Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 19
carla_2008 spune:
UAUU nu v-am spus,am fost acum 2 zile pt prima oara la sala de cand am nascut.Asa bine a fost!!!1ca luni imi fac abonament!si ma duc de la 3.30 la 5,ca atunci trimit copiii la plimbare cu bona.
M-am hotarat,imi caut alta bona,tot cu 8mil dar care sa ma ajute la curat dupa-masa in timp ce EU plimb copiii nu ea.Dimineata dupa papa si joaca,ii trimit cu soacra la plimbare si fac papica eu ca la mancare sunt mai pretentioasa.Asa voi fi si eu mai relax.Si alternam,cand merg la sala,merge bona cu copiii in parc, cand nu merg la sala,ea face curat si eu plimb copiii,deci tot fac miscare,ma mentin in forma.
Si ultima veste bomba,in weekend pleaca sotul cu baietii la Amsterdam la gala K1.MINUNAT!Dar nu-i nimic ca si eu voi iesi cu fetele in club
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Albinuta MAYA,ma bucur ca ne mai dai un semn de viata!ii dorim sanatate mamei tale!si sa te vedem mai optimista asa cum esti tu
Alice_Elena spune:
denisa, perfect de acord cu tine. si eu am o problema cu persoanele care nu se spala pe maini sau care vin bolnave la bebei.
si cat de repezit soacra, ma abtin deocamdata, ca zilele trecute am avut o discutie cu sotul, ca i'am zis de masa aialalta ca nu imi convine ca tine copilul in brate tot timpul, si ca intra peste ea cand doarme. apoi o sa spuna ca am ceva cu mamele lui
foarte bine faci ca ii scoti mereu, si noi iesim cat putem de des. in ultima sapt nu am mai iesit zilnic, tre sa recunosc
ziceam de caldura ca ma gandesc ca e e destul de greu sa pregatesti 2 copii de iesit afara pe frigu asta. eu ma lupt cu Mara juma de ora sa o imbrac
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Acum am terminat de leganat pruncul(40 min)- e foarte horcait si mucos, si de asta nu reusesc sa il adorm, ca nu poate respira cu suzeta, si nu poate fara ea. Am incercat sa il leagan, fara suzeta, sa incerc sa il adorm asa, dar tot isi baga mainile in gura, m-a muscat de umar- clar ii trebuie ceva in gura. Asa ca i-am bagat suzeta si am leganat in continuare. Si vroiam sa ma bag la un tae-bo, dar is franta acum...
Denisa, da tu pt ce faci sala???????????? ca esti super slaba!!!!
Sa-l ajutam pe Alex
adrianaBuc spune:
denisa, padocul ma costa cat o bona 30 lei/zi, fara mancare (care ma mai costa inca 300 lei/ luna), plus analize tratamente deparazitari vaccinuri. Daca pui ca astea se adauga la ratele la banca (2 credite: un ipotecar si un nevoi personale) de 2000 lei, mancare si altele in casa lunar care depasesc 1500 lei, utilitati si telefoane inca 1000 lei. Deci exclus sa fac fata la inca 1000 lei in plus bona.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Alice_Elena spune:
gagici.. am uitat sa va trimit pe mail ultimul episod din grey's anatomy
este pe delfinasi
ma bag in pat ca ma doare capul tareee, azi trebuia sa imi vina si..nexam
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena gagici.. am uitat sa va trimit pe mail ultimul episod din grey's anatomy este pe delfinasi ma bag in pat ca ma doare capul tareee, azi trebuia sa imi vina si..nexam mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
acum descarc
racusor2010 spune:
DENISA ma bucur ca ai mai iesit si ca acum este armonie in familie!! aveai nevoie de linistea asta psihica
PAULA ce program fain ati avut! si inca aveti
CRIS sa ai o noapte linistita! sa te duci musai al cumparaturi, fara vlad, sa vezi ce bine o sa te simti dupa!
asa si eu, ma gandeam ca mi-ar fi trebuit asa vreo 2 salarii pentru periaoda asta cat sunt acasa si ma pot duce pe la malluri
si eu sper la o noapte mai usoara, nu stiu cum se face, dar dupa ce se culca andrei, la 8 jumate, eu tot tarziu ma culc. dar acuma am ceva timp sa ma uit la un film, pe net, sa mai stau la taclale...
noapte buna delfinariu
carla_2008 spune:
Crispro eu ma duc la sala sa ma tonific nu sa slabesc.Pai nu am facut miscare de 1an jumate.
Imi pare rau ca sunteti bolnaviori.of of virozele astea...pupp
rodyka spune:
buna seara, delfinariu
vai de mine, ce zi am mai avut!! ca si noaptea care-a trecut! Isa mi-a facut febra dupa-amiaza (39º), a scazut cu paracetamol-sirop, mai devreme avea 37.8º si i-am dat nurofen. toata ziua a balit si i-au curs mucii transparenti pana pe barba, ba si lacrimioare avea . eu am stat tot in pat, cu paracetamol si alt sirop pe langa mine... acum spre seara am iesit o ora la plimbare si a adormit, de mancat a mancat tare putin (si eu la fel, doar ce ramanea de la ea). nu stiu ce sa zic, normal ca pana marti nu se va face bine, sa vedem cum ne schimba tratamentul. mucii astia ne omoara si pe noi, acum nu mai vrea nici sa stea pe spate de frica ca ma pun la aspirat . asa m-am saturat!!
mi-am ales o baba, miercuri, ziua 2 martie. ia sa vedem cum imi merge tot anul
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)