Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

ms Ireth. Acum ma uit la pozici.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

Buna dimineata burtici draguteSper ca ati avut un wek placut...eu am fost sambata la cardiolog si totu este bine Slava Domnului...numa ca deja a inceput stresu...marti am morfofetala si cum TT nu a iesit tocmai bn am niste stari de nu pot sa le explic...Ma rog la DD sa fie totu bn

19+

iti tin pumnii sa iasa bine morfofetala si sa te linisteti !!!
si pe mine de vreo 3-4 zile m-au cuprins niste ganduri horror , ca numai este bebe, ca daca a patit ceva , si abia am fost joi la eco unde totul era ok...si pana pe 17 martie mai este cand voi face si TT ( daca rezist) inebunesc

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna fetelor

nu am intrat in weekend deloc ca am fost in mall
sa va zic si care e faza cu mall-ul acum am si eu burtica vizibila si mi-am tras o bluza stramta sa se vada bine burtica si m-am plimbat o juma de zi cat e mall-ul de mare
in ultimii ani era pt mine un chin cand trebuia sa merg sa cumpar ceva, de obicei il trimiteam pe al meu sot ...dar cand trebuia sa merg eu inebuneam ...in mall e invazie de gravide ..si ma durea sufletul cand le vedeam si plangeam geoaznic de fiecare data cand ajungeam acasa..si tot timpul imi spuneam ..."cand o sa am burtica o sa o plimb in mall" daca m-ati fi vazut sambata radeati copios de mine ca si eu si sotul meu am facut-o

deseara mergem la eco , abia astept sa il vad pe bb.

legat de suzeta ..am si eu o intrebare are ceva daca nu ii dau deloc la bebe? sincer nu ii prea vad rostul.

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Ramyy, cred ca ai fost de belea
Legat se suzeta: atentie, eu stiu ca NU toti copiii accepta suzeta... chiar vorbeam azi cu colegele de munca si mi-au spus ca unii copii accepta, altii nu.
Deci poti sa vrei tu, daca el nu vrea... o sa iti urle in cap in continuare
Bafta la eco, sa vii cu vesti bune!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeag spune:

buna............ vreau si eu in clubul vostru DPN 28.07.2011 si la ultima ecografie ne-a spus ca va fi baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeag spune:

am si eu o intrebare pentru voi, s-a vopsit cineva si daca da a folosit vopsea fara amoniac? le doresc bafta fetelor care merg la eco .........si vizionare placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

multumesc pt incurajari
rammy te asteptam cu vesti bune de la eco

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

buna fetelor

nu am intrat in weekend deloc ca am fost in mall
sa va zic si care e faza cu mall-ul acum am si eu burtica vizibila si mi-am tras o bluza stramta sa se vada bine burtica si m-am plimbat o juma de zi cat e mall-ul de mare
in ultimii ani era pt mine un chin cand trebuia sa merg sa cumpar ceva, de obicei il trimiteam pe al meu sot ...dar cand trebuia sa merg eu inebuneam ...in mall e invazie de gravide ..si ma durea sufletul cand le vedeam si plangeam geoaznic de fiecare data cand ajungeam acasa..si tot timpul imi spuneam ..."cand o sa am burtica o sa o plimb in mall" daca m-ati fi vazut sambata radeati copios de mine ca si eu si sotul meu am facut-o

deseara mergem la eco , abia astept sa il vad pe bb.

legat de suzeta ..am si eu o intrebare are ceva daca nu ii dau deloc la bebe? sincer nu ii prea vad rostul.

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

nu e nici o problema daca nu vrei sa ii dai suzeta.
dar, cred, sincer ca ii vei vedea rostul cam pe la 10-15 zile

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy
Legat de suzeta ..am si eu o intrebare are ceva daca nu ii dau deloc la bebe? sincer nu ii prea vad rostul.

Crede-ma ca rostul vine de musai ca de voie buna... De cele mai multe ori socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa. Si eu imi propusesem sa nu dau suzeta copilului, dar am avut parte de o Sophie super-mancacioasa si super-atasata de tzitzi, era pur si simplu sudata de mine. Nu dormea, nu se linistea daca nu avea ceva in gurita, asa ca doar suzeta mi-a mai dat pauze minime intre alaptat. Si crede-ma ca nimic altceva nu a functionat, oricat m-am incapatanat. Fiecare copil si situatie sunt diferite, asadar informatia e importanta, dar pana la urma e doar orientativa - adaptarea si flexibilitatea la situatia concreta sunt vitale si vin foarte firesc, o sa vezi.

Ramyy, esti funny cu promenada prin mall, m-a distrat ideea cu defilarea gravidelor

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 15+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Servus fetelor.
Sincer nu pot tine pasul cu voi. Dar sper sa recuperez in timp.

Am o nelamurire. Referitor la titi care cres fara oprire iar pe langa asta am un lichid ce se scurge cateodata din sfarcuri. Acel lichid e transparent de culoare galbuie. O fi colostrul? Deja?
Am inceput sa murdaresc orice maieu sau sutien imbrac. E normal?
Si pe langa asta am mancarimi in jurul sfarcului si pe san.

Incepe durerea de spate sa imi dea de furca. Incep sa ma intorc in pat cu ajutor, mai ales dupa o zi de curatenie ca si sambata asta. Ce o fi mai incolo nu pot sa-mi explic.

Iar bebe, imi da la suturi cum ma prinde mai relaxata sau cand aude vocea lui tati dupa o pauza mai prelungita.

O zi faina.

17 +

Mergi la inceput