Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (228) - LMA Nyny!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Cred ca de data asta am schimbat titlul capitolului(Nu stiu de ce oare dar eu aveam impresia ca am reusit si prima data)
Asa cum am scris pt fiecare pufulete asa e corect sa apara si Alexandra in titlul capitolului.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

normal ca si alexandra trebuie sa apara in titlu ca e mezina odiseei.
asa cum am acceptato de prima data la pufuleti cred ca ar trebui sa o asteptam si pe ea la colaj. si la mutare. ca doar nu arde nicaieri. zic si eu. fara suparare.

_
SOACRA CU DOUA NURORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

Citat:

Cred ca de data asta am schimbat titlul capitolului(Nu stiu de ce oare dar eu aveam impresia ca am reusit si prima data)
Asa cum am scris pt fiecare pufulete asa e corect sa apara si Alexandra in titlul capitolului.

normal ca si alexandra trebuie sa apara in titlu ca e mezina odiseei.
asa cum am acceptato de prima data la pufuleti cred ca ar trebui sa o asteptam si pe ea la colaj. si la mutare. ca doar nu arde nicaieri. zic si eu. fara suparare.

_
SOACRA CU DOUA NURORI

Myky, apeleaza-ma pe messenger sa-ti dau reteta de praji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara fetelor, in sf reusesc si eu sa intru dupa o zi cam agitata cu mata asta mica.
Lucia multumesc din suflet pt efortul depus pentru alexandra.
Cuscra,dana ,MP si celorlalte fete va multumesc pentru urari.
Imi pare rau ca s-a ajuns tocmai aici de la o rugaminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

chiar asa...

LML ALEXANDRA....sa cresti mare si frumoasa....si hai mai repidi fa anul...ca te-astepata golanii asti' mai mari la cotitura sa-ti vada rochitza superba pe care o sa ti-o ia mami...

lucia.....nu-ti fa atatea prb...n-am prea fost atenta la titlul capitoluli ca am fost numai pe fuga insa banuiesc ca cine a sters, daca o fi fost sters s-o fi gandit ca de cand au inceput pufii sa faca anul...au fost trecuti doar cei cu LMA....si,... ca sa nu se creeze confuzie printre persoanele aeriene( ca mine...care ma grabeam sa-i urez lma....)...a schimbat...

e doar o parere..nu dati cu oo

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

chiar asa...

LML ALEXANDRA....sa cresti mare si frumoasa....si hai mai repidi fa anul...ca te-astepata golanii asti' mai mari la cotitura sa-ti vada rochitza superba pe care o sa ti-o ia mami...

lucia.....nu-ti fa atatea prb...n-am prea fost atenta la titlul capitoluli ca am fost numai pe fuga insa banuiesc ca cine a sters, daca o fi fost sters s-o fi gandit ca de cand au inceput pufii sa faca anul...au fost trecuti doar cei cu LMA....si,... ca sa nu se creeze confuzie printre persoanele aeriene( ca mine...care ma grabeam sa-i urez lma....)...a schimbat...

e doar o parere..nu dati cu oo

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Dece, pot intelege de ce s-a omis dar nu pot intelege de ce s-a sters dupa ce am scris eu prima data.(Sunt si alte pers care au vazut ca am scris si cu siguranta nu am gresit nimic, si a aparut de prima data in titlu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Dece multumim frumos de urare .Sa-ti fie de bine masajul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara fete dragi!

Noi azi am bagat smotru (mai in reluare ), piata si joaca cu copilul care merge din ce in ce mai sigur. Intrebare: cam in cat timp dupa ce incep sa mearga vor merge numai in picioare? Eu tot sper ca n-o sa mai fie nevoie sa spal atat de des pe jos , acum imi striveste covrigi inmuiati pe parchet, zeama de fructe, etc... (alexutza )

Bag seama ca e atmosfera cam ostila weekend-ul asta pe aici, poate ca ar fi mai bine sa se linisteasca spiritele, e pacat de cele 373 de capitole fara cearta si suparari.
Imi pare rau de incurcatura cu titlul, mi s-a parut si mie ciudat cand l-am vazut, avand in vedere ca niciun pufulete nu a fost trecut in titlu cand a implinit lunite ci doar in ziua cand a implinit un an. Dar acum n-o sa moara nimeni ca apare Alexandra de 2 ori la titlu...doar o mezina avem.

Mamici de pufuleti...pe unde umblati?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sorina sa aveti o petrecere frumoasa maine, sa iasa totul asa cum iti doresti!

Asteptam poze cu minunatul tort.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sorina sa aveti o petrecere frumoasa maine, sa iasa totul asa cum iti doresti!

Asteptam poze cu minunatul tort.

_

subscriu
iris,puiule,maine sa incerci putin(a) silence...daca se poate,ofc...ca doar esti sarbatorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza din nou....sarumana de coffe ca nici n-am mai apucat sa scriu...

cine s-a intors de la masaj .. de relaxare( kilareala) ...si impachetari cu...ce mai conteaza??? ca nu mai tin minte....JE...

dupa 10 min in care am fc munca fizica dand zapada de pe masina....am plecat....spre salon...de park plecam in concediu...greu gasit parcare...intrat acolo...frig..alea abia venisera.astept...ma duc in sala respectiva si ce vad???? un barbat...mi s-au taiat genunchii la gandul ca tre sa ma vada ala aproape goala....dar na..m-am gandit ca o mai fi vz el inca ceva sute...ma rog...

incepe...je stateam cu fata...in jos..stiti cum sunt mesele de masaj....au o gaura sa stai cu fatza...deja ma simteam pe o plaja in ..pana mea...si asteptam...sa ma atinga o frunza de palmier...SI INCEPE...o doamne..... daca era o camera de luat vederi sub gaura aia...as fi devenit vedeta, cu sigurantza...
imi zice ca am spatele varza..f incordat si... incepe.... SI INCEPE...ma apasa ici si colo...TE DOARE?....nuuuu.....SUPORT(mai era un pic si-mi picau ochii din cap prin gaura aia)...
apoi ma gandeam...doamne.... nu m-am uitat mai bine la el...o fi naibii chinez...si dupa ce ma batatoreste bine....ma transeaza...si ajung intr-un saC de gunoi... de ramane jiji fara mama...

si asa fetili...juma de ora...doar spatele..ca n-a mai apucat in alta parte...ba da...cand m-a luat de...aripioare...am zisca ala e sfarsitul....ramane cu ele in mana si nu tre sa ma mai duc la sala...

la gandul ca totul a fost pt ca spatele meu sa fie mai fresh...i-am multumit...( omul si-a fc treaba...cred ca asa si trebuia...)...bine ca nu m-a pus sa semenez ca la cezariana...ca accept pe proprie raspundere

dupa care au urmat 45 de minute de stat la caldurica...eram precum o sarmala....a cik...de aici luati chiloti de unik folosintza....pe care nu stiam cum sa mi-i pun care era fatza si care spatele..dar a trecut...ce mai conteaza....

na cam asta a fost...RELAXAREA MEA ....pe ziua de azi...

urmeaza sa culc ghiaurul....sa vina barbatul de la munca si sa-i povestesc despre...chinez",.....care de..o sa faca ochii cat cepele auzind ca a fost...mascul....o sa zica ca exista o conspiratie...si ca mai bine...ramaneam in...sac :)))

sa aveti o zi superba

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

am editat ca aveam greseli de ortografie...de m-a calarit jiji

m-ai facut sa oftez ca nebuna dupa un masaj de relaxare...abia astept sa merg in tara...masaaaaaaaaaaaaaaaaj

Mergi la inceput