Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna searaaaaa

Dragele mele, iar am apucat pe la vecini sa va salut, sa va pupacesc bebeii de prin vecini, si ce-mi vad ochii: s-au incheiat nasterile, in afara de DJ Laura, dar felicitari Ziki si Vas , sanatate multa si bebelusi papaciosi, sanatosi si necoliciosi.

Mai, m-ati facut sa plang, de a trebuit sa mint ca ma ustura ochii, nu-mi vine sa cred ca se incheie odiseea, a trecut parca atat de repede incat nu-mi vine sa cred ca ne mutam la casuta noua. Imi sunteti atat de dragi, avem niste copilasi atat de frumosi de la primul pana la ultimul, ... nu mai zic nimic ca iar ma intreaba oamenii astia ce tot citesc de bocesc in fata calculatorului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Lorich, nu sunt din Bucuresti, tortul l-am facut la SB, am dat comanda de tort si modelul l-am printat si m-am dus cu poza si mi-a facut cum am vrut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Bine..
deci nimanui nu i sa facut mila de mine
serios asa durere m-a luat de dupamasa incoace...de abia merg...zici ca acu tre sa mai nasc odata

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

De crezut te cred. Ma dor si pe mine toate cele... Daca ma asez pe vine, acolo raman. Azi cand am fost la doctor, al meu mergea cu copilul si eu "vasleam" la 5 metri in spate, ca la arabi, ca nu puteam tine pasul cu el.
Intentia mea era sa-ti ridic moralul.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

sunt fericita posesoare a una bucata raceala; nush ce sa mai fac: mi-am pus masca, iau paracetamol (simplu, ca in sarcina); ce-as putea sa mai iau? ma doare capu de mor..

si o intrebare: donsoara mananca pe nerasuflate (de vreo 2-3 zile), pana acu ragaia ok, acu zici ca-i betiv ordinar; a ajuns sa stea 15-20 min la tzitzi si mai mult de juma de ora la scos aerul, ca are muuuult...tot asa stati si voi?

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

ZIKIIIIIII!!!!!
VAAAS!!!!!!

Felicitari mamicilor!!!!!! Dupa multe clipe de nerabdare in sfarsit va aveti puiutii in brate!! Bb Felix si bb Andrei, sa fiti sanatosi, necolicosi si bucuria parintilor vostri. Mamicilor asteptam poze cu cei mai "asteptati" bebei ai nostri

Si uite asa s-au terminat si nasterile noastre...

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

FELICITARI ZIKI!

BUN VENIT FELIX!

FELICITARI VAS!

BUN VENIT ANDREI!

Simona, mami de Leah (28.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!!

Chiar s-a terminat?? Ce repede a trecut!Ziki si Vas sting lumina...

BRAVO, FETELOR!! SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EI!!!

Roxx, mami, am gresit eu, in casa am 23,5, de fapt aveam ca acu am 24 si parca e mai bine la bebe. Ieri m-am dumirit de ce vrea ea mancare din ora in ora: II ERA SETE! Dar plimba gura la fel, asa ca de unde sa-mi dau seama??Pana la urma mi-a picat fisa si i-am dat Baby Drink ptr ca atat aveam in casa si a tacut fata mea. Azi ii iau ceai de tei sa-i dau din cand in cand...Sper ca e bine.
Mda, si s-a nascut cu cefalhematom pe stanga, adica un cucui...Neonatologul mi-a prescris consult la chirurgie, dar toata lumea spune ca se absoarbe, asa ca mai astept cateva zile, pana intr-o luna si daca e tot asa voi merge la consult. Si fratele meu a avut la nastere si s-a absorbit...Doamne ajuta!
Si o intrebare: fata mea are un sanisor rosu, e normal??

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi
Prin pat si noi..lenevim..

MAYANE..Mi-am revenit
Dar aseara am fost la cumparaturi si n-am putere..probabil cum am stat muuult in pat si in timpul sarcinii...m-au parasit puterile
-sa vina primavara odata!facem miscare si plimbari cu bb.

SHERBI!!!!!! Nu ai mai intrat de cateva zile...

multam de cafa..revin

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza!

Monika, din cate stiu eu, o data cu laptele matern se transmit si hormonii de la mami, inclusiv cel care provoaca lactatia, asa ca uneori copii pot avea sanii umflati sau chiar sa aiba secretii.

Ah, sper sa imi amintesc (sau sa ne amintim ) sa corectam numele buburuzei tale in lista...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput