Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Chiar asa, ce fac mamicile singurici PAULA,ROXANA?

TANTIIIII,LA MULTI ANI iubita, sa fii sanatoasa,iubita si fericita!petrecere frumoasa!!!

Roxana nici nu a mai intrat de cand e solo.. nu vreau sa ma gandesc cum ii merge. Iar Paula si-a facut de cap cu o sesiune de shopping, abia astept sa ne zica ce a cumparat, cum a fost Raul de cuminte (ca de obicei).

Racusor, mai bine sa iasa odata dintii, sa stii ca scapi de treziri noaptea. Insa si pana atunci, biata de tine...

Am dormit juma de ora, ca l-a luat sotul pe prichindel. Acum l-am culcat iar ( la o ora de cand sta treaz) ca e super marait, nu vrea joaca, ii e somn. Atunci somn sa fie. Io ma aranjez nitel, ca mergem mai tarziu la nasi, fara Vlad- il las cu socrela. Si mi-am propus ca la sfarsitul lui martie sa plec o zi la Cluj, la shopping pt mine, cu sotul, sa il las pe Vlad acasa cu soacra (sau poate sa il duc cu noi, dar sa vina si soacra). Desi cred ca prima varianta e mai ok, decat sa il chinui o zi intreaga prin mall, mai bine ma rasfat cu sotul, probeZ linistita! Wow, abia astept!!! Numa sa imi tin banuti, ca acum stam atat de rau cu finantele, ioi...nu stiu ce am facut cu banii, ca nu mai avem... astept indemnizatia de luna viitoare

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Bratafel, felicitari pt dintisori! Bine ca nu au facut ravagii la somn...

Tanti, distractie faina cu musafirii! Acceptam cu drag tortul!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Cristina
Se vede ca-s si eu singuraVictor trage un pui de somn pe canapea,e linisteee, baietii toti sunt la un film si-un KFC(raaar au voie la bullshituri d-astea)

Eu mi-am preparat o feliuta de somon la abur cu legume mexicane si juma de pahar cu vin si mai frunzaresc forumul.

Puiul meu a papat dimineata mar cu afine(hipp),si cind se trezeste i-am pregatit si lui pumpkin copt,care ii place mult.El e foarte pofticios,ar minca tot ce-i dau,numai sa-l prind cu foamea la maxim.

Racusor, nu fi necajita, papa si el cit ii trebuie,eu stiu ca niciodata nu vom fi multumite cit maninca copiii nostri,dar trebuie sa fim mai relaxate, ei maninca cit au nevoie,sau daca mai sunt si raciti sau au alta problema ,sigur pofta lor scade.
Robert al meu a slabit fff mult, e o umbra acum dupa boala,trebuie sa-l pun la ingrasat.V-am spus ca el e vegetarian convins, nu maninca carne de nici un fel, si constat ca e fff sanatos,cu analizele ok(primeste picaturi de fier din acest motiv).asa e el, m-am consolat,asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fete,noi am avut un weekend plin,

vineri la disco,ieri la o zi de nastere la un restaurant,azi pe acasa in familie,sotul acum plimba copiii ca eu sa dorm,dar stau si va citesc un pic.

sapt trecuta iar am iesit,parca e alta viata cand mai vezi si alti oameni ,cand stai sa socializezi.Ma gandeam la ce povestea Carmen ca iese de 3-4 ori pe sapt si acum imi dau seama ca bine face!
sunt rupta de oboseala dar si relaxata psihic un pic datorita iesirilor.Pai am dantuit pana la 5dimi deci nu pot fi foarte fresh acum.

Michelle vroiam sa te intreb ce locatie ati ales pana la urma ca nu am apucat sa citesc din urma.
Pufescule felicitari pt decizia cu TV-ul,Perfect de acord.Eu din pacate nu am succes cu al meu sot in a elimina tv-urile din casa(vreo 3) ca e dependent de stiri tampite,ce sa zic ca vrea sa-si puna si in baie unul

Racusor imi pare rau de problemuta cu sefu' Andreiu.

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!

Paula cum a fost la Cluj?
Crispro cum e cu jumperul?ii place lui Vladut?
Adriana dar de ce adio bona?te costa mult sa lasi cutul acolo?
Mai citesc si revin,deocamdata sunt la pag 10(celelatlte cap restante cred ca le-am pierdut,nu am timpul necesar sa recuperez.Noroc cu Crispro ca mai face ea cate un rezumat la cerere)

Mergi la inceput

Denisa, in jumper sta putin, cam o data, max de 2 ori pe zi si maxim 15-20 min la o tura. asa scrie pe el, ca atat e recomandat- probabil ca si premergatorul. Dar greu nimeresc sa il pun, ca as vrea sa treaca minim o ora de la masa, ori fix atunci urmeaza somnul... mai mult seara il pun. dar nu-ti imagina ca sta solo si topaie.. nuuuu...trebuie sa ma maimutaresc si eu cu el. Mai mult ii place cand il ridic (jumperul) si il tin ca in leagan- asa mai sta nitel, chiar daca e marait, obosit...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161656

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Si tot suntem in w/e, sa va inveselesc si eu putin:)))

ANUNTURI ROMANESTI AUTENTICE:

VARZA ACRA DE VANZARE LA DOAMNA POPESCU IN FUND !

NU PRIMIM BUTELIILE CLIENTILOR CARE EXPLODEAZA

Esti analfabet? Scrie-ne azi si te ajutam pe gratis.

Service Auto. Ridicam si livram masina gratuit. Daca ne incerci o data, nu mai pleci in alta parte.

Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii.

Cautam barbat pentru lucru la fabrica de dinamita.Trebuie sa fie dispus sa calatoreasca.

Castron pe placul oricarei gospodine cu fund rotund pentru batere eficienta.

De vanzare: birou de epoca pentru o doamna cu picioare subtiri si sertare largi.

Prajitor de paine: Un cadou apreciat de intreaga familie. Arde painea automat.

Masini uzate: De ce sa te duci in alta parte ca sa fii pacalit? Vino aici.

Cautam un om sa aiba grija de un lot de vaci care nu fumeaza si nici nu bea.

Vand pat pentru copil cu picioare de fier.

Tanara domna, draguta, inteligenta, caracter, familie buna, doreste casatorie cu domn bine situat care sa aiba si autoturism.
Ofertele se vor adresa subsemnatei, insotite de fotografia autoturismului.

Asociatie de locatari, angajeaza fochist de inalta presiune.

Cautam femeie la fetita in varsta si nefumatoare.

Vand masina de cusut mana si picior.

Vand butelie de aragaz cu reseu si frigider.

Vand patut copil facut la comanda pentru pretentiosi.

Inchiriez camera la doua fete incadrate cu un singur pat.

Cumpar imbracaminte de dama deosebita si putin intrebuintata.

Confectionez si incaputez cizme pentru barbati cu inlocuitori de calitate..

Ofer loc de veci liberabil prin schimb.

Ofer recompensa celor care au spus nevestei lui Paul Ionescu ca l-au vazut cu o femeie in masina in ziua de 18 Iunie, pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Va rog sa veniti sa depuneti marturie si la tribunal.

La un concurs de animale, in cadrul unei sarbatori agricole, s-a afisat programul:
- ora 10.00 - prezentarea invitatilor.
- ora 12.00 -prezentarea animalelor..
- ora 14.00 - masa comuna.

Intr-o croitorie de dama: Fustele se ridica zilnic intre orele 10.00 si 14.00. Vindem second hand.

