FIV Dr DRAGOS ALBU 24

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna fetele!:)Aristica,multam pt informatie,fetelor care ati facut ET,bafta si beta maaaare pest 14 zile,buna venit Maruska,sedere scurta pe aici si iti tin pumnii!....Doamne ca multe ''mutante'' mai suntem!!!.Pupicei,noapte buna!

Arabella,34 ani(inca),2 IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV 1 la Medlife cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt.si 3 zile.Mutatiile genei PAI1,ambele de tip heterozigot,homocisteina val.mica(3.70);urmeaza FET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

simonia,felicitari pentru transfer si Beta mare iti doresc.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

simonia,Bafta multa! si un beta maaare!

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Altesa, in primul rand bafta multa in continuae, nu am nici un dubiu ca vei reusi curand, mai ales la varsta ta Eu nu mai am congelati pt ca doar cei 4 au fost cal 1 si ne au sugerat pe ceilalti de cal 2 si 3 sa nu i mai congelam, pb ca nu le dadeau mari sanse la o eventuala decongelare, dar in cazul in care mai raman congelati exista 3 variante: sa renunti la ei, adica la expirarea termenului sa nu mai platesti sa i tina congelati, sa ii transferi mai tarziu si poate sa faci bebe 2 sau, depinde de caz al catelea, sau sa-i donezi cuiva care ar dori sa-i ia acasa...cam astea sunt posibilitaille.
Multa bafta fetelor care acum trec prin focuri si sa se lase cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumesc

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Buna fetelor,

dupa o reusita frumoasa a mea la dr. Albu, sora mea care locuieste in strainatate a venit la el pt contol. A facut multe analize si au cazut de acord sa le trimita pe mail.

Se pare ca nu a notat corect adresa. Daca o are ci cinveva va rog sa ne-o trimiteti.

multumesc
si reusita grabnica tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Cristiana, adresa asistentei lui Albu e lvaduva@medlife.ro.
Succes surorii tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

colegele mikaia, flo flo dar si celelalte fete in focuri.
Astazi la al doilea set de analize mi-a iestit estradiolul doar 24 , iar progesteronul 0.1( ca si saptamana trecuta). Imi fac griji ca este cam mic estradiolul, oare e prea putina stimularea( 150 menopur)?,
aristica, am aflat ca endometrioza mea lucreaza in continuare, asa ca aveai dreptate, trebuie actionat repede. Bafta si tie la IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

unde gasesc si eu un site cu gradele embrionilor?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

tinuta, eu la a doua eco aveam estradiol 57 si progesteron 0.3, la a treia 567 estr si 0.4 progest iar azi vad ca am 1740 estradiol si 0.5 prog. deci, o sa creasca
Al meu nu e totusi prea mare?

Mergi la inceput