Bucurii de sept-oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna fetelor

Nu stiu daca ma mai tine minte cineva, am lipsit foarte foarte mult de pe forum din mai multe motive. Desi am mai intrat foarte rar sa va mai citesc. Ma bucur ca m-am regasit in lista Bucriilor la sectiunea (4-12 ani) credeam ca aici vor avea loc doar acele mamici care au fost active.
Eu am intrat [pe forum sa scriu un subiect la mamicile aspirante. Cumnata mea, care este ca o sora pentru mine, a ramas insarcinata la 43 de ani, in urma a FIV (a 7 la numar), si vroiam sa spun femeilor sa nu-si piarda speranta, sa lupte pana obtin rezultatul dorit.

Despre noi: Eu am lucrat intr-un domeniu care nu prea mi-a permis sa stau mult pe net, productie cinematografica. Acum am schimbat munca agitata si mereu in deplasari, pe un job la birou. M-am despartit de concubinul meu (nu am fost casatoriti deci nu aveam cum sa divortam) desi inca stam impreuna. Fimiu sta la fel ca inainte mai mult la Predeal,in Bucuresti vine doar in vizita :) Anul acesta a devenit shior semi-profesionist. In rest suntem sanatosi.....

Imi propun sa intru mai des, acum ca st la birou toata ziua, sa va citesc. Mi-a fost dor de voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am pregatit si cappuccino.
Tasia, cum sa nu ne aducem aminte de tine? Ma bucur ca ai intrat sa ne spui despre voi.
Felicitari lui Mario pentru schi!
Desi fii-mea a asteptat toata saptamana cu sufletul la gura ziua de azi, azi a fost total lipsita de chef de carnaval si am inteles de la sot ca a fost bosumflata, asa ca pozele nu vor fi cine stie ce. Ei, sper sa-i vina cheful pe parcurs.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Hello!

Tasia bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti sanatosi asta conteaza si important este sa fii fericita!
micului schior.

Lexi - pofta vine mancand- cred ca Maria dupa ce a ajuns la carnaval s-a simtit mai bine

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Buna dimineata. Poftiti la , ceai si capucino.

Lilina, ce face Vladone? Vreun semn de varicela? Zi-ne ca nu...

Tasia, te tin minte de cand erau bebelusi copii nostri ca "mamica frumoasa foc si tanara rau". Asa mi-ai ramas in minte. Sa fiti sanatosi si fericiti. Restul in viata reprezinta detalii. Parerea mea... O sarcina usoara cumnatei tale.

Lexi cum fuse Maria la carnaval? Nu stiu de ce, cand ai zis ca era cam apatica, m-am gandit la o mica raceala. Apoi mi-am dat peste gura. Sper ca este ok si s-a distrat bine Mariuca.

Si, totusi, exista iubire...

Mergi la inceput

Lili merci de cafea!

Victor m-a intrebat ieri daca primim inapoi martisoarele pe care le-am facut cadou!

Mergi la inceput

Am primit de curand acest mesaj:

Te rog d#259; mai departe..."Ofer gratis pt.copil 2 ani proteze #351;i ghetu#355;e ortopedice tel. 0314221410 poate cuiva îi va prinde bine informa#355;ia"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor, poftiti la si cappuccino.
Cris, e fff vechi mesajul asta, eu l-am primit acum vreo 2 ani in urma... Sunt aproape sigura ca nu mai e valabil.
Fii-mea a inceput iar sa tuseasca si sa muceasca si culmea e ca si eu am inceput sa tusesc iar...Cred ca anul asta nu scapam de boala, vad ca nu se mai termina.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Va era dor de mine?

Tasia, sarcina usoara cumnatei tale! Sa fie sanatoasa!

Eu am lipsit de pe forum. Ca mi-s ocupata sa-mi cumpar role. Ca sa slabesc. Si tot googalesc sa caut ceva bun si acceptabil la pret.

Are cineva dintre voi role? Ati mers? Cum v-ati descurcat?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hola,

gety si eu vreau sa imi iau role, nu stiu sa merg si nici nu stiu ce sa iti recomand.

lili, ce sa zic, avem asa niste bubite pe noi dar nu cred ca sunt de varicela speer

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Victor m-a intrebat ieri daca primim inapoi martisoarele pe care le-am facut cadou!

foarte tare
Vlad a dat primele 3 martisoare unei singure fete, preferata lui care l-a luat din usa si i-a spus "vlad, sper ca mi-ai adus martisor" haioasa foc pustoaica
alta fetita, cand a vazut ca Vlad i-a dat 3 martisoare aceleiasi fete a inceput sa planga, oricum, baietii mei au facut o mare varza cu martisoarele, eu le-am pregatit tot ei doar sa le dea...numai ei stiu ce au facut
asa ca a doua zi ne-am infiintat cu alte martisoare, ca sa nu mai fie fetele suparata
asa ca Vlad m-a intreabat in fiecare zi daca am luat martisoare, sa nu le uit acasa

Lilina & [b] fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput