Aspirante optimiste >(643)
Raspunsuri - Pagina 7
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunita1983 fetelor de cind intra postul? ca eu nu am calendar romanesc Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit |
de azi
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Monique77 spune:
neata gagici,
beau si eu o cafea cu voi,
eu cred ca racesc putin..
mi-e cam frig
sunt ziua 2
iau antibiotice pentru ingrosare endometru cu succes
ma pregatesc de marea tavaleala peste vreo 10 zile
sa speram ca e cu succes
si asa auzisem ca dupa antibiotice se lasa cu bebei mai repede
antibioticul e un fel de NOS pentru gigei, nu?
mai ales ca luam antibiotice si eu si barbati-meu
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Paula multumim de cafeluta arata tare bine!
In weekend am admirat pozele de pe picassa sunteti tare frumusele, o sa umplem cat de curand o odisee plina de bebei la fel de frumusei!
Gaby imi pare rau ca nu te simti bine, poate ca nu ai fost diagnosticata corect daca nici dupa antibiotice nu iti trece, poate nu strica sa vezi medicul inca o data..
Imi pare tare rau ca nu a aparut nici o liniuta weekendul asta...
Eu sunt Z33/36, am mai multe simptome premenstuale decat pre-II, dar imi fac ceva filmulete, si totusi nu mai sunt asa de optimista (pentru luna asta nu in general)
Am o intrebare in legatura cu temperatura bazala, se masoara vaginal, la aceasi ora inainte de a se da jos din pat? As vrea sa incerc si eu sa o notez incepand cu luna asta...
Va doresc o zi si o saptamana minunata!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
PaulaFrida spune:
mada temperatura bazala se ia vaginal,la aceeasi ora in fiecare zii
Si eu am inceput de luna asta cu TB
Fa-ti cont pe www.fertilityfriend.com/" target="_blank">fertilityfriend,mie mi-i se pare cel mai bun grafic online
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
PaulaFrida spune:
Apropo de TB,fertility friend zice ca am ovulat,deci se poate
Se pare ca naturistele m-au ajutat sa ovulez
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
madabout2003 spune:
Merci Paula
Gata mi'am facut cont! De maine incep sa notez!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Lia73 spune:
e f bun site-ul
yo am facut test de ovulatie a iesit pozitiv si in ziua resp mi-a arata ca am ovulat, pe site
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
gabyv spune:
Mada, pai e vina mea ca nu m-am refacut dupa gripa. Medicul meu a zis ca de la gripa a aparut o laringita si nu mai stiu ce si daca in 4 zile nu se duce tusea, hop pe antibiotice. Eu nu le-am luat pt ca am zis ca sa nu afecteze un eventual bebe. Asa ca am amanat pana sa-mi vina si cand am sunat iar la medic, m-a certat ca nu am luat de la inceput.
Dar mi-am propus ca in 3 zile maxsa fiu bine.
Legat de temp, mi-e dr mi-a zis ca nu e precisa, pt ca pana si vinul ridica temp, eu oricum observasem ca dupa aveam temp ridicata dimineata. Oricum mai o iau si luna asta ca sa vad. Plus ca am platit
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
madabout2003 spune:
Gaby ce ai platit?
Lia si eu o sa fac la fel TB in paralel cu testele de ovulatie...pe care o sa le cumpar in Z1.... speranta moare ultimaaaaa!