**Buburuze de 2009 in actiune(8)**Hai DanaMi!!!!
Raspunsuri - Pagina 14
emanouela spune:
fata fa-ti ceva vesnic tanar...vesnic verde.....un boscheteeeee....ca sa bei si iarna ceaiul sau vinul fiert. si eu mai sufar.....astept sa revin din Romania cu forte proaspete si inspiratie
cris_82 spune:
cred ca-mi trag cate un vasc pe fiecare tavan ca sa fie rost de vin fiert(musai rosu) sau de ceai racoritor
Mirunel terorista
BAZAR
emanouela spune:
vezi ca vascul mai presupune ceva.....tie iti e a tavaleala si nu stii cum sa ii sugerezi lui Nato, e??????
vad ca umplem pagini aci.....al meu construieste castele si eu i le aram, s-a inversat, capana acu eu construiam el darama....a ta c face de butonezi????
cris_82 spune:
sa va spun faza acilea la mine...
ea la calculator pe scau in locul meu,telefonul suna(era sora-mea) si vreau sa ma pun pe scaun si ii spun sa se dea la o parte ca am putina treaba,la care ea incepe cu o mana sa dea paginile la un caiet de acolo si cu cealalta sa butoneze calculatorul de masa si imi spune : "taci ! nu cum" sora-mea in telefon incepe " am auzit eu bine?ti-a zis sa taci ?" deci..am fetita mare
Mirunel terorista
BAZAR
cris_82 spune:
ce vrei cuscra?is ne... de cam 2 saptamani cred deci iti dai seama ca la mine totul se rezuma la si nu prea se cuvine ca au venit musafirii de la lacul rosu
Mirunel terorista
BAZAR
cris_82 spune:
ce sa patesc fata?nu am mai avut energie pentru toate activitatile obisnuite ,ca noaptea potaia ma tinea treza ca rodea peretii in casa
Mirunel terorista
BAZAR
madyrizi spune:
nic moarta nu pot sa va ratez. auzi la ele... ce se converseaza cuscrele...
deci, ieri am zacut ca o leguma. si azi, jumate din zi. acum sunt mai bine, doar ca imi curge nasul.
am citit tot ce ati scris, dar mi-a fost lene sa raspund . cris sa faci poza cu peretii. nu aia rosi de caine, evident.
anna, am vazut o frumusete de baiet acolo . are deja fata de baietel, nu mai are fata de bebe. se vede ca are alte preocupari. eu pe mihaita nu reusesc sa-l fac sa stea in fund deloc . toata ziua stropoleste fara incetare.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Lali_mete spune:
Azi s-a tras chiulul la greu ...
Unde sunteti fetelor? Ati aratat la soti florile date de mine si v-au interzis forumul ?
Eu ma bag la papa,si apoi baita,si in pat. Ma paste o raceala,mi s-a uscat nasul,cerul gurii si ma doare ceafa. Dar eu nu ma las,mal upt cu ea . Armele mele? Muuult ceai cu lamaie si miere,fierbinte , il rog pe mister sot sa imi faca si o frectie exterioara,aspirina saracului o lasam pe alta seara,ca in seara asta nu am chef ...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii