Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Neata!

La multe lunite sarbatoritilor zilei Mihai Alexandru, Mircea, Alexandru Stefan si Alesia Maria!

Eu am dormit bine dar Sarah .... zici ca are curent in ea, nu sta intr-un loc nici cand doarme, se foieste mereu. A stat sotul de paza pana dimineata la 6 cand m-am trezit eu la ea (pana atunci eu n-am auzit nimic) i-am dat laptic, am pus-o in leagan si a adormit .Partea buna e ca nu a mai plans.
O alta chestie ca acuma ma scoate din sarite(la inceput ma amuza) e ca nu pot sa-i schimb pampersul sau hainutele ca ea se rasuceste mereu pe burta si vrea sa se tarasca. am nevoie de ajutor la operatiunile astea...sotul o tine iar eu ma chinui sa-i pun scutecul cum trebuie.

de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu!

incearca sa-i dai ceva sa se joace cat o schimbi.eu la fel patesc dar ii dau un pampers sa-l studieze cat il schimb.

Mergi la inceput

donna, eu mi-aduc aminte.bv ei,felicitari.si nastere usoara.
eu nu am vecini sus ca stau la 4 asa ca e liniste.insa ai mei mai fac galagie ca orice copii.si cine sta sub mine mai imi zice sa-i leg de calorifer.

Mergi la inceput

office, iote ce mari v-ati facut.6 lunite.la multi ani voua si restul sarbatoritilor.
mari_paun, sa va ajute dzeu in tot ce va propuneti si va doriti.
si aici a nins un pic.deci io nu stiu cat mai rezist cu vremea asta.cica dupa babe s-ar incalzi definitiv, deci mai avem ceva de indurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Nastere usoara Anca Micaela!

Andriana asa fac, ii da jucarii, crema de fundulet, telefonul.....se intoarce cu tot cu ele
Mie inca nu mi-au spus niciodata nimic cum ca iar deranja galagia. Pana la 10 seara sa nici nu indrazneasca sa vina la usa...dupa 10 e lege, liniste sa poata lumea sa se odihneasca.

Voi va plangeti de zapada, la noi de cateva zile la amiaza sunt -8 grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Salutare fetele,
Multumim de urari si va invitam la bunatati..tort amandina si un fresh de portocale
Da,azi face Alesia 4 luni,ce mai trece timpul,abia astept sa vin in tara sa ma laud cu botul meu de aur

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

felicitari si din partea noastra tuturor bebelusilor care au mai crescut inca o luna!
eu nu stiu ca sa-i mai fac lui matei...isi suge degetul mare toata ziua, cateodata si tot pumnul. i-am dat suzeta, i-am dat sa manance mai mult...nimic. tot cu degetul in gura este. si saliveaza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui emylyya

felicitari si din partea noastra tuturor bebelusilor care au mai crescut inca o luna!
eu nu stiu ca sa-i mai fac lui matei...isi suge degetul mare toata ziua, cateodata si tot pumnul. i-am dat suzeta, i-am dat sa manance mai mult...nimic. tot cu degetul in gura este. si saliveaza....

E placerea lui, nu cred ca ai ce-i face...cred ca toti copiii fac asta intr-o anumita perioada a vietii lor de bebelusi.
Cat despre poze, cel mai simplu e sa-ti faci cont pe picasa si apoi sa pui linkul la semnatura.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
Iar am venit cu intarziere sa beau cafeaua cu voi
LA MULTI ANI, SARBATORITILOR!!!!
Azi m-au sunat de la dispensar sa merg luni sa-i fac vaccinul lui Matei, desi i-am explicat asistentei (care trebuia sa stie- ca doar e meseria ei) ca noi am decalat vaccinul de la 2 luni cu 2 saptamani, ea tot a insistat. Asa ca am sunat-o pe doamna pediatru care binenteles ca mi-a spus ca sub nicio forma sa nu-l fac mai devreme de 2 luni. Voi ce parere aveti?
Am inteles ca acum o sa-i facem Pentaxim a doua doza.
Camy, succes la vaccin!!!

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

intr-adevar vaccinul nu se face mai devreme. mai tarziu da dar mai devreme in niciun caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Fetelor, voi aveti aerul uscat in casa? Eu cred ca de la aer uscat are Vlad in fiecare dimineata nasul uscat si fornaie. Il curat cu ser, dar ma gandesc de nu-i fac rau asa pe termen lung, tot picurandu-i ser...Mai noi mai si tuseste, foarte scurt, asa parca l-ar gadila ceva in gat. Ce parere aveti, n-o fi de la aer? Ca mucisori n-are (sa-i curga), doar cojite asa.

Mergi la inceput