FIV Dr DRAGOS ALBU 24
Raspunsuri - Pagina 5
aristica spune:
au inceput sa apara vestile bune!
simonia succes azi, la et!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
Marti, 22 februarie 2011, a intrat in circuitul legislativ al Camerei Deputatilor Proiectul de lege privind Reproducerea Umana Asistata Medical, avand drept initiator pe dna deputat Mihaela Ioana Sandru (PDL).
...se asteapta aprobarea...dar cat timp?
Doamna "din interior"...ceva informatii?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
mikaia spune:
salutare, eu sunt coapta de racita si nu stiu ce sa mai fac.maine merg la albu pt al doilea set de analize, asa ca astept cu nerabdare rezultatele. cine mai vine maine? a si ce mai vroiam sa intreb, stiti careva unde se poate gasi progesteron injectabil? as vrea sa il intreb pe dr. daca pot lua dupa et.mai vb,
claris spune:
artistica doamna deputat a zis ca in aproximativ 6 luni va trece legea prin toate camerele din parlament pt aprobare,deci mai avem de asteptat.
Multa rabdare !
alilumi spune:
fetelor, dragelor,
multumesc ptr. pumni stransi si urari!
am luat acasa trei.
acum, noi i-am vrut, am luptat pentru ei, mai tre' sa ne vrea si ei pe noi... (macar unuuu'!!!) si mai tre sa vrea si DD!
daca nu, anu' asta o luam de la capat .
toate si sa auzim numai de la foarte bine in sus unele de altele!
Ina, bine te-am cunoscut! Tin pumnii tuturor!
ALTESA spune:
bafta tuturor care sunteti acum in pline proceduri.
ce urat claris si eu care imi facusem sperante ca in martie-aprilie voi face fiv pe banii statului!
asta e mai incercam natural mai o IA .
cami am o curiozitate tu ai transferat 4 bebei si s-au prins 3(felicitari ,tare as vrea s-o iau pe urmele tale ),intrebarea mea este daca mai ai embrioni congelati ce se intampla cu ei ,ii poti transfera si pe aceia de ex dupa cateva luni de la nastere? adica ma gandesc ca doar nu i-oi lasa la medlife nu?
eu te intreb ca idee nu neaparat ce ai face tu ,adica daca vrei ii poti dona? s-au ti pastreaza o perioada?
simonia spune:
i-am luat si eu acasa pe toti trei
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
brunadria spune:
simonia felicitari!
beta mare iti doresc
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
simonia spune:
multumesc , am mare nevoie de ea.
acum sunt un pic balonata
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit