Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Babyblue esti mortala Pe de o parte e bine ca imi dai idei ca sa-mi conving sotul sa lase superstitiile deoparte si sa ne apucam si noi de cumparaturi pt bebe inainte de a se naste de parca nu imi era suficienta mama. Mama si sotul zic ca sa fac lista cu ce trebuie pt bebe si se duc ei sa cumpere cat sunt eu in spital De parca stiu ei ce sa cumpere Hai ca m-am enervat si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

va fac poze fetelor, dar nu am unde acum sa-l despachetez, ca am doar saci de moloz in casa. cum fac poze, cum va trimit.

arriana, eu vin la targ!

rammy, si eu am zis ca vreau sa iau carut cu tot in el,sa nu le iau pe bucati, ca sa se poata atasa una la alta,nu sa fie firma diferite, culori diferite,etc.
am vazut si muult mai scumpe,de asta cand l-am vazut pe asta la 17 mil, redus,chiar am zis ca e ok...

chiar azi am mai avut un scandal si cu mama legat de superstitii. dc nu ma enerveaza cu prostia asta sa NU iei nimic inainte sa nasti.
ca dc moare,ce fac cu lucrurile?
si m am enervat in ultm hal, ca nu poti sa pleci de la premisa ca moare...nu? si apoi, dc e sa moara si moare la 3 luni,dupa ce am cumparat oricum totul, atunci ce fac cu lucrurile???
ca pe vremea lor, ele cumparau un pat si 3 scutece, dar acum sunt atatea de luat si vreau si eu sa fac camera cu patut si autocolante din alea cu desene animate si baldachin cu voal si comoda cu masa de inafasat si tot felul de chestii si doar n o sa le fac cu burta taiata de la cezariana, alaptand,pe toate, in prima sapt dupa ce nasc, nu???? sa stau atunci si sa umblu prin magazine, sa nu gasesc nimic sa mi placa si sa ma umplu de nervi ca ma suna de aks ca plange copilul....

ca mi zice mama ca m am facut incapatanata si nu vreau sa mai ascult de nimeni, fac doar ce ma taie capul...

aa si alt motiv de nervi peziua de azi...dr care ma vede pe mine, e tanar si lucreaza doar la medlife are post. si mai face garzi la cfr si la municipal.
i-am zis ca nu vreau sa nasc la medlife ca e 100 de mil si mi-a zis ca ma poate naste ori la cfr ori la municipal.
el prefera la cfr si mi-a zis ca akm s-a renovat si el consid ca e mai curat si mai ok ca la municipal. cand i-amzis mamei ca nasc la cfr sa ma gatuie prin telefon, ca acolo au intrat in coma cele 2 femei de la infectia aia, cred ca stiti cazurile, cantareata de opera si inca o fata...si ca sigur germenii aia tot mai sunt acolo, dc nu infirmierele care spala tot alea sunt si sigur dc patesc ceva, sa NU nasc acolo.....

ce mai, nebunie..

_

Babyblue va pupa pe toti!!
15+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

mamutz, oh da, in clipa aia m am simtit, de parca eram condamnata la moarte pe nedrept. ca in magazin i-am zis sotului, ah, carutzul nu e o PRIORITATE, dar casa e, ok, atunci NU mai dau doamna avans, il iau tot,ACUM!...
si ca sa fie tacamul complet, sotul adauga, bun si unde l punem, ca aveam casa plina de moloz. la care eu ii zic de fata, evident, cu doamnele de acolo, eu carutzul il pun cu mine in pat si tu dormi in alta parte. :)))) era liniste in magazin, alea impachetau acolo carutul si sotul tacea ca la priveghi.
iti poti da seama pe ce ton am zis-o, depaseam niste decibeli rezonabili. si prb ca aratam a om scapat de la ospiciu.

uite asa, ce frumos si plini de armonie am luat noi carutzul pentru bebe! nah, ca acum iar imi vin nervii...

carutul e premaman, colectia primavera sau asa ceva, verde cu portocaliu, cu scoica de masina, landou pana la 6 luni, gentutza cu multe compartimene si o husa din fas, pe post de masa de infasat portabila, sac pentru frig si protejat picioarele, husa de ploaie, roti care se invart in toate directiile, mi-a placut ca se pliaza printr-o simpla apasare si se face mic cat sa l bagi in portbagaj, are jos un spatiu mare pentru depozitare.
am dat pe el 17 mil si ceva, era redus de la 21 de mil.
si materialul era ff bun, chiar mi-a placut.

asta e...sper ca am facut o afacere buna. acum dc mi-a tunat...

_

15+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

nu ma pot oprii din ras, esti super tare Iti dai seama ce s-au amuzat vanzatoarele dupa ce ai plecat...

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 22+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Babyblue esti mortala Pe de o parte e bine ca imi dai idei ca sa-mi conving sotul sa lase superstitiile deoparte si sa ne apucam si noi de cumparaturi pt bebe inainte de a se naste de parca nu imi era suficienta mama. Mama si sotul zic ca sa fac lista cu ce trebuie pt bebe si se duc ei sa cumpere cat sunt eu in spital De parca stiu ei ce sa cumpere Hai ca m-am enervat si eu

Mihaela

da si ai mei la fel, de parca eu sunt la puscarie si n-am voie sa iau nimic pe gustul meu. totul trebuie sa decida altii pt mine.

acum nu te enerva si tu...eu cu cat imi zic astia ai mei sa NU cumpar, de aia o sa cumpar tot.carutul vb aia, l-am luat deja. :)))nu e exclus sa iau si patul diseara.:)))

_

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutari si de la noi

pentru fetele cu rezultate nu f bune,va urez sa luati decizia cea mi buna pemntru voi si bblul vostru. Oricum,eu cred ca totul va fi bine

Sophia,la multi ani

La multi ani si bine ai venit primavara!

babyblue,m-am distrat copios,no offense,dar am crezut ca nu exista mai nebuna ca mine . Eu mi-am amenintat sotul de 2X pana acum ca divortez.

Noi suntem bine,Ana e bine si fara suzeta,pe mine ma doare un pic gatul,dar imi voi revenii repede.
Va pup!

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:

arriana, eu vin la targ!

15+ cu

[/red]

...abia astept .
eu ti-am zis parerea mea cu cumparatul.....la fel ca la tine toti au comentat ,dar eu nu ascult la ei.
o sa cumpar tot ce am nevoie...ma mai gandesc si la faza cu nascutul la 7 luni...Doamne fereste ....eu asa sunt ..trebuie sa le fac pe toate sa le stiu eu acolo facute .
apropo....ieri am cumparat niste body....primele ei hainute...mi-au tremurat mainile cand am ajuns acasa si le-am despachetat si bineanteles ca am si plans

15 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Mamutz am intrebat medicul despre ardeiul iute inca din prima vizita. Eu sunt fan ardei iute, cam in orice.
Sunt in stare sa mananc pana fac pe mine de usturime.
Sigur ca acum incerc eu sa moderez portia, dar tot ma scap cateodata cu o bucata mai mare de ardei.
Doctorul mi-a dat liber la ardei iute. Plus ca ma ajuta si la constipatie. E un medicament pentru mine.

Crema e tot ceva naturist cu alte plante pe langa ardei iute. Sincer ma calmeaza si imi reda mobilitatea, desi e foarte calda pe piele.

Esti tare babyblue. Am crezut ca eu sunt cea din fruntea listei.
Si la noi tot asa o nebunie cu casa, care nu e a noastra si noi investim in ea. Foarte nasoala treaba. Dar n-avem ce face. De abia asteptam sa ne mutam acolo sa fim doar noi 3.

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Of dragelor ce vorbiti mami acolo!!!
Ma distrati cu "patzaniile" voastre dar sincer si eu as fi facut la fel. Oricum de cumparat ma gandesc sa incep sa cumpar un pic mai incolo pe la sfarsitul lui martie. Cel mai important e carutul la care al meu nici ca nu mai comenteazza. De fapt a vazut ca daca nu comenteaza si imi face pofta nu mai sunt probleme..DELOC!

a invatat pe pielea lui ce inseamna sa te opui unei femei(insarcinata sau nu). Si a zis ca mai bine inghite tot(chiar daca in sinea lui moare de nervi) decat sa se mai puna in calea "fericirilor" mele.

Asa ca iau tot ce imi pofteste inimioara fara sa ma stresez.

In alta ordine de idei, aici nu exista sistem privat. Trebuie sa te descurci cu ce e. Plus stiu clar ca toate/toti moasele doctorii gandesc la fel. aici doar Dumnezeu te tine bine. Ei lasa foarte mult natura sa faca selectie naturala.

Asa ca stau cumintica saptamana asta, nici macar nu imi mai verific colul sa nu mai imi fac ganduri negre. Stiu ca nu arata bine dar traiesc cu speranta ca al meu copil e un luptator si va sta la caldurica macar pana la 37 de saptamani.

Merg sa fac ceva de mancare ca acusi imi vin baietii acasa si nu e nimic de mancare.

va pup si mai revin eu din cand in cand.

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 17+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui V

da si ai mei la fel, de parca eu sunt la puscarie si n-am voie sa iau nimic pe gustul meu. totul trebuie sa decida altii pt mine.

acum nu te enerva si tu...eu cu cat imi zic astia ai mei sa NU cumpar, de aia o sa cumpar tot.carutul vb aia, l-am luat deja. :)))nu e exclus sa iau si patul diseara.:)))

_

15+ cu

Eu te-as sfatui sa iei si patutul diseara pt ca daca dai din banii pt muncitori o sa ramaneti cu casa neterminata si o sa te enervezi si mai tare.
Si eu tot la CFR 2 o sa nasc pt ca dr mea e la Euroclinic si la CFR. Am tot analizat impreuna cu sotul daca merita sa facem eforturi imense ca sa dam 100 mil la privat si cand am auzit ca a murit colega mea de master la maternitate privata pt ca au aparut complicatii si nu au avut aparatura necesara am zis ca in nici un caz nu mai nasc la privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Felicia,exact la fel e sistemul si aici. Cunosc caz care avea necoie de ccerclaj si nu i s-a facut,s-a lasat natura sa lucreze.

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput