Bebe deschide/inchide larg gura, privire fixa
Raspunsuri - Pagina 2
Raza de soare spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luisa81 Iata ce s-a intamplat: dintr-o data, fara nici un avertisment, bebele a inceput sa deschida si sa inchida larg gura, ca si un peste pe uscat, Am scuturat-o de cateva ori, energic, dupa cateva secunde a inceput sa planga si totul pare ok din nou. |
Cum sa scuturi, mai, copilul, ce, e covor? Nu ma mir c-a inceput sa planga, s-a speriat!

Ai grija sa aibe nasucul curatat, sa poata respira, vezi sa nu fie aerul uscat in camera si renunta la a scutura copilu'!
bebeaca spune:
Probabil ca s-a speriat,de-aia a scuturat copilul.Nu mai fiti asa critice,ca doar n-a scuturat-o ca pe covor.Tot timpul se gaseste cineva la fiecare subiect care sa fie ironic.
Raza de soare spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeaca Probabil ca s-a speriat,de-aia a scuturat copilul.Nu mai fiti asa critice,ca doar n-a scuturat-o ca pe covor.Tot timpul se gaseste cineva la fiecare subiect care sa fie ironic. |
Scumpa mea, eu nu am fost ironica, ci socata de comportamentul mamei in cauza care ar trebui sa stie ca "atunci cand iti zgaltai copilul, creierul sau fragil se misca inainte si inapoi in craniul sau. Asta poate sa aiba urmari serioase ca de exemplu:
orbire sau vatamarea ochilor
intarzieri in dezvoltarea sa normala
atacuri de apoplexie
vatamarea nervilor spinali (mergand pana la paralizie)
vatamari intarzieri in dezvoltarea sa normala
atacuri de apoplexie
vatamarea nervilor spinali (mergand pana la paralizie)
chiar si moartea - citat subiect desprecopii.com
O zi buna iti doresc!
luisa81 spune:
O iau razna: azi a facut din nou aceleasi gesturi !!!!!!
Nu am scuturat-o in sensul de a zgaltai capul, stiu si eu efectele, am prins-o de brate mai mult si am "tremurat-o", de frica. Atunci cand am facut-o am crezut ca s-a inecat si cand am vazut ca nu e de la senzatia de inec m-am speriat si am luat-o de brate pentru a incerca s-o scot din starea aceea, de a o face sa raspunda, pentru ca intre timp eu deja strigam "mami, mami, ce ai, ce e cu tine?".
bebeaca spune:
luisa81,te sfatuiesc sa mergi la neurolog cu fetita.As fi zis ca altii ca nu vreau sa te sperii,dar prefer sa te sperii si sa te duci,ma gandesc sa nu fie de fapt vorba de convulsii si mai tarziu sa regreti.Vad ca esti din timisoara,trebuie sa aveti totusi un neurolog acolo,in bucuresti sunt medici buni la Al.Obregia,poti cere sa vi aici.Nu mai sta sa vezi daca mai face odata,du-te!
Cere trimitere de la medicul de familie si mergi.
luisa81 spune:
Medicul zice ca nu i se pare a fi ceva grav, pentru ca in timpul acestui episod, cand vorbeam cu ea se oprea, radea, iar facea gestul de peste pe uscat, iar se oprea-radea, totul repetitiv.
Pe mine ma streseaza ca atunci cand face "chestia" asta am impresia ca lipseste expresivitatea fet(z)ei. Oricum, acum a fost mai putin "infricosatoare" ca prima data.