Bucurii de sept-oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nici nu stiu cine isi mai aduce aminte de mine de cand nu am mai postat la bucurii.....
Am intrat sa va urez o primavara frumoasa, plina de soare, de iubire si de flori.....si sa va trimit o raza de soare din Iraq....aici e primavara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

In dimineata asta va ofer un buchet de !

Un an plin de sanatate si bucurii va doresc.

Pufy - multumim de urare! Nu te-am uitat si cand ai timp te asteptam sa ne spui cum esti?

Lili - nu am stiut ca nu se face imunizare- dar daca stau bine si ma gandesc pentru streptococ este doar un tratament cu antibiotic.

Ioana- tortul cred ca a fost si foarte bun nu numai ca arata bine. Felicitari!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui usorlili

Rox, hai sa ne unim fortele. Eu incerc sa am grija in primul rand ai mei. De mama, de tata. de frati-miu...care-i ditamai omul de 40 de ani...si care lucreaza in criminalistica...il sun si-i spun, "frati-miu, te iubesc". E si el om si chiar vibreaza la cate un telefon d-asta.

Apoi anul trecut, de 8 martie toate florile primite la serviciu le-am impartit prin autobuz pana am ajuns la gradi. Le-am dat in principiu babutelor. Care aveau, nu aveau de unde sa primeasaca, se bucurau ca niste copii. Cred ca toate au ramas cu senzatia ca-s de la o fundatie, de undeva, dar nu mai conteaza.

Si totusi exista iubire!

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Lexi, multumim de aprecieri la adresa martisoarelor.

Lilino - tu cum stai cu margelitul? Ce mai face Vlad?

Cris, am vazut martisoarele voastre, FOARTE FRUMOASE si felicitari ca i-ai pus la treaba si au facut ei cu manutele lor aceste martisoare, chiar apreciez lucrul asta
si eu faceam cu tata cand eram in scoala generala, din ipsos in mulaj de plastelina si apoi le coloram, imi placea la nebunie, tot anul strangeam modele pt 1 martie

anul asta am avut groaznic de multe comenzi pe martisoare, in special medalioane swarovski, am innebunit aranjand la ele, in fiecare zi se mai trezea cate o cunostinta ca vrea si nu asa 2-3, ci 10-15, nu ma plang, dar chiar am innebunit pe drumuri dupa accesorii si apoi noapte la aranjat.
pacat ca ziua mea a inceput prost si cine trebuia nu a apreciat efortul meu in fine

despre Vlad - are in grupa un caz de varicela si noi nu am facut nici unul boala asta, suntem disperati, mai ales noi ca adulti daca facem,

sa aveti o zi minunata, sa fiti fericite si iubite

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani de 1 martie si o imbratisare calda de la noi!
Pufy, un buchet mare de de la noi. Ne e dor de tine!
Ioana, arata super tortuletul roz. Cat despre martisoare, fii-mea nu s-a lamurit prea bine care-i treaba. Azi nu am impartit ca nu am avut timp sa scriu biletele explicative pentru educatoare. Sper sa ma invrednicesc maine.
Lilina, multa sanatate, poate aveti noroc si nu va imbolnaviti.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna dimineata, am pregatit si si cappuccino.
Aici e soare si frumos dar e frig si bate un vant...Dimineata mi-a fost frica sa nu mi se fi rasturnat jardinierele din cauza vantului, dar din fericire floricelele erau la locul lor.
Azi a impartit Mariuca martisoarele doamnelor de la gradi si a fost foarte incantata si de martisorul ei pe care i l-am prins la bluzita.
Maine e marele eveniment cu carnavalul si abia asteptam cu totii!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi si Adina - distractie placuta maine.

Si noi am impartit ieri martisoare si am fost foarte incantati ca martisoarele noastre au fost apreciate.

Lilino - mi-am dat seama ca e complicata treaba cu martisoarele - am incercat sa-i pun pe copii sa insire margele si sa faca medalioane sau floricele - dar a fost destul de coplicat si am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, pe repede-nainte:

Lil, eu sunt mai ocupata zilele astea pt ca tin si locul unei colege care a facut... varsat de vant! a avut fiica-sa acum 2 saptamani, spera sa scape, dar de alaltaieri i-au aparut bubite si ei... asa ca, daca face vladone, nu va vad bine...

Cris, superbe martisoare! ce rabdare aveti!

Lexi, imi pare rau, dar n-am vrut sa vad nici un tort... sunt la regim! nu se mai poate, cred ca am ajuns pe la 65 kg (nu ma mai urc pe cantar ca mi-e teama de acest numar)si este un must sa ajung inapoi macar la 60!

Lili, ma depasesti de departe cu buna dispozitie, se pare... dar poate mai iau si eu exemplu de la tine... sper sa nu faceti scarlatina.

Pufy, ma gandesc la tine si la cat de greu iti este departe de familie si sper sa reusesti sa comunici foarte des cu cei dragi, mai ales cu copilasii. esti o curajoasa si te admir pentru vointa si curajul tau! mai da-ne vesti despre tine!

Vreau sa vina caldura, nu mai suport frigul asta!

puuuuup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana01

Lexi, imi pare rau, dar n-am vrut sa vad nici un tort... sunt la regim! nu se mai poate, cred ca am ajuns pe la 65 kg (nu ma mai urc pe cantar ca mi-e teama de acest numar)si este un must sa ajung inapoi macar la 60!

Ma confunzi , eu nu fac tort decat la evenimente speciale si chiar si atunci prefer sa comand decat sa fac eu.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Buna seara fetelor.

Venim cu vesti bune. Deocamdata nu avem nici un simptom de scarlatina. Nici un caz nou la gradi. Maine ar fi ultima zi cand ar putea aparea. Dar preventiv i-am facut si un exudat astazi. Si daca tot am fost cu exudatul am facut si copro si urocultura. De vreo cateva luni imi pare ca are cearcane, asa ca azi am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura.

Am fost si la control la aditia osoasa si mi-a scos si ultimile fire. Teoretic este totul ok. In cateva saptamani as fi pregatita pentru implant. Bani sa am...

Nu stiam cum a ajuns Pufy in Irak si am dat un search e DC. Acum am un gol in stomac gandindu-ma la ea. Multa putere Ioana si un mare buchet de flori. Si o primavara frumoasa in suflet.

Sper sa intru mai tarziu ca mai aveam de zis... Dar trade Teu de mine sa ma mai joc si cu el...

Mergi la inceput