Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

MAYANE – ce prostie! Cum sa zic asa ceva cand bebe a luat 500 de grame in 2 saptamani! Eu as schimba urgent asa o pediatra. Atatia copii au acneea bebelusului, nu-ti fa probleme, o s atreaca de la sine. Eu cu cortizon refuz sa-l dau si pe cel mare. Subtiaza pielea, o face sensibila si mai apoi nu mai reactioneaza decat la cortizon.

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Multumesc. O sa am grija sa-i curat fata (am cumparat apa termala sau cu ceai de musetel)si las bubitele sa respire si sa treaca. O sa ma mulg mai des sa pacalesc mai mult lapte de mama sa iasa, mai beau si niste ceaiuri, sa mai reduc laptele praf. O scot eu la capat, ca-s fata mare, chiar daca sunt incepatoare in meseria de mami.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

incearca ser fiziologic ,,,la mine a mers a trecut tot cu serul

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)
36+micutul alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

fetelor, pana nu ne mutam, ma ajutati si pe mine sa-mi salvez odiseea in pc? ca nu stiu cum. va pup

mami fericita de KRISTIAN
04,01,2011

E cam complicat... Ai la inceputul si la sfarsitul paginii "Versiunea pentru imprimanta"... Iei capitol cu capitol... Copy pe "Versiunea pentru imptimanta", paste intr-un word in PC... Capitol cu capitol, si daca nu ma insel chiar pagina cu pagina... Am incercat la un moment dat cu capitolul 1... m-am lasat pagubasa... multa munca, multe pagini... Nu stiu daca bebelu a gasit o varianta mai simpla, si ea vroia sa salveze odiseea.

Dar de ce s-o salvezi? Punem link catre ultima pagina de la odisee pe prima pagina de la scutece

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Rezolvat activarea PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sicuta13

Rezolvat activarea PM

Cris, mamica Carla (03.02.2011)

ti-am trimis PM

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Incerc sa ma ocup de salvarea odiseii zilele astea...daca reusesc o varianta ok, va anunt si cine doreste trimit pe mail, sa incercam o arhivare...vedem ce iese!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Merge salvat capitol cu capitol..daca dai la versiune pentru imprimanta..apoi printeaza pagina..iar acolo nu alegi imprimanta,ci alegi programul de PDF printer. Va salva in pdf intreg capitolul,paginile vor fi diferite pentru ca le incadreaza altfel.
trimit pe gmail o proba sa vedeti cum iese.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Gata..am trimis pe mail atasat primul capitol al odiseii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bine..
deci nimanui nu i sa facut mila de mine
serios asa durere m-a luat de dupamasa incoace...de abia merg...zici ca acu tre sa mai nasc odata

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Tunde..e de la vreme mami..trece
eu azi m-am simtit foarte rau,nu am mancat de ieri nimic dar nici nu ma gandesc la mancare..se invarte planeta cu mine..nu m-am dat jos din pat decat pt spalat/masaj/ragait bebe..in rest s-a ocupat tati de el.
daca am ajuns sa pape sotu pizza azi,pentru ca eu nu am gatit..e grav. nu mi s-a mai intamplat sa fiu asa ''neactiva''
ma dor si pe mine oasele de mor,mai ales spatele,zici ca e lovit..am pus pe seama vremii inchise si umiditatea de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Bravo, Ziki! Bravo, Vas!

Ne-ati oferit, voi si bebeii vostri, o incheiere minunata pentru odiseea noastra: putin suspans (s-au cam lasat asteptati domnisorii vostri ) si apoi doua nasteri rapide si usoare cu doi bebelusi frumosi si isteti ca mamicile lor! Sa fiti sanatoase si copilasii la fel!

Nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns la final. Nu imi inchipuiam acum zece luni ca ma voi simti asa apropiata de niste fete straine de care ma lega atunci doar intamplarea de fi burtoase in acelasi timp. Si nici nu credeam in relatii si prietenii incepute pe net, la distanta, dar voi mi-ati demonstrat ca se poate. Va multumesc ca sunteti aici, dragute si saritoare ca de obicei!

Cate un pentru fiecare!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput