Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)
Raspunsuri - Pagina 22
madalina_m spune:
Felicitari bebelusilor crestinati in w-e asta!
Eu am fost duminica la biserica pentru molifta si era un botez. Era asa scump bebelusul. Abia astept si botezul nostru!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Wudy spune:
:)) am citit mesajul tau dupa ce am scris eu cat de " mult" imi place supa :)
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m A! Tot despre mancare: am citit ca e foarte recomandata supa clara de vita/pui, desi eu cred ca se pot lasa si legumele, ca sunt fierte si nu fac rau. Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
Alina mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.
Luiza1977 spune:
wudy, unii medici sustin ca pt a avea lapte nu treb sa mananci cat pt.doi,insa cateva mamici experimentate sustineau ca mancarea nu treb neglijata,in sensul sa mananci daca se potate de 3 ori/zi sa te saturi si neaparat sa ai carnita in meniu.
angieangie spune:
buna..
eu sunt cu muzica la maximasa ii place lui bebele meu colicios..asta e am capul tandari..dar trece si perioada asta,nu?
abia astept sa ne mutam
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
florintunde spune:
nu stie nimeni sa faca capitol nou?
Cum ne gasesc fetele care vor sa intre?cum e titlul odiseei noi?
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!
Foxy-le spune:
salutare.rapid ca de-acum se trezeste bursucul
Tunde-cu crema de galbenele si ihtiol Si la un gulas adevarat vin si eu
am vazt ca multi bebei nu dorm noaptea dintr-o bucata si mi-e mai bine -deja ma ingalbenisem de invidie cand vedeam ca bebei de-un leat cu al meu dorm cate 5- 6 ore dintr-o bucata
al meu doarme pe la 21 si prima trezire e la 12-12.30. apoi la 3 si ine stie cand. daca are gaze si mai des.
si acum, se chinuie in somn micutul.
eu nu stiu cat mai manaca, dar cand m-am muls(cu pompa manuala de la avent)am scos cam 120 de la un san. unul am muls ca ma durea.dar parca nu mai am asa de mult de atunci.oricum, seara s-a intamplat s-i dau si completare - eu nu mai faceam fata. O fi rau??sper ca nu ca si asa ma simt prost ca ii dau din ala..
pupici bubuuze dragi, fug sa vad poze noi ))
Shines spune:
Tunde..fac eu capitol
dar il fac pe cel nou ? la clubul scutecelor ?
denumirea cred ca va fi CLUBUL BUBURUZELOR DE IAN-FEB 2011 ..nu ?
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
eu zic sa ramanem aici pana diseara..si pe urma sa scriem in ala nou
mai merg cateva pagini
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie buna.. eu sunt cu muzica la maximasa ii place lui bebele meu colicios..asta e am capul tandari..dar trece si perioada asta,nu? abia astept sa ne mutam cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011 |
Si noi cu muzica, dar mai incetisor. Si ii oscilez muzica clasica cu Buddha Bar. Ne place! Dar cand ii e foame nu ii place nimic, decat mancarea, iar cand are colici ii place muzica de foen sau aspirator.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
M-am hotarat de azi sa il pun mai des la san, ca poate d-aia nu prea am lapte, ca eu ii dadeam o masa LM muls, o masa LP - cam 110 ml in ambele variante. Uneori chiar 130. De dimineata il pun la san, suge tot ce gaseste apoi plange. Trebuie sa ii dau completare LP si cat credeti ca vrea? Nu mai putin de 110 ml!!! Pai asta inseamna ca mananca mult mai mult ca inainte. Chiar aseara l-am cantarit si a luat 390 g intr-o saptamana - ceea ce mi se pare prea mult si ziceam ca daca ii dau mai mult LM nu o sa mai ia atat de mult. Pai in ritmul asta la 6 luni o sa aiba 10 kg