FIV Dr DRAGOS ALBU 24

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria81

aristica

stai linistita si nu te mai supara ca dauneaza la viitorul bebe; si mie mi-a spus acelasi lucru Albu anul trecut inainte de FIV, ca asta poate fi un motiv pt care nu raman. pt ca nu am nici o sarcina desi ovulez si sot ok.

...mdaaa, nu-i vreo suparare, e asa, o usoare iritare...vezi, dai de-un doctor care-ti spune"ceva", vrei sa faci un bine, impartasind informatia si dai de comentarii "ambigui"..oricum, sar'mana...dar, tu ai facut clexane, la tine intrebare e: De ce ai produs asa putini foliculi si de ce ai avut un singur embrion grad unu?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica intradevar eu am facut clexane inainte de fiv de 0.2 si de 0.4 dupa fiv tocmai ca sa ma ajute sa se prinda, pt ca albu a zis ca in cazul meu e posibil ca din cauza trombofiliei sa nu se vascularizeze bine endometrul.
referitor la embrioni am obtinut decat 2 embrioni (din 7 ovocite recoltate): unu de grad 1 spre 2 si altu grad 2, deci nici macar unu de grad 1.
motivul ar fi calitatea ovocitelor..... AMH mic de 1,4
eu am plecat si cu stangul deoarece am avut 2 foliculi mari si restul mai mici (diferenta intre cei mari si cei mici a fost cam de 6-9 mm).
la mine nu s-a mai putut continua cu stimularea din mai multe motive:
1. progesteronul era 0,6
2. riscam sa ii pierdem pe cei 2 care erau mari .......SI DE AICI DEZASTRUL

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

buna seara, dragele mele!

sunt ! azi am fost ametita, acum ma doare capul si ma simt de parca imi vine CM-ul. ma rog sa nu vad "rosu" in fata ochilor ci sa fie doar ... ziua 8 si ma gandesc cu teama la joia ce va veni... dar sper, sper, sper si !

Flo,
asa am fost si eu: balonata nevoie mare! lichide si trece!
Mirela,
SUPERBI BEBEII! mi-au mai luminat ziua!

toate si... week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

alilumi, nu intra in panica !

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Ali,doar nu o sa stai sa faci beta joia viitoare,nu?

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

off, cred ca am sa incep sa fac teste de luni (ca altceva ce si mai devreme, cand?!)... nu a venit "omu' rosu" dar am eu asa un "feeling" ca embrionasii mei -nici macar unu' dintre ei- nu au vrut sa stea cu mine.
nu am nici un simptom (stiu ca nu sunt obligatorii dar...) doar ca m-am simtit foarte rau ieri .

si pentru toate fetele sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Alilumi, stai linistita pana luni cand faci testul - nu te mai stresa asa - oricum simptomele nu apar asa devreme.
Si eu sunt a patra zi de la embriotransfer si nu simt si eu nimic, nimic dar este normal.... incerc sa am activitate, sa nu stau sa ma gandesc prea mult la asta - doar dimineata cand deschid ochii si imi aduc aminte ca am embrionasii la mine, ma apuca o emotie puternica .

Atata doar ca ma deranjeaza balonarea astea - parca e din ce in ce mai rau - imi e si greu sa merg prin casa ... la tine cat a tinut ca eu am deja vreo 4-5 zile

Mergi la inceput

flo,

si la mine a fost rau, ca nu am putut dormi decat pe o parte, cu o perna intre picioare... de balonata ce am fost mi se invinetise si buricul (acum e ok). cred ca m-a tinut asa vreo 4 zile (uite, ca acum ma gandesc ca ar fi trebuit sa tin un jurnal!), dar depinde de organismul fiecareia. am consumat multe lichide si a trecut treptat.
si... cu DD inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

si eu cred ca fac test luni, la mine nu se face nici un test rapid, rezultatul se da peste 3-4 zile. si teoretic de luni, HCG ar trebui sa fie detectabil. mic, e adevarat, dar ar trebui sa fie.
DACA......
astazi dimineata m-am trezit cu o mica durere. a trecut repede.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

off,
ma intorc de la baie... am vazut pe hartia igienica doua firicele roz... sper sa se rezume la atat si sa fie de implantare! nu e totusi cam tarziu? ziua a 10 a? maine dimineata vroiam sa-mi fac un test de sarcina, asa... de curiozitate. sa vedem daca o sa mai fie cazul... eeh, grea meseria asta de femeie tare mi-as dori un concediu!

!!!!!!!!

Mergi la inceput