Mar.Apr(165)-Hai Andreea!! Bv Dorinut@, Speranta!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Andreea daca dodo era baiat ii spuneam Teodor -Andrei, era hotarat... si aveam si eu nume la carucior deja...
Bafta maine!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ailed, eu ti-as propune o alta varianta , dar tot cu numele de le ai tu in variantele tale

mie mi-ar suna bine : Cristina Teodora, Sara Miruna sau Georgia Simona sper ca nu te-ai suparat ca am indraznit sa iti spun alte variante

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

djlaura nu rade , ca cine rade ajunge, stii tu cum se spune poate te pocneste si pe tine pofta de ceva si nu stii ce , atunci sa te vad Burtica cum iti e ? bebeca ce spune? danseaza, face ceva sport, shuteza, dribleaza?

Andreea, ai facut carari prin casa ? eu cred ca as innebuni sa stiu ca in cateva ore imi vad Hai ca eu vreau sa te fac sa razi putin, dar nici nu stiu ce sa iti spun... bine ca te-ai facut mumoasa ca doar maine ai cea mai importanat intalnire din viata ta Sotul cum sta cu emotiile? Curaj si te asteptam maine cu super vesti !!!

Giulia, eu vreau sa mai stea putin, dar la cum mi se contracta mie burta de vreo sapt si ceva , ma gandesc ca se pregateste donsoara sa iasa nu ? eu atat imi doresc sa nu o nasc prematura cum m-a nascut mama pe mine

_

AMR 4 saptamani

Da ce de carari, ca usor , usor ma apuca si contractiile din cate observ. Bebe e destul de agitat, iar sotul meu nu mai zic, parca el ar naste nu eu. Am mai mancat si eu putin cascaval si niste branza si pentru maine dim un iaurt ca daca voi intra in operatie pe la 2-3 mor de foame. Am notat si numarul tau , dar pe ala de Romania., banuiesc ca ai roamingul activat, nu ?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR CATEVA ORE SI IMI VAD MINUNEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burtici!!!!

Andreea, maine stau lipita de tel, primit...Abia astept sa primesc marea veste si sa anunt si fetele.

Doamne, chiar mai sunt cateva ore ....

Sa ai parte de o nastere usoara draga mea si un bebe sanatos si mancacios...Doooooamne, am emotii si cand scriu...

HAI ANDREEA!!!

HAI RARES ANDREI !!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

ailed, eu ti-as propune o alta varianta , dar tot cu numele de le ai tu in variantele tale

mie mi-ar suna bine : Cristina Teodora, Sara Miruna sau Georgia Simona sper ca nu te-ai suparat ca am indraznit sa iti spun alte variante

_

AMR 4 saptamani

, pb e ca acum doar am mai largit lista, ultimele 2 variante de la tine imi plac mult...
am zis ca ne uitam si noi la fatuca ei cand o vedem prima oara si vedem a ce nume seamana

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

da Andreea, eu am mai spus, numarul de ro il am cu mine si e pe roaming ca ma suna ai mei din tara pe el si e pe biroul sora mii , deci ea plateste factura, nu eu deci puteti sa ma si sunati ca nu dati gaura la mine in buzunar, deconteaza sora-mea facturile pe birou

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, las ca al doilea o sa fie baiat, o sa vezi

mandreeac asa imi place semnatura ta . Sa ai bafta maine sa te bage reped ein operatie. sa-ti revi repede ai sa ai laptic mult pt puiul tau. Abia astept sa vad vestile de la tine

Am fugit si eu la somn, pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Ally iti voi trimite mesaj negresit! Am verificat, am nr de telefon , mi-am mai facut o listuta sa nu uit una alta si vad ca usor , usor incepe sa ma ia si somnul, ceea ce nu face decat sa ma bucure. SPer sa reusesc sa si adorm.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

strumph, las ca al doilea o sa fie baiat, o sa vezi

mandreeac asa imi place semnatura ta . Sa ai bafta maine sa te bage reped ein operatie. sa-ti revi repede ai sa ai laptic mult pt puiul tau. Abia astept sa vad vestile de la tine

Am fugit si eu la somn, pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Multumesc din suflet! Sa dea DOamne , Doamne sa vina repede lapticul! Somn usor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Andreea daca dodo era baiat ii spuneam Teodor -Andrei, era hotarat... si aveam si eu nume la carucior deja...
Bafta maine!

AMR maxim 16 zile
69/11

Sa stii ca la baietei neavand prea multe posibilitati te hotarasti mai repede, decat la fetite. La baietel eu nu am schimbat numele deloc, dar daca as fi avut fata, cred ca l-as fi schimbat de o mie de ori.

Mergi la inceput