Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (228) - LMA Nyny!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
haircut spune:
Mai primiti chiulangii???
Am mai citi din 2 in 3 si-am uitat mare parte....neuroni varza si la mine....
M-am bucurat tare de multele vesti bune
Arwen, felicitari! Multa, multa bafta!
Felicitari si mergaciosilor noi Mara, Kay, Dragos(foarte tare daca stie sa mearga cu spatele...echilibru bun..), pupaciosilor dragalasi...
Distractie placuta Ale, Nyny, Simply...
Simply, am admirat si eu printesa dragalasa asa face si M daca prinde laptop-ul, apasa usor, cu ochii la mine si mainile nu-i stau
Xela ce faceti? Cum sunt piticii???
Multumim Lucia ca te ocupi de colaj
Sa aveti o noapte frumoasa!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Si ne-am pus noi pe facut un grup si discutat, ca daca ne vedeau ceva cunoscuti sigur ziceau ca dezbatem un deferred tax ceva ( pt cunoscatori). |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
citat din mesajul lui ayanna Pliz, daca observati ceva de genul asta si la pufii vostri spuneti-mi si mie ca sa-mi dau seama daca este o chestie generala sau e cazul sa-mi fac griji... |
al meu se sperie de un elefant de la bebetv.
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
![]() ![]() ![]() ![]()
al meu se sperie de un elefant de la bebetv. |
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
citat din mesajul lui xela_07 al meu se sperie de un elefant de la bebetv. |
Mara il place pe elefantul ala.
![](icon_smile_big.gif)
Pupam frumosii...sunteti mai bine?
_
Mirela si
![](copilas.gif)
Ruxita spune:
asa... unde am ramas? n-am avut net azi toata ziua... Kay a smecherit ruterul (resetat) si seara taica-su a avut 2 ore de lucru...
despre colajul precedent... am ramas datoare cu o clarificare, ca nu m-a tras nimeni de maneca... daca nu ma simt inclusa, daca nu ma simt vizata, nu ma bag! in niciun caz ca nu as fi vrut... nu mai stiu exact circumstantele... dar nu tin minte un apel de genul - fetele care vreti ca bebeii sa va apara in colaj transmiteti pozele la... pana in data de... tocmai de aia, stabiliti clar regulile, clar termenele (postate pe prima pagina cu rosu)... cu siguranta nu va fi toata lumea fericita, dar cel putin va fi fost facut efortul...
alexutza, hmm... se pare ca ai un nazdravan... tocmai de aceea ma gandeam azi la un filmulet colaj cu pufuleti in actiune (3-5 sec. de fiecare)... la un astfel de montaj m-as baga si eu... fiecare trimite momentul artistic, selectam 3-5 sec si facem montaj... si fac cap-coada cu tot cu muzica si text...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
si noi avem in repertoriul nostru "predat legatura"... uneori se plimba de la unul la altul si fiecare il are in grija cat are chef sa stea Kay in raza lui de responsabilitate... tati e cu bucataria... Ela cu livingul si eu cu restul casei...
tomaca, da, exista un Dumnezeu al copiilor! si multi-multi ingeri pazitori!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Mara il place pe elefantul ala. ![]() Pupam frumosii...sunteti mai bine? _ Mirela si ![]() |
Felicitari ptr mergareata
![](icon_smile_big.gif)
Da, suntem mai bine spre f bine
![](punk.gif)
![](punk.gif)
xela_07 spune:
tomaca - m-am ingrozit cand am citit de tudor pe scari, sotul tau a dormit acasa in noaptea aia ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui nyny In noaptea asta ma destrabalez iar... ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de ![]() ![]() Povestea Marei |
Deci asta e reteta ca sa iesi la disco. Mai intai bb2 si apoi poti sa-ti iei lumea in cap.
Distractie placuta!
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Povestea Trandafirasului Raisa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza lucia ![]() ![]() ![]() Mire ![]() ![]() ![]() ![]() Si eu dor de duca.... Punem copii in masina si mergem sa bem o cafea la...Sinaia? si ne intoarcem noi ... Bubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arwen Felicitari pentru stelute! ale1212xa drum bun si distractie placuta! simply ohoooo....Ariana e finuta, yannis butoneaza de zici ca ii fug tastele si el dupa ele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si la cap "cioara" si Yannis pupa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si de pieptamat vrea sa se pieptane singur! imi ia peria, isi da cu ea pe cap mai cudosul, mai cu lateralele, cum poate si i-am luat peria sa il fac eu frumos si ce credeti ca face? se ciufuleste bine bine, cu ambele maini (de unde stie, nu pricep ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super gregul asta mititel!
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Povestea Trandafirasului Raisa