Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (228) - LMA Nyny!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

tomaca - m-am ingrozit cand am citit de tudor pe scari, sotul tau a dormit acasa in noaptea aia ?

Pana la urma, da.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara...am terminat si noi cu sarbatoritul....azi ne-am odihnit
Dragului meu e clar ca nu-i va placea scoala(il mananc)ca a ales de pe tava asa:
-prima data a luat banii(lei) si lantul de argint a lui ta-su -dintr-o data
-a doua oara cheile de la masina
- a treia oara lantul meu de aur si euro-tot dintr-o data....nici nu s-a uitat la carte, pix etc....

Alexandru se sperie de multe:de anumite jucarii, de feon, de aspirator...desi uneori cand e cu tat-su e curajos.......si-l fugareste...

Am mancat doua felii din tortul ramas si simt ca pocnesc..Vreau si eu in club...distractie placuta Nyny!

Vizionez foto si revin.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

fetele multumesc de urari, sper sa se distreze Dragos
am strans si eu oleaca prin casa, am facut ultimele bagaje si acum cred ca ma bag la somn

o noapte linistita va urez si sa ne auzim cu bine duminica seara(sau luni dimineatza, depinde de cat ed obositi ajungem)

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply drum bun sa aveti si multa, multa distractie, odihna si relaxare!
Abia astept sa vad poze.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare si de la noi!

Eu in schimbul 3, dupa cum mi-e obiceiul.
Astept sa se termine mancarica de fiert si la cuca cu mine. Maine musafiri. Confirmat. Asa ca am pus de sarmale si ciuperci umplute, la cuptor, si sotul a facut un delicios piept de pui, cu legume, la cuptor. Desert, probabil, va fi de cumparat. M-am gandit si la voi asa ca va poftesc la masa.

Livia, multumesc pt ca te ocupi de colaj. Vom veni si noi cu poze, probabil duminica-luni.

M-am uitat la pozele lui Kiti, din primele zile de viata... Ce mic era! Ce mutritza avea! Tzitzi a lui era imensa pe langa fatzuca lui...V-am pus cateva poze...

Am citit ce pufuleti nazdravani avem! Unul mai curajos ca altul! Spre disperarea paritilor...

Ma apuca nostalgiile asa ca ma abtin si ma duc la somn.
O fi si de la oboseala.

Va pup

Mami a lui Kiti

martisoare handmade

si alte nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, everyone! Eu am facut deja cafeaua...v-o pastrez calda..
Noi..noapte bigudoasa...treziri din 2 in 3 ore, mancat-urlat-orajelat-leganat....Sper sa nu fie premolarii cei care ne dau de furca, ca jur cu mana pe drapel ca am nevoie de o pauza (de dinti...)!

Miki...sarumana de invitatia la papa!
Livia...felicitari pentru alegerile pruncului!
Lucia...multumim tare mult pentru ca te ocupi de colaj!
Simply....odihna placuta...te asteptam cu pozici! Drum bun sa aveti!
Xela...ma bucur ca sunteti mai bine! Pe iris o amuza elefantul ala...se hlizeste toata, chiar cand aude melodia, si se intoarce, sa-l vada, daca e cu spatele, aplauda...comedie mare.
Nyny...cum a fost la club?.. ca te-ai gandit si la noi!

Gata pauza...ma bag la facut una-alta, ca acusi se trezeste iar, si ma ia de noua!

Un w-e frumos si linistit sa aveti!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

asa... unde am ramas? n-am avut net azi toata ziua... Kay a smecherit ruterul (resetat) si seara taica-su a avut 2 ore de lucru...

despre colajul precedent... am ramas datoare cu o clarificare, ca nu m-a tras nimeni de maneca... daca nu ma simt inclusa, daca nu ma simt vizata, nu ma bag! in niciun caz ca nu as fi vrut... nu mai stiu exact circumstantele... dar nu tin minte un apel de genul - fetele care vreti ca bebeii sa va apara in colaj transmiteti pozele la... pana in data de... tocmai de aia, stabiliti clar regulile, clar termenele (postate pe prima pagina cu rosu)... cu siguranta nu va fi toata lumea fericita, dar cel putin va fi fost facut efortul...

alexutza, hmm... se pare ca ai un nazdravan... tocmai de aceea ma gandeam azi la un filmulet colaj cu pufuleti in actiune (3-5 sec. de fiecare)... la un astfel de montaj m-as baga si eu... fiecare trimite momentul artistic, selectam 3-5 sec si facem montaj... si fac cap-coada cu tot cu muzica si text...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

eu sunt cu neuronul mai...praf insa tin mine ca o luna s-a tot vb...s-a termen de....livrare...s-a amanat....pt intarziati...etc...problema va fi pt fetele care intra din hasti in pasti...cu toate regulile impuse....nu va fi nimeni tras de maneca....personal...tot pe forum se va bate toba si....daca nu e citit...vedem

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna seara...am terminat si noi cu sarbatoritul....azi ne-am odihnit
Dragului meu e clar ca nu-i va placea scoala(il mananc)ca a ales de pe tava asa:
-prima data a luat banii(lei) si lantul de argint a lui ta-su -dintr-o data
-a doua oara cheile de la masina
- a treia oara lantul meu de aur si euro-tot dintr-o data....nici nu s-a uitat la carte, pix etc....

Alexandru se sperie de multe:de anumite jucarii, de feon, de aspirator...desi uneori cand e cu tat-su e curajos.......si-l fugareste...

Am mancat doua felii din tortul ramas si simt ca pocnesc..Vreau si eu in club...distractie placuta Nyny!

Vizionez foto si revin.....

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

da ce te superi asa, femeie....daca ai fost o tocilara...ce vrei si fi-tu sa-si toceasca coatele? hm....baiatul o sa stie sa speculeze f bine cum stau treburile....o sa invetze ceea ce trebuie si...in final...o sa ajunga sa aibace si-a ales...ed pe acu...n-aregusturi rele

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

neatza fetili......si je am avut o noapte....biguoasa? asa ziceti voi? dar fara motive...n-am putut sa dorm pana la 2....jiji a fost cuminte a dormit de la 10-2...dupa s-a mai trezit..dar..asta e..la 5 m-am trez cu totul...

la 8 tre sa plec la masaj...in celalat capat al bucurestiului....dar na...daca n-am av ce face...

s-a trezit

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili......si je am avut o noapte....biguoasa? asa ziceti voi? dar fara motive...n-am putut sa dorm pana la 2....jiji a fost cuminte a dormit de la 10-2...dupa s-a mai trezit..dar..asta e..la 5 m-am trez cu totul...

la 8 tre sa plec la masaj...in celalat capat al bucurestiului....dar na...daca n-am av ce face...

Masaj placut!...offf, ce bine o fi....ranza mea...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput