Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(199)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

raportez una bucata sot cu capul mare si racit cobza! Asta noapte l-am culcat in sufragerie in compania unei cepe impanata cu miere, dar in afara de faptul ca am imputit toata casa, nu am vazut ameliorari. Sau nu se petrec atat de repede? Auzisem ca ceapa tb sa se innegreasca. A mea nu s-a inngrit.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Pentru rani la sani va recomand Multi-Mam balm de la Bioclin. E foarte bun si e natural.

Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

raportez una bucata sot cu capul mare si racit cobza! Asta noapte l-am culcat in sufragerie in compania unei cepe impanata cu miere, dar in afara de faptul ca am imputit toata casa, nu am vazut ameliorari. Sau nu se petrec atat de repede? Auzisem ca ceapa tb sa se innegreasca. A mea nu s-a inngrit.

Nici a mea...e alba-alba, la fel cum era cand am pus-o in vasul ala...sa vedem ceaiul de ceapa ce efecte are...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

FELICITARI ZIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!..iti doresc un bebe sanatos si necolicios

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

felicitari ZIKI, sa ti traisca grasunelul si sa va bucurati de el

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Pe la 12.30 Vas era in travaliua,dilatatie 6..dureri asa si asa. deci vine si bebe Andrei azi.

Hai vas! Nastere usoara!

Iar am dormit
Nu ma mai culc,ca iar nu aud telefonul

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci... Al meu m-a luat de o aripa si am plecat la pediatru... Darius are bubite precum cosurile pe fata. Iar... Acum doua saptamani mi-a zis ca or sa treaca bubele, sa-i dau local cu Triderm (la citirea prospectului descoperim ca contine cortizon ). Si ca il tin nemancat, sa ii dau mai mult de mancare.

M-am umplut de lacrimi si depresii ca ma crede lumea mama denaturata, ca-mi tin copilul flamand, am cedat si am luat lapte praf, pentru completare. A luat copilul 500 g in ultimele 2 saptamani, ma bucur si eu ca totul e ok, ba chiar ma sperie, fiindca doctora a zis 60-70 ml la o masa si Darius a ajuns la 100-110 ml...

Azi imi zice ca bubele or sa treca... sa-l sterg pe fata cu apa termala (20 lei flaconul mic ) si ca... surpriza, il tin nemancat!!!
Iar m-am pacalit, iar am dat 100 de lei sa aud ca bubele trec si-mi tin copilul nemancat...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

mai ce au schimbat meniul de incarcare de pe picasa...pana m-am descurcat

ma dispera lohiile..pana cand tine?ba nu am mai nimic..ba sunt balta..ba am cv galben..ba sange rosu aprins...scuze pt detaliere..am folosit o tona de always.

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

HAI VAS !!!
HAI BEBE ANDREI !!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

HAI VAS!HAI BEBE ANDREI!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput