Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(199)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neatza fetele si buburuzele.

Felicitari Ziki!!!!

BINE AI VENIT BEBE FELIX!!!!

Carmen bebe meu se sperie in somn si se trezeste urland. Am patit asa de vreo 3-4 ori pe zi si o data seara dupa ce l-am adormit.

parasc un bebe care nu vrea sa adoarma decat cu suzy si numai dupa o ora o ora juma de cand a mancat. iar daca incerc sa-l ami pun la san nici ca vrea sa mai manance, se inroseste si se enerveaza.

Va pupacesc, ma duc sa-i tai unghiile acu ca doarme.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Loutzy;
mai stiu si Eu una bebelina la fel..numai ca nici suzeta nu vrea...numai Ea stie ce isi doreste...avem ritual in fiecare seara ..o ora cel putin...pana la urma cedeaza...in rest e cumintica

Si n-am f kk de doua zile...se screme cateodata...mai astept pana deseara

pentru bebeii care se vor boteza astazi sau maine...

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

buna fetele!!!
bebe alex a venit pe lume rapid pe 21.02.2011 la ora 08:15 are 2,900 si 51 cm

va rog spuneti-mi dupa ce cade buricul se pate pune baneocin pudra???
si pt mameloane (am rani)ce crema a avut efect la voi???,,am dat cu garmasta si bephanten si niciun rezultat

felicitari la toate noile proaspete mamici

va pup pe toate

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)
36+micutul alexandru

FELICITARI! MULTA SANATATE BEBE ALEX! SA CRESTETI MARI!

cremele nici la mine nu au avut efect..mameleoanele da...4 zile le-am folosit si am scapat de rani.
NU prea e indicat pudra...infunda rana..dedesubt se poate infecta ..betadine crema si spirt sanitar.
Eu numai spirt am pus..la 4 zile a cazut buricul

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

multumesc mult

da si eu m-am speriat cand am vazut ca a cazutsuntem baieti mari,,,noi am dat cu betadine asa ne-a invatat si in spital

andu

36+micutul alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

neatza fetele si buburuzele.

Felicitari Ziki!!!!

BINE AI VENIT BEBE FELIX!!!!

Carmen bebe meu se sperie in somn si se trezeste urland. Am patit asa de vreo 3-4 ori pe zi si o data seara dupa ce l-am adormit.

parasc un bebe care nu vrea sa adoarma decat cu suzy si numai dupa o ora o ora juma de cand a mancat. iar daca incerc sa-l ami pun la san nici ca vrea sa mai manance, se inroseste si se enerveaza.

Va pupacesc, ma duc sa-i tai unghiile acu ca doarme.

da ,nu te speria asa fac in somn e normal
pupici

andu

36+micutul alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:

mai stiu si Eu una bebelina la fel..numai ca nici suzeta nu vrea...numai Ea stie ce isi doreste...avem ritual in fiecare seara ..o ora cel putin...pana la urma cedeaza...in rest e cumintica

Tunde

In prima luna de viata nu e obligatoriu sa faca kk in fiecare zi daca papa numai san. Poate a fost mai agitata si organismul ei a consumat tot ce a papat.

Taie unghiute la baiat daca poti, ca a facut ochii mari.Se apropie ora de mancare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Citat:

Tunde

In prima luna de viata nu e obligatoriu sa faca kk in fiecare zi daca papa numai san. Poate a fost mai agitata si organismul ei a consumat tot ce a papat.

Taie unghiute la baiat daca poti, ca a facut ochii mari.Se apropie ora de mancare.

.

daca bebe e alaptat exclusiv de la san poate sa nu faca kk si 72 ore
mult succes

andu

36+micutul alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

FELICITARI ZIKI!
BINE AI VENIT BEBE FELIX!

Hai VAS!

Eu am inceput sa am contractii nedureroase. Iau nospa si supozitoare uscosin, mi+a dat si papaverina dar inca nu am pus. Colul ultima oara era 4,1 cm. Dar cu tot tratamentul tot se mai intareste burtica si eu evident ca ma SPERII. Miercuri am morfo II si nu m+as mai duce pana atunci.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

FELICITARI ZIKI!!!!!!!!

HAI VAS!!!!

fetelor mi-am revenit...cu capul...Clara a inceput sa faca din nou kk singura de 3 ori pe zi, cred ca de la fier ni s-a tras deoarece ii crescusem doza si mai papa si prenan care are dublu fierului decat nanul simplu..acum dam fierul cate o picatura doua nu tot o data...

pt colici si crampe am trecut la Debridat 2 ml/3 ori pe zi (v-am auzit pe voi si am zis sa incerc, am intrebat si la farmacie si gata) si s-a linistit..ea era cuminte, plangea doar la crampe, la parturi si kk in ultimele zile, credeam ca mor de mila ei..ce important e un part pt o mama!!!n-as fi crezut daca imi spunea cineva...

fetita adoarme singura dupa ce vorbesc eu putin cu ea se mai uita putin la maini, la ce vede in jur, la carusel si trage pe dreapta..

noi amvem salteaua inclinata..cum scrie la carte..si mereu tb sa ii fac scoica sau sa ii pun proptele ca la cat e de fataita o gasesc imediat in alta zona a patutului..

vaccinul inca nu l-am facut..dar o sa vorbesc saptamana viitoare cu dr...

o sambata frumoasa, cu bebei linistiti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

BUN VENIT BEBE FELIX! FELICITARI ZIKI PENTRU NASTEREA USOARA!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

FELICITARI ZIKI!
BINE AI VENIT BEBE FELIX!

Hai VAS!

Eu am inceput sa am contractii nedureroase. Iau nospa si supozitoare uscosin, mi+a dat si papaverina dar inca nu am pus. Colul ultima oara era 4,1 cm. Dar cu tot tratamentul tot se mai intareste burtica si eu evident ca ma SPERII. Miercuri am morfo II si nu m+as mai duce pana atunci.

19+

Si eu am inceput sa am contractii nedureroase de la 19-20 sapt. Am luat tratament cu No-Spa (2/zi), Gynipral (2/zi), Magne B6 (1/zi), plus am fost de 2 ori internata 24 ore pentru perfuzie cu Gynipral. In plus de atunci nu m-am mai dus la servici, am stat acasa, cu repaus cat mai mult in pat. Din pacate niciun tratament nu opreste contractiile nedureroase de tot, doar le mai amelioreaza, repaosul este sfant!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput