Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Buna dimineata burtici draguteSper ca ati avut un wek placut...eu am fost sambata la cardiolog si totu este bine Slava Domnului...numa ca deja a inceput stresu...marti am morfofetala si cum TT nu a iesit tocmai bn am niste stari de nu pot sa le explic...Ma rog la DD sa fie totu bn

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtici, o ?
Fetelor din Bucuresti, tare rau imi pare ca nu ati fost la intalnire... a fost super! Am povestit de viata, soti, munca, copii, sarcini, cum s-a ajuns la sarcini, simptome (asta in timp ce Oana - Babylicious - le bifa pe toate: si asta am avut. si asta. da, si asta am ). Ce mai, de toate! Mi-a placut asa mult incat daca ar fi dupa mine as repeta experienta luna de luna
Foarte haioase experientele voastre cu copiii - culcat copiii, mancare, suzeta... Alex al meu a ras cu lacrimi la faza cu "iar a luat nenorocita de balena" Asa cum a mai zis cineva, noroc cu voi ca invatam si noi niste chestii din timp.
Va pup, o zi buna!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

imi pare tare rau ca nu am putut veni la intalnire , acum cand te-am auzit si pe tine Ireth imi pare si mai rau....dar asta este...... intamplari neprevazute.
data viitoare sunt prezenta.

ma bucur ca v-ati simtit bine si ca v-ati cunoscut

15 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Fetelor, trebuie sa va arat ce cadou am primit (in avans) pentru 8 martie:
http://www.cafepress.com/+whats_kicking_maternity_tshirt,138321715
sper sa nu se considere reclama...
e tare tare haios al meu e rosu cu scris alb, dar e superb! ma pufneste rasul de fiecare data cand ma uit la el

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Foarte frumos Ireth.....mi-ar placea si mie unul ....sa il porti santoasa .

15 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Multumesc, daca vrei iti spun pe PM de unde mi l-a luat mama soacra (dar nu stiu pretul). E din Bucuresti, oricum

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Vreau si eu parola de la contul comun sa pot sa vad pozele pls.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna ziua burtici! Inca e liniste si pace pe aici
Iterh e tare dragut tricoul , sa il purtati sanatosi
Alymih, bafta la eco , iti tinem pumni sa fie totul bine.
Fecian si LIssa , ce frumos povestiti voi de comorile voastre , ma faceti sa devin visatoare, abia astept si eu sa-mi strang puiul in brate!! Apropo" Fecian , cum te mai simti?
Va pup si va doresc multa sanatate tuturor

20+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Miha, ti-am dat PM cu datele.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

hello burtici
Ireth ...foarte bine zici cu intalnirea ....a trecut timpul atat de repede , cred ca la cum ne-am intins la vorba ne prindea noaptea pe acolo . Imi pare rau ca nu am facut niste pozici , next time!
la mine azi este ultima zi de munca ...asa ca o traiesc la maxim si ma gandesc cu groza ca am sa ma plictisesc acasa , de nu o sa stiu ce sa mai fac ...
va pupacesc si sa aveti o zi minunata

15+ cu

Mergi la inceput