Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde
Oricand,oricare dintre voi sunteti binevenite la noi...fac o mare cinste cu un gulas de ala unguresc!Va dau si palinca

Ehehheee ... daca vii cu meniul asta, se mareste gasca, vin si eu!!

gabi -

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Bebelu-distractie placuta si asteptam poze.
Shines-shoping placut si ms de raspuns.
Carmen-eu am pompa manuala de la avent si nu ma doare dar imi lungeste putin sfarcul.
Ralukara-ms si tie de raspuns.
Fetelor cand vad cat mananca puiutii vostri incep sa ma panichez.A mea mananca 50-55 ml LM.Ii fac proba cantarului.
Tunde-vreau si eu sa vad pozele de pe fb.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Care aveti pompa manuala de la Avent ... doare cand te mulgi ? ca a mea , aia electrica de la primii pasi,m-a rupt...mi-a facut sfarcurile lungi de 2 m, si m-au durut pana a doua zi. asa vrea sa imi fac si eu provizii sa las laptic ,sa mai pot pleca si eu din casa, si as vrea sa cumpar una,dar daca ma doare tot asa rau,nu are rost.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

nu doare; poate prima secunda cat e sfarsul tare, apoi il imnoaie si e galop de sanatate, doar mainile te dor;
vezi ca avea ariann una de vanzare.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

ce fericita esti cu 6 mese al meu are 8 mese..din 3 in 3 ore fix..3,6,9,12..si papa cam 110 la masa..asa si cand si cand mai bagam si tatica ca mai are mami de-o ciorba

aaa...si bebe are 5670gr

Citat:
citat din mesajul lui andri31

buna fetele

ma citeam pe aici de inceputuri , ma amuz de soacre si alte poame .. ce frumos ... mi-a placut tare mult toata calatoria asta a noastra ... superrrr ... sper sa fie la feld e frumos si la scutecele

legat de intreruperea lactatiei .. decand ma apuc de luat pastile nu ma mulg , nu nimik, nu ?

in legatura cu durerile la locul anesteziei ... si eu am avut ... urate rau durerile.. nici pe picior nu piteam sa calc calumea.. am spus ca am sa raman schioapa ... deja imi faceam probleme ... stati linistite! majoritatea au astfel de dureri. La mine au tinut pana la 4 sapt de la nastere .... asa ca rabdare toate trec.

fetele care dau LP si/sau LM bebeii vostri cat papa ?
mandra mea in 24 ore are 6 mese care adunate fac cam 650-700 ml ...
si nu mai spun ca la 4 sapt avea 3300 gr(de la 2200gr) si acum la aproape 6 sapt are 3800 gr ... deci suntem bine ... dar voaim sa stiu alt bebe de 5-6 sapt cam cat papa. ... pur informativ pt una bucata mama zapacita ca nu-i papa copilul suficient ...

acum :
![BRAVO ZIKI , BRAVO VAS !!!! oana la urma nu ne-ati "tradat" tot la buburuzele de ian-feb v-ati incadrat nu v-ati predat "fluturasilor" ....

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Citit si eu mesajul stafeta...Roxx, draga, esti un munte de talent! tot respectul ptr tine! Chiar mi-au dat lacrimile...ce repede a trecut totul! Si ce frumos ai scris despre tot!...

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MVB, ai PM!

ALINUSHALI, e simplu, in loc sa dai VIZUALIZATI, dai DESCARCATI si ti-l descarca in computer, unde ai tu setat folderul pt download (daca nu i-ai facut nici o setare expres, ti-l duce direct in folderul Downloads creat automat in My Documents).

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Roxx..incepe sa-mi placa soacra mea deja vai de mine,nu as fi rezistat fara sa comentez, lu a mea i-am zis vreo doua deja cand a fost aici,nu prea i-a convenit..dar asta e.
Vaccinul il iau maine si iti spun cat e.
La imprimanta trebuie sa ai instalat BULLZIP PDF PRINTER..intra si instaleaza pe calc..apoi il adaugi la imprimanta..de aici www.bullzip.com/products/pdf/info.php#download" target="_blank"> pdf printer

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

bagat pui la cuptor umplut cu tot felul de legume,uns cu unt..si bagat in punga magica,acu sa vedem ce-o iesii.

plimbarea a fost de vis..am luat multe magazine la rand,nu am cumparat nimic pentru mine ci doar pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

La imprimanta trebuie sa ai instalat BULLZIP PDF PRINTER..intra si instaleaza pe calc..apoi il adaugi la imprimanta..de aici www.bullzip.com/products/pdf/info.php#download" target="_blank"> pdf printer

rezolvat, multumesc

_

Roxana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Citat:
citat din mesajul lui Shines

rezolvat, multumesc

_

Roxana

cp

daca vrei sa salvezi odiseea..ne aliem si facem jumate-jumate..eu primele 100 tu de la 100 incolo?..sa fie mai repede.

Mergi la inceput