Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (228) - LMA Nyny!
Raspunsuri - Pagina 8
myky791 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dandanaG
multumesc mult tantum iau dar nu prea il suport, e prea tare pentru mine si imi amorteste limba si il iau rar mami de shugubetz Dragos Andrei |
asa e si mie imi amortea limba dar si gatul si nu ma mai durea
_
SOACRA CU DOUA NURORI
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela na cam asta a fost...RELAXAREA MEA ....pe ziua de azi... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... am editat ca aveam greseli de ortografie...de m-a calarit jiji |
Sa-ti fie de bine !
lucia2000 spune:
SAlutari fetele
Noi suntem in vizita la buni.
Trebuie sa uram si noi ceva unei persoane dragi noua.
LML Alexandra
Sa cresti mare, sa o bucuri pe mami
Am modificat si eu titlul capitolul coirespunzator, asa cum facem de fiecare data.
Acum vad ca e ca inainte. Oare am gresit eu undeva?
Nu cred ca dupa ce am modificat aparea.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Neatza Sorina pt cafea. Buuuna ca de obicei Voi cand aveti petrecerea? Azi sau maine? Dece, Sorina sa va revigorati dupa noaptea bigudoasa. |
Nyny.....Maine e petrecerea..Azi am bagat shmotru ca berila...pana acum...
Felicitari pentru seara reusita!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata buna,multam de cafea sorry fetele de noptile bigudoase sorina distractie placuta la motz! |
..Sarumana..multumim mult!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui dandanaG eu sunt cam varza ma ustura gatul de 2 zile si acum ma doare si capul tati e de o saptamana sper sa scape shugubetzu' dar nu stiu cum i-am dat cate un oscilo la 3 zile, deocamdata nu are nik |
Multa sanatate!
Poate nu se lipeste raceala de shugubetz!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui decenuela na cam asta a fost...RELAXAREA MEA ....pe ziua de azi... |
Foarte tare!
Cand viu in buc....musai sa mi-l recomanzi!
lucia2000 spune:
Cred ca de data asta am schimbat titlul capitolului(Nu stiu de ce oare dar eu aveam impresia ca am reusit si prima data)
Asa cum am scris pt fiecare pufulete asa e corect sa apara si Alexandra in titlul capitolului.
nyny spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza din nou....sarumana de coffe ca nici n-am mai apucat sa scriu... cine s-a intors de la masaj .. de relaxare( kilareala) ...si impachetari cu...ce mai conteaza??? ca nu mai tin minte....JE... dupa 10 min in care am fc munca fizica dand zapada de pe masina....am plecat....spre salon...de park plecam in concediu...greu gasit parcare...intrat acolo...frig..alea abia venisera.astept...ma duc in sala respectiva si ce vad???? un barbat...mi s-au taiat genunchii la gandul ca tre sa ma vada ala aproape goala....dar na..m-am gandit ca o mai fi vz el inca ceva sute...ma rog... incepe...je stateam cu fata...in jos..stiti cum sunt mesele de masaj....au o gaura sa stai cu fatza...deja ma simteam pe o plaja in ..pana mea...si asteptam...sa ma atinga o frunza de palmier...SI INCEPE...o doamne..... daca era o camera de luat vederi sub gaura aia...as fi devenit vedeta, cu sigurantza... imi zice ca am spatele varza..f incordat si... incepe.... SI INCEPE...ma apasa ici si colo...TE DOARE?....nuuuu.....SUPORT(mai era un pic si-mi picau ochii din cap prin gaura aia)... apoi ma gandeam...doamne.... nu m-am uitat mai bine la el...o fi naibii chinez...si dupa ce ma batatoreste bine....ma transeaza...si ajung intr-un saC de gunoi... de ramane jiji fara mama... si asa fetili...juma de ora...doar spatele..ca n-a mai apucat in alta parte...ba da...cand m-a luat de...aripioare...am zisca ala e sfarsitul....ramane cu ele in mana si nu tre sa ma mai duc la sala... la gandul ca totul a fost pt ca spatele meu sa fie mai fresh...i-am multumit...( omul si-a fc treaba...cred ca asa si trebuia...)...bine ca nu m-a pus sa semenez ca la cezariana...ca accept pe proprie raspundere dupa care au urmat 45 de minute de stat la caldurica...eram precum o sarmala....a cik...de aici luati chiloti de unik folosintza....pe care nu stiam cum sa mi-i pun care era fatza si care spatele..dar a trecut...ce mai conteaza.... na cam asta a fost...RELAXAREA MEA ....pe ziua de azi... urmeaza sa culc ghiaurul....sa vina barbatul de la munca si sa-i povestesc despre...chinez",.....care de..o sa faca ochii cat cepele auzind ca a fost...mascul....o sa zica ca exista o conspiratie...si ca mai bine...ramaneam in...sac :))) sa aveti o zi superba Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... am editat ca aveam greseli de ortografie...de m-a calarit jiji |
TARE FOARTE TARE
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 Neata! si noi nopate bigudioasa,,,dar nu in exces......... sorina si eu vreau pauza de dinti,dar cum facem??????????? ca eu nu stiu vreo solutie imi pare rau de noaptea bigudioasa..... |
Imi pare rau si mie de noaptea ta bigudoasa...offff!
Nici eu nu stiu nici o solutie...ziceam si eu asa.....vrabia malai viseaza......