In diverse localuri si pravalii:
- Consumati cu incredere supa de pasare vegetariana.
-Servim cu frisca clientela bine batuta.
-Avem frisca batuta toata ziua.
-Nu servim minori sub 18 ani.
-Nu servim in stare de ebrietate.
-Avem ciorapi de femei lungi.
-Lenjeria de corp nu se schimba!
-Confectionam costume de dama la proba a doua.
-Croim rochii pentru dame de lux!
-Confectionam posete si genti si din pielea clientului.
- Angajez vanzatoare racoritoare
- Avem ciorapi pentru barbati supraelastici
- Vindem scaune pentru copiii cu trei picioare
-Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

hai cris a am ras cu lacrimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Andrei trage un pui de somn si eu motai in fata laptopului, abia astept sa vina seara sa ne culcam

pana la urma a papat la ora 3 domnisorul meu, si ieri la fel, asa ca la 6 tre sa am grija sa nu ii dau foarte consistent daca vreau sa imi manance dupa baita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare gagici
Am ajuns si noi acasa. Ieri noapte am ramas la Cluj la fratele meu.
Raul tare cumintel ca de obicei. I-a furat toate jucariile verisoarei lui de 1 an, a papat biscuiti. Apropo de asta, i-am dat biscuite intreg, dar i s-a lipit de cerul gurii si isi facea greata. Ce pot sa-i fac in cazuri din astea. O gramada de cumparaturi si pt Raul si pt noi. Am ajuns la concluzia ca sunt bolnava cu jucariile. Am hotarat sa nu mai intru in magazine si raioane cu jucarii pt copii.
Acasa cu Raul , numai noi 2 a fost f bine. Am fost in vizita la niste prieteni, l-am obosit bine si a dormit toata noaptea . Si pe masina a fost cuminte Raul( am fost numai noi 2), nu a dormit, dar tare cumintel a stat, cu ochii pe geam.
Oana, Denisa, Bumblebee, sa va fie de bine iesirea si distractia
Eu pt tuse i-am dat homeopat Ipeca 5. Desi chiar nu sunt fan homeopate, am fost surprinsa sa vad ca isi face efectul. Nu mai tuseste al meu, deloc.
Sanatate delfinasilor bolnaviori
La multi ani Mihnea!!!
La multi ani Tanti!!!
Sa fi sanatoasa si fericita!!!
Pe Raul l-am lasat la bunici si noi ne relaxam in seara asta. Mergem in vizite ca suntem restanti tare la capitolul vizitat prieteni...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele va salut si imbratisez pe fuga!!
Il am pe N racit cu mucisori. Il aspir des si urla. Am fost si la medic...si are o viroza cu mucisori :)
In rest la mine multa multa munca! N nu mananca decat san acum ca e racit. Cred ca e cel mai in urma cu diversificarea!
Va imbratisez pe toate! Nu reusesc deloc sa ma organizez mai bine ca sa intru mai des!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ca si diversificare noi stam asa:

am introdus:
1.fructe: mar,para(coapte si crude),caise,persici(borcan),mango,avocado,cirese(borcan),mandarine
2.legume: morcov,patrunjel,pastarnac,telina,dovleac,zuchini,cartof dulce,ardei rosu,sparanghel
3.carne:gaina
4.lactate: branzica facuta de mine din lp
5.cereale:de orez simplu,seara 3 masuri in completarea cu lp
plus titi la 3 mese/zi completare
*in piureul de legume pun si putin ulei de masline

Noi dim intotdeauna mancam fructe crude(ora10)dupa titi de la ora 6 am,la 1-2 pm piure legume cu carnita de 3 ori pe sapt+titi,la 5-6 pm mar copt,para copata cu branzica,sau piersici cu branzica(+titi),iar seara titi ,lp cu cereale.Mie mi se pare echilibrat meniul nostru si dr a fost f incantata.Urmeaza vita sapt viitoare,apoi oul si iaurtul de covalact(de la racusoru citire),apoi ceapa,brocoli,conopida si pastai.
Nu introduc inca nici gris,nici biscuiti,nici alte fainoase pt ca mi se par inutile inca,doar umfla degeaba.Avem 8 si 8,5kg,suntem un pic peste limita dar nu mult.Legat de gluten il introduc de la 8 luni prin cereale cu gluten,atat.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput