Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 18
bumblebee spune:
Cris, Rody, asa am ras la postarile voastre!!
Alina, , sa iasa mai repede dintii!!!
Paula, bravos! Imi place ca ai luat copilul din dotare si v-ati plimbat atat de mult!
Crisu', clar varianta numai cu tine si sot la shopping! ca doar n-o faci in fiecare zi. Stiu ca nu mai tii dieta, dar totusi reusisei sa vezi vreun rezultat?
Denisa, mai bine obosit fizic, decat psihic!
Tu, fetele! Eu sunt melomana, ascult toata ziua muzica, dar asa de bine mi-a mers iesirea de ieri, m-am si zbenguit cu niste prietene dragi, karaoke (muuult prea mult spus), m-am distrat si mi-a mers la suflet. Nu am simtit totusi ca imi lipseste chestia asta.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
carla_2008 spune:
Noi cred ca suntem in plina eruptie de dintisori la MATEO.Ieri a facut febra 38,azi 37,2 fara semne de raceala,doar agitatie noaptea si stare de moleseala cateodata ziua alternata cu crize.Sper sa fie doar dintii si sa erupa odata!ca innebunim toti cu nedormitul asta noaptea si trezirile alarmant de dese.
Asa,legat de fructe cu branza,nu se dau CRUDE,coapte sau la abur sunt ok,nu creeaza aciditate,nici gaze,colici.eu asa le dau, nu avem nici o problema.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bumblebee spune:
Larisa, multa sanatate lui Nectarie!
Matusa, bratafel, felicitari pt dintoci!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
carla_2008 spune:
Oana ma bucur ca te-ai simtit bine si tu.Eu am hotarat.Iesim saptamanal undeva,prieteni,restaurant,club(mai rar).merit si eu un pic de socializare dupa atatea luni de stat in casa(plus sarcina la pat)Pai am 25 ani ce naiba?
Iar cu mine mai relaxata psihic e alta armonia in familie!
Alice_Elena spune:
buna gagici. eu n'am apucat deloc sa intru azi, decat sa va citesc. am lenevit in pat mai mult dimineatza, apoi mara a dormit doar vreo 50 de min. dup'amiaza am avut niste prieteni la noi, acum a venit soacramea de vreo ora. soacra de la cta... nu stiu cat o sa stea
dar deja m'a obosit pe mine, dar pe Mara. a tras de ea in toate partile de cand a venit,vbeste intr'una si taaaaree...sper sa mai reziste pana la 8 jumate 9.
oricum nu ii pot spune nimic ca n'a mai vazut'o pe o luna si se supara Marius
cel mai tare ma enerveaza ca a fost racita si tuseste. sper sa nu se imbolnaveasca copilul...
hai ca m'am plans si eu la voi..
denisa, cand o veni caldura alta o sa fie viata si pt tine, o sa vezi ca o sa te relaxezi altfel, o sa iesi o sa socialzezi.
noi pana sa vina zapada o caram pe mara peste tot, la mall, la piata, la restaurant, in vizite
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena buna gagici. eu n'am apucat deloc sa intru azi, decat sa va citesc. am lenevit in pat mai mult dimineatza, apoi mara a dormit doar vreo 50 de min. dup'amiaza am avut niste prieteni la noi, acum a venit soacramea de vreo ora. soacra de la cta... nu stiu cat o sa stea dar deja m'a obosit pe mine, dar pe Mara. a tras de ea in toate partile de cand a venit,vbeste intr'una si taaaaree...sper sa mai reziste pana la 8 jumate 9. oricum nu ii pot spune nimic ca n'a mai vazut'o pe o luna si se supara Marius cel mai tare ma enerveaza ca a fost racita si tuseste. sper sa nu se imbolnaveasca copilul... hai ca m'am plans si eu la voi.. denisa, cand o veni caldura alta o sa fie viata si pt tine, o sa vezi ca o sa te relaxezi altfel, o sa iesi o sa socialzezi. noi pana sa vina zapada o caram pe mara peste tot, la mall, la piata, la restaurant, in vizite mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
Alice dar ce legatura are zapada cu scosul afara?noi iesim pe abslout orice vreme,fdara exceptie,ba cand e super ceata evitam iesirile.In rest pana la -7 i-am scos fara probleme si ii tin inca sa doarma afara cate 2 ore dim si o ora jumate dupa-masa.Traiasca sacul de miel!
La mall mergem si noi sa ne plimbam,la prieteni ii ducem desi e mare bataie de cap cu atatea lucruri de dus cu noi,mai bine ii chem la noi.La restaurant inca nu i-am dus decat vara la terase afara.
carla_2008 spune:
Legat de pers racite ce vin in contact cu puii mei eu nu am scrupule.Adica trebuie sa stii atata ca nu vii racit sa imbolnavesti un bebelus si ca perioada de incubatie dupa ce trece raceala e de o sapt.Eu i-as fi spus vreo 2 soacrei Alice chiar daca nu a vazut fata de o luna.
PS:Am o problema cu pers care sunt racite si totusi vin la copiii si cu cele ce nu se spala pe maini cu apa si sapun
Mycya spune:
buna seara !!!
La multi anisori sarbatoritilor !!!
nici nu stiu ce sa va mai zic....atata am lipsit ca parca am ramas si fara idei
noi avem acelasi program foarte aiurea, tot sper sa isi regleze cat de cat somnul dar nimic.... nu mai avem mult nici pana ne vor iesi dintisorii deci cat de curand nu se va intampla minunea asta
in sfarsit sta si mandra mea in fundulet iar de cateva zile se pune in pozitie de'a busilea si se leagana in fata si in spate
cazaturi: am avut si noi parte de una urata din scaunul de masa...acu vreo 4 zile dar e totul bine
ma intreba cineva de hidronefroza...nu retin numele exact Andrei i sa depistat la fe de cand era in burtica, pe la 5 luni de sarcina , la nastere a fost dusa la un spital de copii anume sa vada daca inca mai are si din pacate un rinichi nu si-a revenit inca....dar speram cat de curand sa primim si vesti bune in legatura cu asta . in iunie avem urmatorul control , de la nastere la fiecare 3 luni facem eco.
va fug la mandra asta ca nu ma lasa nici o clipa .
Mami de Andra Maria 02.08.2010
crispro spune:
Bumblebee, am reusit ceva cu kilele, am pus inapoi acel 1kg dat in cura. adica am tot 66 kile... daca nu am ambitie, si nu ma tin de nimic.. dar mie mi se pare ca nu am psihicul necesar, Vlad are acum un program haotic, nu am timp sa imi gatesc, asa ca mananc ce prind, nu am nici nervi sa stau flamanda... of, sa vedem cum a fi. Ieri am facut tae-bo, am rezistat 17 minute, atat! si ma dor toate cele.
Merg sa culc piticul!
Sa-l ajutam pe Alex
carla_2008 spune:
Asa e Bumbleebee cu oboseala fizica si psihica.
Racusor deci si voi tot cu asa treziri si chinuieli de la dinti ,of of
Rody acum am citit ca voi sunteti racite,va -am dulce dulce sa treaca raceala.
Crispro eu zic ca varianta cu lastul lui Vladut la soacra e de preferat,asa te poti relaxa si tu.Sa ne povestesti ce ti-ai luat.
Dar in Oradea nu vine nimeni?ca vad ca Rody s-a mai intalnit cu Ochidut,se va intalni cu Cris la Zalau,Oana s-a vazut cu Ramona,mai planuiti sa mergeti in Spania(si noi am veni).Dar la Baile Felix nu vine nimeni?asa ne putem si noi vedea