Aspirante optimiste >(643)
Raspunsuri - Pagina 8
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madabout2003 Gaby ce ai platit? Lia si eu o sa fac la fel TB in paralel cu testele de ovulatie...pe care o sa le cumpar in Z1.... speranta moare ultimaaaaa! MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
yo alta solutie nu vad
nu ma costa nic sa=mi iau TB dim
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
gabyv spune:
Mada nu am patit nimic, numai ca am tot circulat pe la copii care au luat gripa si diverse boli de la gradinita si acum le acumulez eu.
Lia asa e, cel mai ieftin mod de monitorizare este temp.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
buna fatelor....gata z1 si la mine
maine sper sa avem si noi un test pozitiv....doar e ziua primaverii
pupicei
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 buna fatelor....gata z1 si la mine maine sper sa avem si noi un test pozitiv....doar e ziua primaverii pupicei ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Io mi-s ziua 2
abia astept ziua 10si apoi 11..12 si asa mai departe
Ca_Mila spune:
Buna fetelor...eu inca nu mi-am facut test, cu rabdarea sunt la limita, am 2 zile de intarziere, la mine deobicei venea fara intarzieri, am avut dureri usoare pe la ovare vreo 3 zile, dar acum nu mai am, sanii ma dor, dar parca nu mai sunt asa tari ca zilele trecute, dar TB a cam scazut azi la 36.7, off...nu mai am rabdare
Lia73 spune:
citat din mesajul lui Ca_Mila Buna fetelor...eu inca nu mi-am facut test, cu rabdarea sunt la limita, am 2 zile de intarziere, la mine deobicei venea fara intarzieri, am avut dureri usoare pe la ovare vreo 3 zile, dar acum nu mai am, sanii ma dor, dar parca nu mai sunt asa tari ca zilele trecute, dar TB a cam scazut azi la 36.7, off...nu mai am rabdare |
cand faci test???????
pozulici
Ca_Mila spune:
parca mi-e frica sa fac test...eu sunt in ziua 12 dupa ovulatie, se pare ca am avut ovulatia mai tarziu in ziua a 19-a, dar mie la 29 de zile trebuia sa-mi vina, dureri usoare de ovare am avut, dar altceva nimic, eu inca sper la un
Lia73 spune:
citat din mesajul lui Ca_Mila parca mi-e frica sa fac test...eu sunt in ziua 12 dupa ovulatie, se pare ca am avut ovulatia mai tarziu in ziua a 19-a, dar mie la 29 de zile trebuia sa-mi vina, dureri usoare de ovare am avut, dar altceva nimic, eu inca sper la un |
poate un test mai sensibil
pozulici
Monique77 spune:
fetelor slaba miscarea azi lanoi pe forum
cred ca suntem toate amortite ca e luni si ca suntem ba ziua 1 ba ziua 2 ba ziua 3.....
las' ca ne incingem noi iarasi cu cat ne apropiem :))))))