testa in ordinea asta. Intai trebuie cele fresh (sau despre care stiu ca pot fi mai fresh in caz ca nu le cunosc cat de cat) si apoi cele florale, oriental florale si vanilate.
Cu toate astea...Kelly e rasat si gratios ca un cal pur sange de curse, asta pot spune chiar si daca stau cu nasul in Sensuous Noir....