Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! La multi ani Emma!
Copii sunt inspre bine.
Am reusit ieri sa mergem la gradi sa ducem prajiturele si sa le ornam! Ia placut mult. Cu toate ca a preluat o viroza si nu se simtea tocmai bine, ia facut bine concursul!
Poze cu activitatea de la gradinita

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

La multi ani sarbatoritilor Mihai Alexandru, Mircea, Alexandru Stefan si Alesia Maria!
Mari Paun, La multi ani Emei si sa va ajute Dumnezeu in toate!
Ana, pupam pe Maia sa ii treaca ce o supara!
oramona, sanatate fetitei! Macar sa nu dea si la bebelina.

Noi am avut o noapte buna, cu treziri numai la 2 ore. Ce creste puiul! Am strans ieri hainute mici ca sa mai fac loc in sifonier si ma apuca plansul cand le vad asa mici.

Tare nasol cu vecini galagiosi. Noi stam la casa, dar are vecinul doi dulai, zici ca-s ursi...si latra de te inspaimanta. E asa caraghios Vladut cand e adormit si ii apuca pe ei latratul, ca deschide ochii mari-mari, apoi se uita fix, si-i inchide inapoi treptat...bine, ca deseori ramane treaz, dar asta e.

Si la noi ninge de azi dimineata...cine stie cand om mai iesi, ca toata saptamana n-am iesit, ca mi-a fost frica .

Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

ANA... ce tare esti, imi si imaginez cum ai deschis usa vecinilor!

Noi nu avem probleme cu vecinii si galagia, stam la casa intr-o zona linistita... ca la tara, se mai aud cocosi dimineata. Dar am amintiri de cosmar de la ai mei de acasa, unde am "asistat" la adolescenta tumultoasa a vecinului de deasupra, am suportat cu greu luna de miere (cu gemete si scartait de pat noapte de noapte), apoi la lunile de fiere, cand isi batea constiincios nevasta... acum au ramas ai mei sa suporte topaitul juniorului, care promite sa calce pe urmele tatalui.

.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata!
Va ofer o felie de tort (pe stomacul gol ) si va multumesc pentru urari: astazi avem 6 luni!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ori s-a comprimat foarte tare timpul, ori am eu ceva caci nu mai reusesc sa fac nimic, sunt tot timpul obosita iar vremea asta pune capac la toate! La fel e si la voi?

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Neata!

La multe lunite sarbatoritilor zilei Mihai Alexandru, Mircea, Alexandru Stefan si Alesia Maria!

Eu am dormit bine dar Sarah .... zici ca are curent in ea, nu sta intr-un loc nici cand doarme, se foieste mereu. A stat sotul de paza pana dimineata la 6 cand m-am trezit eu la ea (pana atunci eu n-am auzit nimic) i-am dat laptic, am pus-o in leagan si a adormit .Partea buna e ca nu a mai plans.
O alta chestie ca acuma ma scoate din sarite(la inceput ma amuza) e ca nu pot sa-i schimb pampersul sau hainutele ca ea se rasuceste mereu pe burta si vrea sa se tarasca. am nevoie de ajutor la operatiunile astea...sotul o tine iar eu ma chinui sa-i pun scutecul cum trebuie.

Mergi la inceput

ADELENA, ORAMONA - multa sanatate copiilor!

ALYNTA - ma bucur ca la voi lucrurile merg spre bine. Multa sanatate Foarte implicat micul cofetar

ORAMONA, sa porti sanatoasa lucrurile proaspat achizitionate. Daca ai timp, zi-mi si mie intr-un PM ce ti-ai mai luat, ce merita luat etc. Pupici!

.................................................................................................

Mergi la inceput

Fetele care au participat de la inceput la odisee: v-o mai amintiti pe Anca Micaela? A fost colega noastra de odisee pentru scurt timp din pacate. Azi dimineata am simtit nevoia de a afla ce mai face (noi ne stiam de mult, am fost colege in scoala generala) - ei bine, azi e programata pentru cezariana! O sa aiba inca o fetita!

Haideti sa ne concentram si sa ii trimitem impreuna cateva ganduri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor Mihai Alexandru, Mircea, Alexandru Stefan si Alesia Maria!
Mari Paun, La multi ani pentru Ema!
Frumoasa tratatie de dimineata...cafea , tort....
Ieri nu am intrat foarte mult pentru ca a fost ultima zi de concediu a sotului si am profitat. L-am lasat cu bebe si eu am facut curatenie , papa, spalat, treburi administrative. Gata , concediul lui s-a terminat si de azi stau iar ziua singura cu bebe. Noroc ca e mai cumintel.
Ne-a chemat si pe noi la vaccin dar am amanat pentru luni ca Tavis are putin nasul infundat si tuseste. Ii dau oscilo si prospan. Poate pana luni va fi bine si vom putea face vaccinul.
Sa aveti o zi minunata!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Fetele care au participat de la inceput la odisee: v-o mai amintiti pe Anca Micaela? A fost colega noastra de odisee pentru scurt timp din pacate. Azi dimineata am simtit nevoia de a afla ce mai face (noi ne stiam de mult, am fost colege in scoala generala) - ei bine, azi e programata pentru cezariana! O sa aiba inca o fetita!

Haideti sa ne concentram si sa ii trimitem impreuna cateva ganduri bune!

Sa scoatem motatele de la naftalina, chiar mi-era dor

Hai Anca Micaela! Nastere usoara!

La topicul "Parintii intreaba, parintii raspund" s-a deschis un subiect, unde, printre altele s-a postat un site ce mi se pare extraordinar. Daca nu aveti cunostinte de engleza incercati cu traducerea google si e bine. Il postez si eu aici
http://www.wholesomebabyfood.com/babymenua.htm
Sper sa va foloseasca

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput