Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Fetele ce bine ca sunteti vesele...eu am o problema si vreau sa va intreb...ma adresez fetelor care au nascut natural....ati facut hemoroizi cand ati nascut ? mie mi-au iesit 2 mici dar care ma deranjeaza,ce e de facut?..nu vreau sa-mi bag supozitoare ca nu le suport ...e jenant sa va intreb dar am indraznit doar suntem si la bine si la greu,nu?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA

Mersi...si tu ai PM
CUM S-A NASCUT ALESIA

Ariana, trimit PM.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Si tu ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

poze cu torul pe care l-am finalizat cu Pit in brate si cu Ema inainte sa plece la centru...s-a mai si prostit dar asta e farmecul unein fete de 9 ani
https://picasaweb.google.com/105809499420747550332/Feb252011ZiuaEmei#

o sa pun si cu Pit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Mari, La multi ani Emei! ce tort ai facut!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

foarte eleganta Ema. o adevarata domnisoara

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

La multi ani Maiu si Alessia!
La multi ani si domnisoarei Emma! E foarte frumoasa :)

Am vazut ca ati scos motate, scot si eu, chiar daca nu cunosc mamica, deoarece mi-e dor de emotiile avute pt fiecare :)

Am vazut ca asteptati si primavara cu majorete, si eu ma inscriu, desi azi a fost suuuuuper drumul pana la banca, ador zapada, chiar daca astept si caldura.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

O adevarata domnisoara Ema. Mi se pare mie sau a mai slabit un pic...sau s-a inaltat?!

Si PIT...he he, deja cu masina

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua!
La multi ani sarbatoritilor micuti de zilele astea, scuzati ca nu am apucat sa spun .

Intrebarea se referea la momentul diversificarii, acum cand papa doar lm nu-i dau nimic dar cand o sa pape si mancare solida o sa-i dau si putina apica dupa. Va multumesc mult pt raspunsuri .

Evelin, si eu ii fac baita tot singura, i-am facut din prima, sotul pune apa la fiert sa nu ridic eu oala grea si o aduce in cadita in rest, ma descurc singura.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Lora, petrecere frumoasa. Asa as fi venit si eu , dar acum s-a dus taticul cu fata mare la spital sa-i puna branula si sa-i faca antibiotic, doua, gentamicina si ampicilina . Dar dupa cei trece nici la gradi nu o mai las.Nu mi se pare o soluti , dar o luna nu se darama gradinita fara ea, ca asa nu se mai poate.

Mari, si mie mi se pare ca a mai slabit Ema. Inca o data LA MULTI ANI, e o adevarata domnisoara. Sa vi se indeplineasca toate dorintele .

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

pupam sarbatoritii de azi

Mergi la inceput